bunu bir bilsem ..Kitaplar bile anlamsızsa sizi zihnen doyurabilmek için nasıl bir aksiyon lazım ki?
çaluşiyorum
gecirim
silinirim
ayna,lavba
tamamam
süpürüm
hikayasi
his ediyorum
Teşekür ederom ,tamir işi güzel fikir ,ev dekorasyonuda iyi .Kitaplar anlamsız geliyorsa benim görüşüm, kendi ilginizi çeken kitapları bulamıyorsunuz demektir. Benim bir sürü hobim var bazen ortaya çıkan şeyler kullanışsız olabiliyor. Böyle hissettiğim zamanlarda evde tamir edilebilecek veya iyileştirilebilecek şeyler arıyorum, onlarla uğraşıyorum. Evdekileri bitirince düzenlemeye geçiyorum, nasıl bir düzen oluştursam daha verimli olur diye düşünüyorum. İlginiz tamir değil dikiş yönündeyse kıyafetler için de yapılabilir bunlar.
Benim de bazen kurgu kitapları anlamsız bulduğum kurgu olmayan kitaplara sardığım dönemlerim olabiliyor.
Aradığınız şeyi bulmak istiyorsanız elbet ulaşırsınız. Elinizin altında internet varken hiç bir bilgi ulaşılmaz değil. Bunu kullanmanızı öneririm. Eğer ingilizce bilmiyorsanız ona önem gösterin, Türkçe internet ve bilgi deposu ile İngilizce arasında dağlar kadar fark var çünkü.
Bir de kafamı boşaltsın rahatlayayım diye düşünürseniz sevdiğiniz bir puzzle yapabilirsiniz. Bittikten sonra da bozup kutusuna kaldırırsınız, hem ortaya çıkan kalabalığı da olmaz hem de saatlerce eğlenmiş olursunuz.
haklisiniz ,kusuruma bakmayin .Yalnız kitap okunduğu zaman değil, okunmadığı zaman işe yaramamış oluyor
güzel edebiayat kipabi tavsiye edebilirsiniz .Kitap okumak edebiyattan keyif almak ve ufuk açmak için yapılır, insana vizyon sağlar. Başkasının dedikodusunu dinlemekten keyif alıyor musunuz onu merak ettim şahsen , hani başkasının hikayesi yaileri yaşta olduğunuzu düşündüm. Turlara katılabilirsiniz bence
Zülfü Livaneli tavsiye ederim bütün kitapları güzeldir. Leyla’nın Evi ve Kardeşimin Hikayesi sürükleyip görürüyor.güzel edebiayat kipabi tavsiye edebilirsiniz .
Okumadim ama sesli kitap olarak dinledim
Seneca ,Paulo Coelho vs..
Çok hakliniz ,hayatta amacim kalmadi .Bence siz iş bulun çalışın. Ciddi şekilde canınız sıkılıyor gördüğüm kadarıyla hobi vb sizi kesmez gibime geldi size hayatta amaç lazım.
Gercekten güzel kitaplar ,Leylanin evini okudum .Kardeşimin hikayesi duruyor rafta,biraz cekiniyorum okumayi .Zülfü Livaneli tavsiye ederim bütün kitapları güzeldir. Leyla’nın Evi ve Kardeşimin Hikayesi sürükleyip görürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?