• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hizmet bekleyen kaynanalar

Selam arkadaşlar. Sizlerin de kaynanası hizmet bekliyor mu? Benim kv ben onlardayken bulaşık vs yıkarsam çok mutlu oluyor. Arkadan kızım sen otur ya vs dese de gözlerindeki o mutluluğu görebiliyorum. Bize kalmaya geldiklerinde ise genelde hiçbir işe karışmaz. Yardım etmemesi bana tuhaf geliyor sizlerde durum nasıl 😂
Şimdiki zamanda hizmet eden çok nadir onlarda bunun farkında. Edilincede onlara mücevher tadında geliyor benimkinden biliyorum. Bı dolabını sildim yedi düvele anlatmış şöyle yaptı böyle temizledi diye 😂

benim için anne, kv, teyzem, yengem fark etmez. Benden büyük birinin bana hizmet etmesinden rahatsız olurum. Yetiştirilme tarzı galiba, saygılı olmayı gördüm şükür. Sen galiba yeni evlisin ve yaşça gençsin. Yoksa kayınvalideye işten gelince geç olduğunu, yemek yetiştiremeyeceğini uygun bir dille ifade edebilirdin. Kadın belki de rahatsız olacağını düşündüğü için girmiyor mutfağa
Kimisi girse rahatsız olur kimisi girmese.Suan bende rahatsızım babam işten geldi.Ben bütün gün evdeyim.Dedim beni bir süre idare et.

Annenin evinde hizmet ediyosun orda etmiyosun hıaaağ diye üstüme geldiğin için zoruna gitmiş olabilir 😂
Yok ben durumun mantıksızlığından dem vurdum ama sen tabii kv evinde parmağını kıpırdatmamak gibi büyük bir başarıya imza atmakla övünmeye devam edebilirsin. Senin için belli mühim bir iş 😎

Bana siz de ilginç geldiniz. Gelince iş bekliyorsunuz.
Ben kayınvalideme gidince pek iş yapmam ama bendeyse de yaptırmam. Biri benim mutfağımda iş yapınca düzenim değişiyor diye rahatsız oluyorum.
Beklentim de yok.
Sizin de olmasa kadını kınayın da siz de bekliyorsunuz.
Evet de ben hizmet beklemiyorum demedim ki? Ben çalışıyorum ve akşama kadar evde yoksam insan en azından bir çorba kaynatabilir ya bu mu iş hizmet etmek dediğiniz şey

Evet de ben hizmet beklemiyorum demedim ki? Ben çalışıyorum ve akşama kadar evde yoksam insan en azından bir çorba kaynatabilir ya bu mu iş hizmet etmek dediğiniz şey
E siz de gittiğinizde çorba kaynatmayı yük görüyorsunuz.
Ya siz de yapmayın ondan da beklemeyin.
Yada bekleyecekseniz de biraz iki işin ucundan tutun.
Yarımı kaldığımızda elbette nerede olursa olsun bulaşıklara yardım edeceksiniz. Beraber kirlettiniz tabakları neticede değil mi?

E siz de gittiğinizde çorba kaynatmayı yük görüyorsunuz.
Ya siz de yapmayın ondan da beklemeyin.
Yada bekleyecekseniz de biraz iki işin ucundan tutun.
Yarımı kaldığımızda elbette nerede olursa olsun bulaşıklara yardım edeceksiniz. Beraber kirlettiniz tabakları neticede değil mi?
Zaten yardım ediyorum etmiyorum demedim ki? Ben her gittiğimde yardım ediyorum ama ondan aynı şeyi göremedim. Dolayısıyla artık istemeyerek yapıyorum

Zaten yardım ediyorum etmiyorum demedim ki? Ben her gittiğimde yardım ediyorum ama ondan aynı şeyi göremedim. Dolayısıyla artık istemeyerek yapıyorum
Açıkça söyleyin. Böyle içinizden bilenmek yerine tatlı dille çözersiniz.
Annecim sizin şu yemeğiniz çok güzel oluyor oğlunuz da özlemiştir bugün evdeyken yapabilirsiniz mutfağa girmekten çekiniyorsanız çekilmeyin ben hiç rahatsızlık duymuyorum diyebilirsiniz.
Benim kayınvalidem mesela yemeklerini sevsinler yesinler ister. Benden iyi yaptığını oğlunun özlediğini düşünmem hoşuna gidiyor. Ben de sizin dolmanız harika benimki öyle olmuyor diyorum. Yada et yemeğinize bayılıyorum diyorum. Her gittiğimizde mutlaka önce onları yapıyor. Mutlu ederseniz hevese geliyor. Surat asma iş yapmamayla değil tatlı dille çözülür bh durum ancak

Yok ögretmedi 😂 kaynanasiniz galiba yorumumu beğenmemişsiniz
Hayır tanımadığınız insanlara üslubunuzdan dolayı beğenmedim. Düzgün yazmak, düzgün hitap etmemeniz çok çiğ.
Sizin anneleriniz de damatların kayınvalidesi. Dolayısıyla hepimiz öyle yada böyle kayınvalide olacağız. Siz bu üslupla mesela gelin veya damatla geçiremezsiniz. Daha insanlara düzgün hitap edemiyorsunuz

Hayır tanımadığınız insanlara üslubunuzdan dolayı beğenmedim. Düzgün yazmak, düzgün hitap etmemeniz çok çiğ.
Sizin anneleriniz de damatların kayınvalidesi. Dolayısıyla hepimiz öyle yada böyle kayınvalide olacağız. Siz bu üslupla mesela gelin veya damatla geçiremezsiniz. Daha insanlara düzgün hitap edemiyorsunuz
Yoo gecinemedigim kimse yok ayrıca annem harici onda da benim hiç suçum yokken iftira attı konuşmuyorum rahatlamişsinizdir umarım

Back
X