• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hizmet bekleyen kaynanalar

Mavikelebenk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2021
1.234
868
73
Selam arkadaşlar. Sizlerin de kaynanası hizmet bekliyor mu? Benim kv ben onlardayken bulaşık vs yıkarsam çok mutlu oluyor. Arkadan kızım sen otur ya vs dese de gözlerindeki o mutluluğu görebiliyorum. Bize kalmaya geldiklerinde ise genelde hiçbir işe karışmaz. Yardım etmemesi bana tuhaf geliyor sizlerde durum nasıl 😂

Kaç yaşında? Yemekleri yapıyor mu? Gittiğinizde evi temiz buluyor musunuz? Annenizin evinde bulaşık yıkıyor musunuz?

Kaç yaşında? Yemekleri yapıyor mu? Gittiğinizde evi temiz buluyor musunuz? Annenizin evinde bulaşık yıkıyor musunuz?
Biz onlara gittiğimizde yemekler vs hazır oluyor. Evleri de çok temiz. Ama ben orda temizlik yapmadım hiç o kadar uzun kalamıyoruz zaten en fazla iki gün. Onlar bize geldiğinde genel olarak hiçbir işe karışmıyor. Sanırım bize geldiğinde dinlenmek istiyor 😅

Selam arkadaşlar. Sizlerin de kaynanası hizmet bekliyor mu? Benim kv ben onlardayken bulaşık vs yıkarsam çok mutlu oluyor. Arkadan kızım sen otur ya vs dese de gözlerindeki o mutluluğu görebiliyorum. Bize kalmaya geldiklerinde ise genelde hiçbir işe karışmaz. Yardım etmemesi bana tuhaf geliyor sizlerde durum nasıl 😂

Bana biraz siz hizmet bekliyormussunuz gibi geldi. 😁
Ayrica insan hangi buyugunde kalkip is yaparsa o buyugu mutlu oluyor zaten, kaynana diye takmayin su insanlara bu kadar. Siz de onun bir kizisiniz, iki bulasik yikayiverin nolcak?

Burda ne gelinler okuyoruz, koca koy evinin bayram temizligi bekleniyor, o kadar bisey istemiyor sonucta

Ben de yapıyorum ev işleri kvlerde olunca. Sonuçta o ev yaşıyorsam kv evini değil de kendi olduğum evi de temizlemiş oluyor. Bazı durumlardan dolayı şuan 1 buçuk aydır kayınvalidemlerdeyim mesela. O pişiriyor ben yıkıyorum, o süpürüyor ben siliyorum. Bize geldiğinde de kendisi bir şeyler yapmak istiyor, ben de basit işleri ona bırakıyorum.

Kaynanamin evinde elimi hiç biseye sürmedim 9 senedir. Kaynanam da bana gelince yardım etmez, etmesin zaten yardimlik bir ihtiyaçta olmuyor evde.

Eltim kaynanamin evini temizler işlerini yapar zaten genelde. Mutlu oluyordur herhalde, bedava temizlikci
Ahahaha ben de temizlik vs hiç yapmadım . Ayıp olmasın diye bulaşık çay doldurma gibi işleri yapıyorum ama ne kadar seviniyor bunlara bile 😂

Biz onlara gittiğimizde yemekler vs hazır oluyor. Evleri de çok temiz. Ama ben orda temizlik yapmadım hiç o kadar uzun kalamıyoruz zaten en fazla iki gün. Onlar bize geldiğinde genel olarak hiçbir işe karışmıyor. Sanırım bize geldiğinde dinlenmek istiyor 😅
Hah tam beklediğim cevaplar. Annenin evinde yıkarsın değil mi bulaşıkları gocunmazsın. Evine gittiğin senden yaşça büyük insana yardım etmek görgüdür. Misafir bile olsam ben mutlaka yardım ederim.

Bana biraz siz hizmet bekliyormussunuz gibi geldi. 😁
Ayrica insan hangi buyugunde kalkip is yaparsa o buyugu mutlu oluyor zaten, kaynana diye takmayin su insanlara bu kadar. Siz de onun bir kizisiniz, iki bulasik yikayiverin nolcak?

Burda ne gelinler okuyoruz, koca koy evinin bayram temizligi bekleniyor, o kadar bisey istemiyor sonucta
Yok ben bunlardan gocunmuyorum ki. Ama o bize geldiğinde en azından bulaşık için bile olsa yardım edebilir . Beraber yiyoruz sonuçta

E yani o kadarını da yapıverseniz annenize gidince yapmıyor musunuz ? Sonuçta bu insanların da yaşı var. Bende temizlik yemek yapmıyorum ama bulaşık toplamak çay vermek iki gün tolere edilebilir aynı durumdaymisiz

Ahahaha ben de temizlik vs hiç yapmadım . Ayıp olmasın diye bulaşık çay doldurma gibi işleri yapıyorum ama ne kadar seviniyor bunlara bile 😂

Bulaşık yıkamaktan iğreniyorum ben. Suya tutmayı eldivenle yapıyorum, eşim yıkıyor bazen de. Kaynanain evinde yapamam bi de onu.
Kendi tabagimi vs toplarım sadece
😃

Eşimin ailesinin evinde hiçbir şey yapmam genelde. Kayınpeder ve kayınvalide kendileri yapıyorlar herşeyi, bazen eşim de yardım eder, o kadar.
Bize gelirlerse de (ki çok nadir gelirler) eşim ve ben yaparız herşeyi. Kısaca herkes kendi evinde kendi işini yapıyor, kavga gürültü çıkmıyor.

Hah tam beklediğim cevaplar. Annenin evinde yıkarsın değil mi bulaşıkları gocunmazsın. Evine gittiğin senden yaşça büyük insana yatdım etmek görgüdür. Misafir bile olsam ben mutlaka yardım ederim.
Yok bulaşık yıkamak yardım etmek sorun değil benden küçük görümcem de var beraber yapıyoruz zaten genelde . Ama onlar bize geldiğinde kv hiçbir işin ucundan asla tutmaz bulaşığa bile yardım edeyim demez ben buna daha çok şaşırıyorum yalandan da olsa insan teklif eder ya

E yani o kadarını da yapıverseniz annenize gidince yapmıyor musunuz ? Sonuçta bu insanların da yaşı var. Bende temizlik yemek yapmıyorum ama bulaşık toplamak çay vermek iki gün tolere edilebilir aynı durumdaymisiz
Bunları yapmak sorun değil zaten ama onlar bize uzun kalmaya geliyor en az bir hafta ve kv hiç bir şekilde bana yardımcı olmuyor yemek konusunda bile ben evde yokken akşama kadar oturup ben geldiğimde benim yapmamı beklediğinş bilirim

Back
X