Hizma İtici mi?

brokensmile7

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
537
27
18
35
İstanbul
Bayanlar suara bikac arkadaşım aklima soktu cok yakisir sana vs diye
Bi grup cok guzel olur deldir diyo diger grup 'amele isi' sakin yapma oyle bisey diyo..
Sizce nasil ? Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda :)

Son düzenleme:
Bi grup cok guzel olur deldir diyo diger grup 'amele isi' sakin yapma oyle bisey diyo..

yani herkesin tarzı zevkleri farklıdır ama ben ben hızmayı hiç sevmedim hele burunda

benim itici sınıfına soktuğum bi kaç şey vardır bilekte bağlı topuklular mesela.. burunda hızma da bulardan biri ne bileyim hiç buunda hızması olup güzel dediğim biri olmadı..

benim fikrimdir. piercing kullandım kaşımda bir dönem ve evet iz hiç kapanmıyor sanıyorum ki burun da da öyledir.

Hızma zaten burunda olur başka yerde olmaz ki :)

Ben severim, uzun yıllar kullandım. Bi süre ara verdim tekrar takıcam ama en kısa zamanda. Niye amele işiymiş ki acaba? Burnu düzgün olana yakışıyor bence. Ama kemerli burunda bi de büyük falan olursa itici oluyor gerçekten.

Son düzenleme:

Bence de kişiden kişiye değişiyor zevk.

Ben şahsen bir bayana artı bişey kattığını hiç hissetmedim. Çok gereksiz ve eski moda... Bir de biraz ergen işi sanki; ben asi bir gencim mesajı vermek için takıyorlar gibi geliyor.

stilinize bağlı biraz aslında. Şu tenine hiç gitmeyen sarı saçlarını beline kadar uzatmış, pantolonu düştü düşecek tarzda biri takıyorsa apaçi gibi geliyor, basit geliyor. Ama güzel giyimli mesela bob saç stillli ve saç rengi daha doğala yakın biri takıyorsa tarz duruyor. Yani işin aslı taşıyıp taşıyamama durumunuza bağlı.

amele isi olunca ne oluyor? siz kraliyet ailesinden mi geliyorsunuz? yani su asagilama icin kullandiginiz kelimeye dikkat edin, en azindan yuzlerce amelenin ekmek pesinde öldüğü su gunlerde.
farkindaysaniz ben amele isi demedim ?? Bana amele isi diyenler oldu onuda belirttim zaten, benim kullandigim kelime 'itici' ?!
Kraliyet ailesinden gelmekle ne alakasi var ayrica surda insan gibi soru sordum diyeceginiz sey iki kelime. Sacma sapan yerlere cekmeyin konuyu

Yanlis yazmisim kusura bakmayin düzeltiyorum :)

Ben 3yildr takiyrm ve hic arkadslarinn tabiriyle amele isi oldgunu dusunmedim ...bnce itici olqn arkadslarinin bnzetmesi..yakisana gayet hos duruyo

senelerdir kullanıyorum...

herkes çok beğeniyor...

'amele' diyenler dönüp aynaya baksın tipleri nasılmış?

tövbe tövbe ne biçim konuşturuyorlar beni.

sizde ister takın ister takmayın, zevk sizin burun sizin.

neden başkasına sorma ihtiyacı duyuyorsunuz?

size ne başkalarının o zevzekçe düşüncesinden?

Zaten birisi ben seviyorum tak yada igrenc sakin takma diye fikir degistirmiycem kendim karar vericem
sadece dusunceleri merak ettim bukadar

Ben 4 - 5 senedir takiyorum. Universite bittikten sonra annemin ancak rizasini alabilmistim. :) sonunda taktirdim ve annem de cok begenmis neden razi geldigine anlam verememisti. :) burnu guzel olanda cok guzel duruyor. O "amele isi" diyenler hem kendini bilmez hem de burnu buyuk kisilerdir bence.

Ben sevmiyorum, gereksiz ve itici bence.

Benim zevkim degil, ama sizin zevkinizse neden olmasin, takabilirsiniz bence.

Son düzenleme:

İtici bence.asya köleleri gibi oluyor takan

Amele gibi ne biçim bir tabir.
Onu söyleyen arkadaslariniz halt yemiş, ne kadar kaba.
Ben begeniyorum.

Bende normalde cok itici buluyorum bide biara herkes herkes takmaya baslamisti sogumustum. Bugun arkadaslar israr edince dusundum soyle bi bide bende itici buluyorum ama nadirde olsa gordugum var cook yakisan..
Ama bide izde kaliyomus sanırım
Suara rafa kaldiriyorum, deldirmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…