Merhaba arkadaşlar. Başımdan geçenleri anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum. Şehir şehir dolaşıp kamp yapan bir gezginim. 2 senedir yalnızım. Yakınlarda kampa gittiğim bir şehirde biriyle tanıştım. Göl kenarında kamp yapıyordum. Orda biri daha vardı kamp yapan. O şehirdenmiş ama merkezde yaşıyormuş göl kenarına kampa gelmiş. Bir süre arkadaşlık yaptık. 1 hafta kadar. Sürekli bir aradaydık. Kahvaltıyı beraber yapıp gölde akşama kadar dolaşıp akşam yemeği beraber gece geç saatlere kadar sohbet sonra ayrılıp çadırlara dönüş. Bu şekilde devam etti. Sonra bir gün beraber yürüyüşe çıktığımızda çok fena bir yağmur başladı. Bardaktan boşanırcasına. Sırılsıklam olduk. Oralarda hep toprak alan. Saç baş çamur. Çadırlar fena halde. Bu da beni evine davet etti. Babası vefat etmiş. Annesiyle beraber yaşıyorlar. Duş alırsın kıyafetlerini yıkarsın gidersin dedi. Neyse gittik. Annesi başta tedirgin yaklaştı ama sonradan sevdi beni. Geceye kadar yağmur aynı hızla devam edince bırakmadı beni. Burda kal dedi. 2 katlı evleri. Rahat edemezsen Üst kat boş dayalı döşeli ev. Anahtarı vereyim orda kal gece dedi. Akşam beraber yemek yedik. Sonra Çay kek falan. Sohbet muhabbet. Tv vs. Çocukla beraber kitap okuduk. Sonra ben yatmak için yukarı çıktım gece üst katta kaldım. Ertesi gün göle döndük. Birkaç gün daha kaldık. Bu süreçte yine beraber gezdik dolaştık. Sonra tekrar annesinin yanına götürdü beni. 1 gece daha kaldım. Samimiyet arttı bu süreçte tabii. Bahçelerini gezdik. Meyve topladık mısır topladık işte şöminede mısır yaptık falan. Bütün bunlar hep annesi o ve ben beraber oluyor. Sonra benim gitme zamanım dedim eşyalarımı topladım annesiyle vedalaştım. Beni otogara götürcekti dedi ki seni şehir merkezinde görmediğin yerlere götüreyim gezdireyim sonra bindireyim dedi. Tamam dedim. Çok güzel manzaralı bi yere çıkardı tepede. Orda güzel bir masada yemek yedik. Daha samimi davrandı elimi falan tuttu. İşte konuştuk falan. Sevgili olduk. Tanıdığım süreç kısa ama genel anlamda etkiledi her hareketi ve konuşmalarıyla. Hayatımda ilk kez bu kadar hızlı ve bodoslama bir ilişkiye başladım. Kamptaki beraber geçirdiğimiz süreçte çok becerikli olması elinden her işin gelmesi pratik ne bileyim eğlenceli hoş sohbet oturaklı falan bunlar da etkiledi beni. Karşı da koyamadım. Memleketime döndüm dün yolcu etti. Memleketler yakın ama başka şehirde çalışıyorum. Yakında dönücem çalıştığım şehre. Bir süre görüşemeyeceğiz. Yani dün ve bugün de sürekli aradı ihmal etmiyor çok da üstüme düşüyor. Yaklaşımı saygısı çok güzel ama beni ürkütüyor herşeyin bu kadar hızlı oluşu. Kendisine de söyledim. Ben de şaşkınım dedi. O da 1 yılı aşmış Yalnızmış. Neye uğradığımı şaşırdım ama rahatsız değilim herşey çok güzel ben çok mutluyum dedi. Başını ağrıtmak durduk yere problem çıkarmak istemiyorum ama fazla hızlı gelişmesi beni baya ürküttü. Hızlı başlayan ilişkiler hep kötü mü biter sizce?