Hocama aşık oldum çaresizim....

yepeda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
75
0
0
İstanbul
Lütfen bana bi akıl 23 yaşındayım. fakültede bi hocamın asistanına aşık oldum.28 yaşında. çok uzun zamandır bu böyle. ne yapacağımı bilemiyorum. derslerimize giriyor haftada bi kaç kez. Ona sevdiğimi söyleyerek bi aptallık ettim. oda bana karsılıksız olmadığını söyledi. Ama fakültede bu tarz ilişkiler hoş karşılanmıyormuş olmaz dedi. 1 yıl oldu.. çok seviyorum çok onu. düşünmediğim bir an yok. düşünüyorum düşünüyorum ne yapacağımı bilemiyorum lütfen bi akıl verin napabilirim...

canım herşey olacağına varır...ilerde belki de onunla olacaksın... belki de bambaşka iyi bir insan çıkacak karşına...biraz olumlu düşünmeye çalış...yalnız şuna takıldım...okulda hoş karşılanmıyorsa illaki okulda her an görüşecek değilsiniz... yani dışarda sevgili olup okulda (madem hoş karşılamıyor) belli etmezdiniz kimselere...biraz bahane gibi geldi bana sana söylediği şey...madem olmaz niye karşılıksız değil diyor hislerin için... bu kadar mantık abidesiyse umut ışığı bırakmasaydı hiç..resmen istemem yan cebime koy demiş sana...

Bilmiyorum canım inan bilmiyorum. Mantık yürütemez oldum. sevgim kusurlarını göstermiyo ki bana.. nolacak nasıl olacak niye böyle oldu. düşünmeden geçirdiğim gün yok. hayatında biri yok biliyorum. niye böyle yapıyor hiç anlam veremiyorum. okulda karsılasınca çok heyecanlanıyor farkedebiiyorum. şaşırmış kalmış durumdayım. bu kadar zaman oldu atamıyorum aklımdan konuşmak istiyorum ama ne diyeb ilirimki benimde bi gururum var

derslerine girmiyor olsa gözden ırak gönülden ırak diye düşünür biraz daha az etkilenirdin...ama derslerine giriyor olması senin duygularını da devamlı canlı tutuyor...mantıksız değilsin... sadece duyguların ön plana geçmiş doğal olarak...öncelikle bu durumun derslerine olumsuz yansımasına izin verme... ona karşı zayıf da görünme..içinde fırtınalar bile kopsa kendinden emin görün... bir de güzel şeyler olacağına inan... yani bilemezsin canım...belki hayat ilerde sürprizler hazırlıyordur sana... belki ummadığın anda hayat ikinizi biraraya getirir...onun seni görünce heyecanlandığını farketmişsin... bu güzel birşey... yani en azından karşılıksız değil hala...
diğer yandan şunu da düşün... üniversitede asistan olmak çok zordur...yani asistan olmak için elinden geleni yapmış zorlu kademelerden geçmiş ve asistanlık şansı elde etmiştir... o yüzden işlerine odaklanmıştır...işleri yoluna koymaya okulda yer yapmaya çalışıyordur..dolayısıyla da duygularını arka plana atmak durumunda kalıyordur...
yani "zaman" güzelim... zamanla herşey yoluna girer diye düşünüyorum...

yazdıkların çok güzeldi çook teşekkür ederim. söylediklerinde sonuna kadar haklısın. o bu mevkiye gelmek için çok çalışmış ve hala çalışmakta bende düşündüm bunu bu kadar emek vermiş birlikte olsak tamam okulda hiç görüşmeyiz kimseye hiçbişi demedik de zaten. bu şekilde yürütürdük eminim bundan ama duyulursa işinden olabilirim diye düşünüyor sanırım. ama ilk çift biz olmayacağız hocasıyla evlenen hiçmi yok bu ülkede son sınıftayım zaten canım derslerim muhteşem zaten ancak kendimi bişiylere vererek geçiştiriyorum gnlerimi şuan bölüm 3.cüsüyüm ama gel görki ne para ne mülk ne mevki mutluluk ve huzurdan değerli değilmiş... mutsuzum...

aslında işinden olacağı bir durum yok...yani lisede olsa bu olay tabiki işinden olma korkusu olur... ve de çok yanlış olurdu lise olsa...ama üniversitedeseniz ve de en önemlisi aranızda 5 yaş var... böyle 20-30 yaş büyük bir hoca değil... ondan dolayı bana tuhaf gelmedi... yalnız canım erkeklerin biraz daha fazla çaba göstermesi gerekir...sen gayet mert şekilde davranmışsın... hislerini açmışsın... iyi de etmişsin...çünkü içinde kalmayacak... sen elinden geleni yaptın...artık sıra onda...ve son sınıftasın...yani hiçbir sorun yok aslında... korkarak hayat yaşanmaz... sen korkmadan derslerimi etkilermi etkilemez mi diye düşünmeden cesurca davranmışsın... ama o korkaklık yapıyorsa bu onun sorunu... sen korkak biriyle beraber olmak istermisin?...üç günlük dünyada önemli olan hem günlük işleri yerine getirebilmek hem diğer yandan yaşamdan tat almak... sadece iş merkezli bir adamla olmaz... umarım senin için en güzeli olur canım...

Son düzenleme:
evet birde bu sorun var. işine aşırı derecede bağlı biri. Onunla olsa olur mu diyorum bende kendime sürekli ama ben ona duygularımı söylemeden önce arkadsça oturupup sohbet ederdik ve zaman nasıl geçerdi onun o tatlı sohbetinden alır başımı giderdim .. mutluydum onunlayken hayatı bütün yönleriyle görebilen biriydi. şimdi bu konuda böyle yapması anlamsz. dediğin gibi üniversite ve yaş farkımız çok normal. insan sevildiğini hiçbi zman anlayamaz tam olarak. yani bana bende senden hoşlandım dedi ama belkide beni kırmamak içindi.. ama ya gözler ? onlar anlatmaz mı? karşımda ağladı keşke böyle olmasaydı da olabilseydik dedi benim bilmediğim şeyler var ama onlar ne bilmiyorum.. seviyorum. sevmeseydim sadece hoşlantı olsaydı geçerdi ... dersten kalma korkussunu , hocalarımın duyarsa düşeceğim hali bile düşünmeden söyledim ben ona. ama hiç değerim yokmuş demekki. nedense içimde bi umut var hala onun gözlerine bakınca bişiyelrin bitmediğini anlıyorum acaba boşa mı ümit ediyorum?? :2::2::2::2::2::2:

resmen hoşlandığını söylemiş sana... önceleri sohbet ediyormuşsunuz güzelce...sen hislerini ona açtıktan sonra devam ettimi sohbetleriniz... yoksa bitti mi...
bir de şunu soracağım...o ne istediğini bilen birimi? yani sence ilişki konusunda ne istediğini bildiğini bir hal sergiliyor mu... kesinlikle hayır diyor... ama diğer yandan gözlerinden anlıyorsun sana karşı birşeyler duyduğunu...sana açamadığı başka çözümsüz sorunları varsa neyse dicem... ama eğer yoksa bence sen boşuna üzüyorsun kendini onun için... böyle birşeylerin arkasına saklanan erkekler çok yorar seni uzun vadede... daha emin bile değil kendinden... bir erkek isterse elde etmek için elinden geleni yapar...ödün bile verir... ki ödün vermesini gerektirecek durum yok... sen zaten anlayışlı birine benziyorsun... orta yol bulunur her iki taraf da isterse... ama o kendini naza çekiyorsa boşver derim...

Ben gerçekten onu anlarım onu yapma bunu etme diyen kıskanç tipelrden bile değilim. İş hayatında özel hayatında herşeyine saygı duyarım. Önceleri sohbetimiz vardı. Sonra ben ona söylyince konuşmadım ben uzak durdum. bikaç hafta sonra konusmak istedim son kez duygularını bilmek istiyorum dedim. o zaman işte karşımda ağladı keşke başka şekilde tanışsaydık falan dedi. bence dediğin gibi bana anlatamadığı bişiyler var. Ben geçen hafta bi arkadasımın ona seni tanımak istiyorum dediğini duydum bu kişi benm yakın arkadasım sınıfımdan. benimle konuştuğu zamanlarda olmuş bu olay. KEndinden emin biri gibi. Oturup konumuştuk bi kez bu konuyu en son ilişkisi kötü bitmiş. Onun işini etkilicek gerçekten bi durum yok. ben sürekli yanımda ol da demezdim onu kısıtlamazdım. en azından bi kez arasaydı günde sesini duysaydım yanımda benimle olduğunu bilseydim... böyle yanyana uzak olmak çok zor. nasıl bir durum bu ALLAHım yardım et...:2::2::2::2:

canım nıye bu kadar umıtsız konusuyosunkı o da senden hoslanıyomus hem son senenmıs okul bıtınce ne olcagı o zamn bellı olur cunku sen o okuldan mezun olmus olacaksın o zamn senı ıstıyosa net bı cvp verır yanı duyulma korkusu da kalmaz hem cok basarılı bı ogrencıymıssın sende okulda kalırsan o zamn cok daha guzel olur

Bende düşünüyorum yüksek lisansı ama bu okulda değil. Başarılı olmamı birazda ona borçluyum aslında bana çok yardımı oldu. ümitsiz değilim ama şansım yok gibi geliyor eğer gerçekten sevseydi işini sorun etmezdi benim onun işine herhangi bi tehditim yok. okuldan bi hocam bu yaz bi bölümden kızla nişanlanmış kızda bu sene mezun oldu. ama benimki o kadar cesaretli değil. belkide okuldan başkasıyla birliktedir yok dedi ve benm aldığım haberlere takibime göre de yok gerçekten aklım çok karısık çok. bi arkadasımda bunu söyledi okul bitince gitmeyi düşündüğüm bi okul var oraya gelir seninle dedi ama kendi ağzından duymadığım içinde inanamam. çok mu çaresiz görnüyorum?? okul bitimine 2 ay var acaba giderken onunla konuşsam mı? yada arasammı onu?

begenı hoslanma ne kadar ulasılamaz ve zor olursa iste o zaman tutkuya aska donusur bir dusun onunla bırlıkte olsaydınız hala bu denlı asık olucakmıydın belkı evet belkıde hayır ama yasak olan her zaman daha da cazıptır ve askı tutkuya belkıde paranoyaya goturur sana hıc bır tansıyede bulunamam olgunlasman ıcın belkıde acı cekmen deger bılmen ıcın zor kazanman gereklıdır belkıde ben hayatta hıc bır seyın sebepsız olmadıgını dusunurum belkıde ona kavusamaman senın ıcın daha ıyıdır yada degıldır ama sana emın olarak soyleyebılecegım tek sek ıyıkı de su an uzuluyosun sevıyosun kavusamıyosun yada acı cekıyosun cunku bunlar senı sen yapıcak sana daha buyuk zorluklar karsısında dırenc kazandırıcak bunları soyluyorum cunku bende zamanında asık oldugumu sandım saplantı yaptık ama su an hıc pisman degılım cunku artık daha da gucluyum ıyı kı de o acıları yasamısım su an hayatımda kım se olmadıgı halde ona kavusamadıgım halde cok mutluyum hayatı daha cok sevıyorum cunku bu olaya olumlu yonden bakmayı basardım umarım sende oyle yaparsın

Güçlü olduğumu sanırdım onunla tanışana kadar. aslında hala güçlüyüm. kendimi salmadım bi aşkın sevginin hoşlanmanın tutkunun adı herneyse onun için dövünüp ayarca ağlayıp depresyona girmedim. Bende senin giibi herşeyde bi hayır vardır, bununda bi sebebi var diyorum. şuan ona kavuşsaydım ne olurdu... mutlu olurdum belki belkide çoktan ayrılmıştık bunu bilemeyiz. 23 yaşına geldim ve ben hiç kimseyle sevgili anlamında hiçbişi yaşamadım. ilk defa onu sevdim. onuda görür görmez sevmedim. tanıdım tanıyarak belkide bağlandım. belkide onun diğerlerinden en iyisi olduğunu düşündüğüm için unutamadım. hep belkiler, hep keşkeler... ona onu sevdiğimi söylemeseydim ne olurdu diye düşündüm söylediğimden pişman olmadığımı farkettim. ben elimden geleni yaptım zaten en fazla okul bitene kadar beklerim sonra görme şansım bile olmıcak belkide bana gidici gözüyle baktığı içindir bu kadar uzak olması....

tatlım bende bir asistan olarak sana şunu söylemeliyimki, okulda hareketlerime özellikle özel hayatıma çok dikkat ediyorum. Nişanlanana kadar erkek arkadaşımı okula getirmedim, çok fazla dedikodu oluyor çünkü nişanlandıktan sonra ziyarete geldi..hocalarımız hoş karşılamıyor ve eski hocalar anlatıyor, doktora bitmeden evlenilmesine izin vermezlermiş!hala o zihniyette hocalarımız var ne yazıkki, dolayısıyla bu tarz bir durumda olabilir..ama o zamanda aklıma şöyle bir soru takılıyor, yani hoşlanan insan hani duygularını içinde çok fazla tutamaz,yani size beklede dememiş, oyüzden aklım karıştı açıkçası bu durumdan...

Bende karışacak akıl bile kalmadı. Bana özelden mesaj atarsanız sizinle özelden konuşup anlatmak isterim bu işlerin içindesiniz belki bana bi akıl verebilirsiniz..

canım inanmıyoruuum.. demek bu durumda olan bi tek ben değilmişim. ben de 21 yaşındayım..asistan hocam ise 26.. benim durumum da aynı.. körkütük aşık oldum..

canım inanmıyoruuum.. demek bu durumda olan bi tek ben değilmişim. ben de 21 yaşındayım..asistan hocam ise 26.. benim durumum da aynı.. körkütük aşık oldum..

ayyy canım tek değilmişiz demekki. senin durum nasıl? ne kadar zaman oldu hiç konuştunuz mu biliyo mu?

ayyy canım tek değilmişiz demekki. senin durum nasıl? ne kadar zaman oldu hiç konuştunuz mu biliyo mu?

canım benim benim de hiç sevgilim olmadı bu zamana kadar ve ilk onu sevdim.. ilk başta o da beni seviyor gibiydi ama odasına saçma sapan bahanelerle çok gittim, belki de benden sıkıldı.. artık ilgi göstermiyor.. çok acı çekiyoruum çok

hiç konuşmadık canım. ama davranışlarımdan mutlaka anlamıştır. 6 aydır tanıyorum onu ve ilk gördüğüm andan beri seviyorum. şu an 3. sınıftayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…