- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Bende akıl almaya geldimiyi oldu bu konu ben bebegimle ugrasiyorum ev isi yemek temizlik birde onun biraktiklarini toparliyorum..yaptigi bir soylersem balkon yikamak cop atmak tost yapmak birde askim kahvaltiyi hazirliyorum der sadece cay suyunu ocaga koymak bende yoruluyorum ama bakalim nasil akillar alacagiz..
yooosesli güldüm:))) sizin fiziksel ve manevi olarak ihtiyacınızı gideriyor mu peki?
size laf sokmadı bence ya imrendi..Sormuşsun söyledik
Uzun uzun kendimi ya da kocişimi övmedim yani
Konuyu yazmamışsın, ne oldu diye de sormuşum
Beğenmiyosan görmezden gel
Ah ne güzel diye lafı bana değil kocana sok ayrıca
Umarım öyledir.size laf sokmadı bence ya imrendi..
şimdi ben neye triplendiniz tam anlamadımSormuşsun söyledik
Uzun uzun kendimi ya da kocişimi övmedim yani
Konuyu yazmamışsın, ne oldu diye de sormuşum
Beğenmiyosan görmezden gel
Ah ne güzel diye lafı bana değil kocana sok ayrıca
hayır çalışmasan anlarım.yani tüm gün evde olursun enerjin olur adamın herşeyiyle ilgilenirsin.onu rahatlatmak için uğraşabilirsin.hem çalışıyosun hem de adam sizin ihtiyaçlarınızı gidermiyo.siz de ilgilenmeyin bi süre? evde kendisi yapsın bişeyleri o zaman kıymetinizi anlar belki..yooo
ben hizmetçiyim yaaa
hemde eve para getiren hizmetçiden
aramız uzun zamandır limoni
olmasa pek paylaşımımız yok
ha eşimde bana bunu söylüyorHayir hissetmiyorum.
Yeri gelir esim de dibindeki suyu benden ister, yeri gelir ben de mutfaktan gelip "bi cay koy da icelim be" derim.
Ben esime yaptigimi sevdigim adama yapmak olarak goruyorum, gozume batmiyor. O da Allah icin bir kez olsun "evde oturuyorsun zaten sunu da yapiver" demedi.
Gunluk rutin genel olarak bendedir. Benim evim benim yasam alanim... Az once yatak odasina savurdugumuz bornozlari kaldirirken bile mutlu oldum ben. E biz beraber mahvettik orayi.
Kimse ortaligi dagitmasin psikolojim yok. Dagilsin ki toplaninca guzel gorundugune degsin.
çünkü yazdığınız şeyde de bir kötülük yok.ben de mesela öyle bi cevap yazabilirdim yazdığınıza.tamamen imrendiğim iç geçirdğim için olurdu :)Umarım öyledir.
Bi kere daha senle denk gelmiştik teşimdi ben neye triplendiniz tam anlamadım
ahh ne güzel bunu hissetmemiş olmanız demek istedim
ama çok garip
cevaplama tarzınır
kusura bakmayın sesli güldüm ya:))))Tek değilsin daha geçen hafta modern köle olduğuma karar verip depresyonun eşiğinden döndüm :).
Kızdım, söylendim değişen ne oldu hiç bir şey. Benimki ciddi anlamda tembel bildiğiniz Bezgin Bekir. Şeyi portatif olsa bana verecek işet getir diye o kadar diyeyim size.
Tek değilsin daha geçen hafta modern köle olduğuma karar verip depresyonun eşiğinden döndüm :).
Kızdım, söylendim değişen ne oldu hiç bir şey. Benimki ciddi anlamda tembel bildiğiniz Bezgin Bekir. Şeyi portatif olsa bana verecek işet getir diye o kadar diyeyim size.
aynen öyle yetişmişbazı erkekler analarından öyle görüyor ya.anaları alıştırıyor.biricik oğluşum aman kendi uzanmasın aman ben herşeyi önüne getiririm.kıyamam oğluşuma aman da aman hanimişşşş.e sonra eşlerinden de aynı hizmeti bekliyorlar.eşiniz önceden de mi böyleydi?
anası öyle alıştırmışsa biraz zor değişir gibi geldi.Allah kolaylık versin canım.En azından seni gezdirsin biraz senin isteklerine önem versin.yoksa sevdiğin adama hizmetten kimse eksilmez.yeter ki seninle ilgilensin.aynen öyle yetişmiş
yeminle
kavga edince bir iki gün düzeliyor sonra fısssss
Ne zaman denk geldikBi kere daha senle denk gelmiştik te
Azarlar gibi cevaplamıştın ondan sanırım
Ne oldu? demiştim onu da cevaplamayıp ah ne güzel deyince yanlış anladım
Pardon o zaman, bir önceki yorumumu geri alıyorum
Sorun ne bilmiyorum, herkesin iki kolu iki ayağı var. Erkeklerde çay çorbasını kendi alabilir bence, eşimin her isteğini yapmıyorum ben.
Birini yapınca kıymetli oluyor açıkçası
Hep yapsam sanırım görevim sanırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?