- Konu Sahibi asdfasdf77
cok cok büyük bir terbiyesizlik asla buna hakkı yok. sen onun çantasını karıştırıyormusun. ya da bi öğrenci koridorda hocanın çantasını alıp etrafa döküyormu bu nasıl bir zihniyet bende lise öğrencisiyim.benim son senem evet makyaj malzemelerim var cantamda pedimde var ama kime ne genel bir arama olsa bile asla bu şekilde olmaz bayan öğretmenler kızların çantalarını arar erkek öğretmenler erkeklerin cantalarını arar. öyle ulu orta çanta dökülemez. annen tabikide okula gitsin.. yeni nesile laf söylerler bizden memnun değiller ama yaptıkları terbiyesizliğe bakarmısın. öğrencilerin başında bu tarz öğretmenler oldukça yeni nesil filan hikaye.. kesinlikle ailen müdürle görüşmeli bu işin peşinde ve senin arkanda olduğunu göstermeli. bak bi hikaye anlatayım bu sene oldu. okulun yeni açıldığı zamanlar okula gitmedim ama annem gitmediğimi biliyordu her ne kadar okula git diye söylensede devamsızlık hakkımı sonuna kadar kullanmayı tercih ettim ki bu benim özgürlüğüm her nekadar şuan pişman olsam bile :) neyse okula gittiğim ilk gündü sanırım okullar açıldıktan 1 ay sonra filan derse geç kaldım ki vaktinde girmiştim öğretmenler zili ben hocayla tartışırken çaldı.. neyse 3 arkadaş sınıfa girdim hoca içerde özür dilerim hocam dedim yerime geçtim ve durup 1 ders sonra bütün sınıfa ve bana çikolata alıyorsun dedi.. yanımda 5 kuruş param yok ki olsada almak mecburiyetinde değilim. alamam kusura bakmayın dedim. alıcaksın yoksa yok yazılırsın dedi.. alamam dedim ben alacaksın diyorum yok yazılmayı mı seçiyorsun dedi.. param yok ben bütün sınıfa çikolata filan alamam dedim. nerden bulursan bul parayı beni ilgilendirmez istersen müdür beyle görüşelim dedi . o ara kafamdan kaynar sular indi aşağıya ne demek o parayı nerden bulursan bul ben tabi başladım bağırmaya ağzından cıkanı kulağın duysun rüşvet mi istiyorsun sen benden diye.. tamam dedim hadi gidelim müdüre ama nasıl bağırıyorum resmen benim namusuma laf geldi. nerden bulursan bul parayı dedi adam bana bütün sınıfın ortasında ama avazım cıktığı kadar bağırıyorum susturmaya calışıyorlar susmuyorum aldım çantamı bu burda bitmez dedim. kapıya yöneldim ve şu cümleler döküldü ağzından.. senin zaten okula geldiğin yok devamsızlık diz boyu elinden geleni ardına koyma dedi.. eve gidip anneme anlattım annem de kudurdu. annem o sinirle okula gitse adamı parçalardı heralde. annemi 2 3 gün göndermedim okula gidicem diye tutturdu.. ben arkadaşlarıma filan anneme anlattığımı milli eğitime kadar gideceğimizi bunun orada kalmayacağını bağırark hata yapmış olduğumu ama benim namusuma laf ettiğini ve sonucuna milli eğitimin karar vereceğini söyledim.. ki bunları arkadaşlarım gidip hocaya söylesinler diye söyledim. ve gidip söylediler tabi. ve okula gittiğim zaman adam benden özür diledi.. başka bişeye sinirlendiğini ve öfkesini benden çıkardığını filan.. gayet masum bi şekilde önemli değil dedim. 45 yaşındaki adam benden özür diledi.. şimdi gözümün içine bakıyor. konuyu uzatıp son senemi zehir etmek istemedim. ama o gelip özür dilemeseydi o konu uzayacaktı. sen haklısın anneni gönder hakkını savun