Hocam bana acıdı galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kesinlikle telafi edeceğim gönlünü alacağım

Bu kadar mi yanlış davrandım ben bu kadına anlamadim hepiniz aynı seyleri söylüyorsunuz
Kadın şuan kendini duvardan duvara vuruyordur pişmanlık içinde. Buradan hissediyorum. Erkekler biraz daha umursamaz gerçi de.

Ben de niyeyse erkek olarak algiladim. Ömür billah bugünü unutmaz artık. Yazık. Iyi niyetle bir işe kalkışmış pişmanlıktan erimiştir kadın.
Cinsiyet şu açıdan önemli, erkek hoca gibi düşündüm niyeyse daha realist oluşlarından kaynaklı, kısa zamanda unutur ve market olayı üzerinde pek durmaz dedim ama bir kadın, yaptığı ne iyiliği ne gördüğü kötülüğü sittin sene unutmaz

Hanımefendininki çocukluktan geliyor ben de oyle düşünüyorum ama eşi? Hoca gidince evin içinde gezip onun gözünden bakmislar ihtiyac sahibi gibi mi görünüyoruz diye. Birlikte markete gidip raflara dizmişler falan. Ayni tavrı onayliyor eşi de.

Ben de niyeyse erkek olarak algiladim. Ömür billah bugünü unutmaz artık. Yazık. Iyi niyetle bir işe kalkışmış pişmanlıktan erimiştir kadın.
sorma konuyu ilk okuyunca hoca erkek öğrenci de 20 yaşlarında bekar bir kız sandım.hocayı sapıklıkla yaftalayacaktım ki konu bambaşkaymış

Yorum yapan çoğu kişi konu sahibinin bu durumunu bilmiyor mesela
Tabiki de misafirlikte bile çok yedigimde dayak yerdim annemden eve gidince ayıp aç gibi yeme diye
Yaşı kaç bilmiyorum ama küçükken bu ortamda büyümüş biri birinden hediye almayı bile kolay kolay kabul edemez. Belli ki konu sahibi ona kucullikten itibaren dayatılan bazı yanlış düşünce kalıplarından kurtulamamış. Bu yüzden bu durumu acımak, gurur olarak algılamış.

Biz seni ve eşini davranışlarından dolayı küçüksün diye düşündük. Çok çocukça seyler yapmışsınız çü

Biz seni ve eşini davranışlarından dolayı küçüksünüz diye düşündük. Çok çocukça seyler yapmışsınız çünkü
Inanin bu şekilde gördüm kol kırılır yen içinde kalır yani şöyle örnek vereyim bir gün küçükken teyzemin evinde ekmeğe sürülen cikolatadan vardi o da pahali birsey olduğu icin (o dönemin sartlari baz alındığında bizim icin pahaliydi) biraz fazla sürüp yemiştim yemin ederim annem oyle bir vurdu ki agzima herkesin icinde agzimdan kan geldi asla da unutmam simdi bir yere gidince cok zor yerim bisey

sorma konuyu ilk okuyunca hoca erkek öğrenci de 20 yaşlarında bekar bir kız sandım.hocayı sapıklıkla yaftalayacaktım ki konu bambaşkaymış
Ben de içimden diyorum ulan baska hocalar köşe bucak taciz etme pesindeler. Adam eve erzakla gelmiş adami rezil etmişler diye üzüntüden mahvoldum yatakta

Kadın yaptığında yapacağına pişman olmuştur, hayati boyunca hatırlayıp üzüleceği birşey yapmışsınız. Suan eminim ki uyumamış düşünüyordur.
Ben bile düşünüyorum, tahayyül ediyorum o anı, üzüntümden ağlardım herhalde nasıl rencide ettim, nerede hata yaptım da böyle büyük bir olay çıktı diye...

Bunu yazdınız, beni bir düşünce aldı.
3 senelik yan komşum yeni doğum yaptı, 4 5 gün oldu.
Sadece asansörde merhabamız var, ayva suyu kaynatmayı düşünüyordum, çekirdekleri göğüs yarası için diye ayırıp, suyu da süte faydalı diye.
Birkaç şey daha yapayım diyordum, lohusa kadın sonuçta annesi buradaymış ama yine de düşünüyorum o dönemi, zordu.
Aklıma girdiniz...

Of hocaya ayri üzüldüm. Senin çocukluğuna ayrı üzüldüm. Keske herkes anne olamasa...
o kim bilir annesinden neler yaşadı da boyle bir anne oldu. Bir de bu durum var. Kötü annelik genlerle aktarılmasın, sen iyi bir anne olursun umarim.

Cok üzüldüm..
Mesela biz bu durumu bilmiyorduk çünkü neden öyle bir tavır sergilediğinizi yazmamışsınız. Bunu bizim gibi hocanızda bilmiyor ve şuan fazlasıyla üzülüyordur.
Nasil gönlünüzü alırsınız bilmem, sizinle konuşmaya bile çekinir artik birşey söyler üzerim diye.

Bu olayla karşılaşmasam götürün sevaptır zor dönem derdim. Ama şimdi bir şey diyemem. Bir de konu sahibi gibi ayvaları iade ettirmesin komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…