Hocama aşık oldum kızlar.

Katılıyorum. Yaşın küçük değil, kendine de güveniyorsan seni ciddiye alır diye düşünüyorum.
Haklısınız aslında mesleki anlamda vs çok uygun her açıdan ama işte bu işler gönül işi ne dış görünüş ne diğer faktörler bazen etkili olmuyor. Yapayım uygun bi zamanda dediğinizi :)

Unutursun dediği kız 20 yaşında aklı bir karış havada değişik birisi ha bu demek değil ki bana demesin bide kız yeni şubat grubundan adamın şaşırdığı bu kadar kısa zamanda aşık oldum demeyeceksin herhalde demiş.

20 yaş kafanın havada olduğu bir yaştır,genede hoca nasıl yaklaşa bilir bu duruma..
Ya terslerse bide bunu düşünmek lazım..

Ben KPSS için işten arta kalan zamanlarımda kursa yazıldım yaklaşık 7-8 ay olmuştur rahat. Önceleri çok bir hissim yoktu ve uzak gibi geliyordu imkansız fakat son zamanlarda çok etkilenmeye başladım ondan gel gelelim çok fazla yaklaşımım yok dışarıdan bakıldığı zaman girişken sosyal gözüksemde aslında biraz utangacım. Geçenlerde kızın birisi anlattı bu hocaya gidip aşkını ilan etmiş adam da buna iki haftaya unutursun demiş alaylı kızda zaten küçük aklı bir karış havada bir şey bu duruma da düşmek istemiyorum azemi ölçüde ne yapabilirim kendimi küçük düşürmeden. Lütfen yargılamayın beni geçici bir heves değil çünkü ben zamanla kendisini tanıyıp sevmeye başladım.
hocayı mnemsemiyomus gibi ol cilveli ol aynı yerlerde sık bulun kaç.gülümse bak arada bakıs kacırmadan baktın hoslanıyo gelir zatn

İkinizde gayet olgun insanlarsınız. Hislerinizden eminseniz yavaş yavaş yaklaşın. Bence aşkınızı ilan etmeyin kendisine. Siz kendinizi ona gösterin . Aranızda engel ve sorun oluşturacak birşey göremiyorum. Kaderde varsa olur :-)

Aramızda kalsın bende eskiden dershabe hocamdan hoşlanmıştım ama benimki öyle aşk değildi tabi küçüktüm:) gidip hocadan özel ders almıştım o dersi iyi anlamama rağmen :-)

Reddedemeyeceği iletişim şeklini kullanın; öğrencilik. Değişik sorular götürün. Zamanla ikili dialogunuz artar. Bir iki özel sorular sorarak başlarsınız. “Hayata bakış açınızı çok beğeniyorum. Sizinle iletişime günlük hayatta da devam etmek istiyorum.”la devam edersiniz. Şıp diye itiraf etmek çok değersiz. Adam “daha benim hakkımda hiçbir bilgisi yokken nasıl aşık olabilir?” diye düşünür.

Simdi arkadasin konusuna lap diye dalmak istemem ama ne olmus bana sevgili bezdum bezdum immzaben immzaben ??
Herhangi bi durumda degilim, hala asigim, flortlesmenin ilerisine gidemedik zira patronum gercekten yoğun ve bana duygusal olarak birsey hissetmiyor. Begeniden oteye gectigini sanmiyorum. Olsaydi sonucu paylasirdim degil mi. Ki benim konularimda bi cok detay var.
Ama ozellikle yazmak isterim, herhangi bi durumda degilim, ilani ask ettigim icin pismanda degilim, hala da aşığım. Ayip yada yasak ask durumuna girmedim. Sonradan benim gibi olacagi bir durum yok yani. İlani ask etmeyi bilen her ihtimalinde karsisinda durmayida bilmek zorundadır.

Simdi arkadasin konusuna lap diye dalmak istemem ama ne olmus bana sevgili bezdum bezdum immzaben immzaben ??
Herhangi bi durumda degilim, hala asigim, flortlesmenin ilerisine gidemedik zira patronum gercekten yoğun ve bana duygusal olarak birsey hissetmiyor. Begeniden oteye gectigini sanmiyorum. Olsaydi sonucu paylasirdim degil mi. Ki benim konularimda bi cok detay var.
Ama ozellikle yazmak isterim, herhangi bi durumda degilim, ilani ask ettigim icin pismanda degilim, hala da aşığım. Ayip yada yasak ask durumuna girmedim. Sonradan benim gibi olacagi bir durum yok yani. İlani ask etmeyi bilen her ihtimalinde karsisinda durmayida bilmek zorundadır.
Canım burda seni yermek yada kötülemek amaçlı yazmadık, sadece durum ona benziyor alt ve üst kademe meselesi. bezdum bezdum 'unda kötü bir niyetle yazmadığını düşünüyorum sen yanlış anladın.

ayıp ya da yasaktan değil arkadaşın konusunu okusan hak verirdin. yoksa bizene herkesin kendi hayatı ister hocasına ister doktoruna isterse patronuna aşık olur

Diğer kızı reddederken senin farkın ne senle de dalga geçmesin?
Şöyle ki ben yaş olarak uygun bir insanım ona dış görünüş vs ve mesleki anlamda da sıkıntım yok ha ben Zaten benle dalga geçebileceği konuma getirmem işi ışık görmezsem kendimi geri çekerim.

Şöyle ki ben yaş olarak uygun bir insanım ona dış görünüş vs ve mesleki anlamda da sıkıntım yok ha ben Zaten benle dalga geçebileceği konuma getirmem işi ışık görmezsem kendimi geri çekerim.
Ne diyim "seviyorsan git konuş bence"
İçinde kalmaz hem. =))

Eskilerden çok benzerini ben de yaşadım. Kurs hocamdı ama 5 yaş vardı aramızda. Ben de çalışıyordum falan, çoktan mezun olmuşum. İkili diyalog kurdum, çay kahve muhabbet hepsi de vardı. Bir yıl kadar da olmuştu tanışıklık/arkadaşlık. Bir gün itiraf ettim. Reddedildim. Kısmetim başkasıymış çünkü.

Tavsiyem, muhabbet kursanız, çok fazla olumlu işaret olsa dahi açılmayın. O hoşlanırsa kendisi açılır.

Eskilerden çok benzerini ben de yaşadım. Kurs hocamdı ama 5 yaş vardı aramızda. Ben de çalışıyordum falan, çoktan mezun olmuşum. İkili diyalog kurdum, çay kahve muhabbet hepsi de vardı. Bir yıl kadar da olmuştu tanışıklık/arkadaşlık. Bir gün itiraf ettim. Reddedildim. Kısmetim başkasıymış çünkü.

Tavsiyem, muhabbet kursanız, çok fazla olumlu işaret olsa dahi açılmayın. O hoşlanırsa kendisi açılır.
Açılmak benim için zor zaten bir erkeğe reddedilme korkum Benimde çok fazla :)

Back
X