Saç Uzatma Yöntemleri Hızlı saç uzatmak istiyorum. .

Fatoceylan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
15
5
1
31
Kizlarrrrr saclarimi daha onceden hep boyadim bi kere kuaforden agir geçiş yaptim sariya boyadim ondan sonra saclarim cok kırıldı yiprandi onun ustune biraz bekledim kestirdim badem yağı falanda kullandım ama biraz düzeldi ara ara kirik aldirdim suan biraz daha iyi sadece elimi sacimda gezdirdigimde uclari parmaklara takiliyo cok ama cok yavas uzuyo benim hayalim belime kadar olmasi ama bi türlü uzun saçlı olamadim hep omuzlarimda kaldı gec uzuyor :( bana onerebileceginiz bi yöntem var miiii ??

Canim topigim var orada ayrıntılı şekilde yazdım bakabilirsin:)
Kizlarrrrr saclarimi daha onceden hep boyadim bi kere kuaforden agir geçiş yaptim sariya boyadim ondan sonra saclarim cok kırıldı yiprandi onun ustune biraz bekledim kestirdim badem yağı falanda kullandım ama biraz düzeldi ara ara kirik aldirdim suan biraz daha iyi sadece elimi sacimda gezdirdigimde uclari parmaklara takiliyo cok ama cok yavas uzuyo benim hayalim belime kadar olmasi ama bi türlü uzun saçlı olamadim hep omuzlarimda kaldı gec uzuyor :KK43: bana onerebileceginiz bi yöntem var miiii ??

Hızlı saç uzatma için ben Keratin Dip Bakım Yağını kullanıyorum ayrıca katkısız keratin yükledim hem dipten hem üstten saçlarımı takviye yaptım çok çok memnunum

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X