- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi brokensmile7
-
Bayanlar suara bikac arkadaşım aklima soktu cok yakisir sana vs diye
Bi grup cok guzel olur deldir diyo diger grup 'amele isi' sakin yapma oyle bisey diyo..
Sizce nasil ? Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda :)
Kızlar ben bir Hindistanli arkadaşımla bu konuyu konuşmuştum. Bilirsinizki oralarda hızma çok kullanılır. Bana anlattığı şöyleydi: Hızmayi seneler önce ineklere takılıyormuş. Ineklerin burnundaki hizmaya ip bağlayıp, inekleri o iple çekiyorlarmis. Sonradan kadınları o memlekette küçük gördükleri için, aynı şeyi kadınlara yapmışlar. Zaman ilerledikce bu unutulup modaya dönmüş.
Ben bunu duyduktan sonra hızmanın kimsenin kullanmamasini isterim ama tabiki tercih meselesi.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Anlatmak istedim :)
ay çok ilginc ya bilmiyodum bunu, hic duymamistim :) peki suan nasil karsiliyo onlarKızlar ben bir Hindistanli arkadaşımla bu konuyu konuşmuştum. Bilirsinizki oralarda hızma çok kullanılır. Bana anlattığı şöyleydi: Hızmayi seneler önce ineklere takılıyormuş. Ineklerin burnundaki hizmaya ip bağlayıp, inekleri o iple çekiyorlarmis. Sonradan kadınları o memlekette küçük gördükleri için, aynı şeyi kadınlara yapmışlar. Zaman ilerledikce bu unutulup modaya dönmüş.
Ben bunu duyduktan sonra hızmanın kimsenin kullanmamasini isterim ama tabiki tercih meselesi.
ay çok ilginc ya bilmiyodum bunu, hic duymamistim :) peki suan nasil karsiliyo onlar
Kızlar ben bir Hindistanli arkadaşımla bu konuyu konuşmuştum. Bilirsinizki oralarda hızma çok kullanılır. Bana anlattığı şöyleydi: Hızmayi seneler önce ineklere takılıyormuş. Ineklerin burnundaki hizmaya ip bağlayıp, inekleri o iple çekiyorlarmis. Sonradan kadınları o memlekette küçük gördükleri için, aynı şeyi kadınlara yapmışlar. Zaman ilerledikce bu unutulup modaya dönmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?