Ben gerçekten onu anlarım onu yapma bunu etme diyen kıskanç tipelrden bile değilim. İş hayatında özel hayatında herşeyine saygı duyarım. Önceleri sohbetimiz vardı. Sonra ben ona söylyince konuşmadım ben uzak durdum. bikaç hafta sonra konusmak istedim son kez duygularını bilmek istiyorum dedim. o zaman işte karşımda ağladı keşke başka şekilde tanışsaydık falan dedi. bence dediğin gibi bana anlatamadığı bişiyler var. Ben geçen hafta bi arkadasımın ona seni tanımak istiyorum dediğini duydum bu kişi benm yakın arkadasım sınıfımdan. benimle konuştuğu zamanlarda olmuş bu olay. KEndinden emin biri gibi. Oturup konumuştuk bi kez bu konuyu en son ilişkisi kötü bitmiş. Onun işini etkilicek gerçekten bi durum yok. ben sürekli yanımda ol da demezdim onu kısıtlamazdım. en azından bi kez arasaydı günde sesini duysaydım yanımda benimle olduğunu bilseydim... böyle yanyana uzak olmak çok zor. nasıl bir durum bu ALLAHım yardım et...:2::2::2::2:resmen hoşlandığını söylemiş sana... önceleri sohbet ediyormuşsunuz güzelce...sen hislerini ona açtıktan sonra devam ettimi sohbetleriniz... yoksa bitti mi...
bir de şunu soracağım...o ne istediğini bilen birimi? yani sence ilişki konusunda ne istediğini bildiğini bir hal sergiliyor mu... kesinlikle hayır diyor... ama diğer yandan gözlerinden anlıyorsun sana karşı birşeyler duyduğunu...sana açamadığı başka çözümsüz sorunları varsa neyse dicem... ama eğer yoksa bence sen boşuna üzüyorsun kendini onun için... böyle birşeylerin arkasına saklanan erkekler çok yorar seni uzun vadede... daha emin bile değil kendinden... bir erkek isterse elde etmek için elinden geleni yapar...ödün bile verir... ki ödün vermesini gerektirecek durum yok... sen zaten anlayışlı birine benziyorsun... orta yol bulunur her iki taraf da isterse... ama o kendini naza çekiyorsa boşver derim...
tatlım bende bir asistan olarak sana şunu söylemeliyimki, okulda hareketlerime özellikle özel hayatıma çok dikkat ediyorum. Nişanlanana kadar erkek arkadaşımı okula getirmedim, çok fazla dedikodu oluyor çünkü nişanlandıktan sonra ziyarete geldi..hocalarımız hoş karşılamıyor ve eski hocalar anlatıyor, doktora bitmeden evlenilmesine izin vermezlermiş!hala o zihniyette hocalarımız var ne yazıkki, dolayısıyla bu tarz bir durumda olabilir..ama o zamanda aklıma şöyle bir soru takılıyor, yani hoşlanan insan hani duygularını içinde çok fazla tutamaz,yani size beklede dememiş, oyüzden aklım karıştı açıkçası bu durumdan...
canım inanmıyoruuum.. demek bu durumda olan bi tek ben değilmişim. ben de 21 yaşındayım..asistan hocam ise 26.. benim durumum da aynı.. körkütük aşık oldum..
ayyy canım tek değilmişiz demekki. senin durum nasıl? ne kadar zaman oldu hiç konuştunuz mu biliyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?