- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
mesela eşimin kullandığını hissediyorumKim kullanıyor mesela?
örnekHayır asla.Katlanamayacağım durumlardan biri.Tam tabiri ile eşek gibi çalışıyorum bir de evde yardım edilmezse katlanamam.Şartlar eşit.Çok şükür eşim de anlayışlıdır ama anlayışında benim cazgırlığımın da payı büyük.Çünkü hem dışarıda hem de evde tüm işi yapan çok sayıda kadın var.
ben valla esim dibindeki suyu bile benden istedigi zamanlarda dusunuyorum.
Büyük şeylerde tutuyorum zaten amaPara kazaniyorsaniz yaptırın hizmetçi tutun
calismiyorum
Çalışıyor musunuz?
Arkadaşlar
Sizde kendi evinizde kendinizi HİZMETÇİDEN başka birşey hissetmediğiniz zamanlar oluyor mu?
Yada kullanıldığınızı hissediyor musunuz?
Ya büyük temizliklerde felan tutuyorum da artıkolmuyor.. insan önce kendi değerini bilmeli, kendinizi öyle görmeyi bıraktıktan sonra etrafınızda öyle görmeyecektir zaten.. tutun birini yapsın işleri, siz de keyfinize bakın..
Ya yapmamaya çalışıyorum ama o zaman da hiç birşey yapılmıyorFarkettigimde hic bi is yapmiyorum. (Cocugumla ilgili olan kisimlar haric)Tavsiye ederim.
Büyük şeylerde tutuyorum zaten ama
Her evin günlük rutin işleri var biliyorsunuz
Dağınıklık toplama, yemek, çay vs..
eee tabiki de yokOlmaz mı? İşin kötü tarafı da erkeğin gözünde hiçbir değeri yok. Benim çalışmayan arkadaşlarımın eşleri daha çok yardım ediyor ama nedense çalışan kadınların eşleri bu konuda daha geri planda.
Benim eşim de ben demesem asla aklına gelmez. Hatta söylenir. “şimdi/bugün sırası mı?” der.
Ben de derim ki: bugün sırası değilse ne zaman sırası? Sanki hafta içi sen evden çıkıyorsun ben 2,8 yatıyorum, sonra 11 de kalkıp kahvaltı ediyorum sonra o gün senin bugün benim geziyorum sanki…
Maalesef öyle..
Ya büyük temizliklerde felan tutuyorum da artık
Ama günlük rutin işlerde acayip bir şekilde kullanılıyorum gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?