Hobilerin işe yaramaz olmasi

Hiç kitaplara bu açıdan bakmamıştım
Bence siz de bakmamalısınız
Başkasının hikayesi demişsiniz.
Sadece size keyif verecek bir roman bulmalısınız belki de...
Para kazanmak için birşeyleri kendinize katmak yerine, severek öğrendiğiniz şeyleri paraya dönüştürebilmelisiniz
Bu çok daha tatmin edici oluyor.
Ha ama ek iş olarak bir şey düşünüyorsanız o konuda bir fikrim yok.
Çevreniz varsa ne tarz şeyler satın alabileceklerini öğrenip ona göre karar verebilirsiniz.

Hobi insana keyif veren uğraştır, hobilerin işe yaramaz olması ifadesi pek doğru değil bu yüzden. Madem hem sıkılmayacağınız hem işe yarayıp kullanılıp satılacak bir şey istiyorsunuz, vaktiniz de müsait, sizi işinizde daha iyi yerlere taşıyacak ya da size bir unvan sağlayacak bir sertifika programına, bir eğitime katılmayı düşünebilirsiniz. Almanya bu konularda sınırsız olanaklar sunuyor isteyene.

Bence siz hobi değil, para kazanma yolu arıyorsunuz. Daha önce bir kitabı baştan sona okuduysanız, zaten bağımlılık yapıyor. Dedikodu da "başkalarının hikayası" ama millet seve seve dinliyor. İş bulup çalışmanız daha mantıklı görünüyor.

Ben yaptiğimda verimli olmak istiyorum işe yarasin istiyorum ,kullanilsin satilsin istiyorum

Hobi degil ek is bulun öyleyse.

Hobilerim ruhumu dinlendirir. Stresimi alir. Hayal gucumu genisletir. Oyalar. Hediye ederim insanlari sevindirir. Cok yarari var bana. Siz zaman kaybi diyorsaniz ne diyebilirim ki, surekli para kazanmaya ayarlanmis robot gibi geldiniz bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…