Hodan yağı ve ozon yağı cilde dolgunluk veriyomuş

arkadaşlar merhaba ben bişi sormak istiyorum umarım cevap yazarsınız
benim yaşım 25 kırışık falan gibi bi derdim yok ben sadece bu hodan yağını yüzüm yanaklarım dolgunlaşsın diye kullanmak istiyorum ve bazen sivilcelerim çıkıyor acaba yaşımdan dolayı kullanmam sakıncalı olabilirmi hani kırısıklıklar için kullanılıyor deniliyor ya o yüzden merak ettim yardımcı olurmusunuz.

arkadaşlar merhaba ben bişi sormak istiyorum umarım cevap yazarsınız
benim yaşım 25 kırışık falan gibi bi derdim yok ben sadece bu hodan yağını yüzüm yanaklarım dolgunlaşsın diye kullanmak istiyorum ve bazen sivilcelerim çıkıyor acaba yaşımdan dolayı kullanmam sakıncalı olabilirmi hani kırısıklıklar için kullanılıyor deniliyor ya o yüzden merak ettim yardımcı olurmusunuz.

bence iyi olur ileriye yonelik cildine yatirim yapmis olursun keske bende bundan on yil once kullansaydim.yinede icine sinmiyorsa uc ay kullan uc ay dinlendir

cilt hasassiyeti olanlar da kullanabiliyor mu. mesela sürekli kıarıyorsa cildiniz .buna faydası var mı

Hodan yağını kullananlar çok memnun kırışıkları açıyormuş,bende alıcam

kızlar bugün baktım aktara hodan yağı tek,ozonlu zeytin yagı tek bi şişede.2si bir arada değil.kararsız kaldım.alamadım.siz netten mi sipariş verdiniz.yada hem ozon yagı gem hodan alıp karsıstırıyomusunuz.biri açıklasa bende faydalansam gitse su kırısıklıklar az yüzüm gerginlesse olmazmı:

ve hangi yağlarla karıstırıp seyreltiyosunuz.bi açıklasanız.please.....:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

hamileler kullanabiliyor mu acaba?

bugün bir akatara gittim,cildimde güneş lekesi oluşmaya başladığını söyledim.bunu tavsiye etti. hamileler de kullanabilir dedi ama biraz araştırmadan almak istemedim.
bilgisi olan varsa cvp yazarsa sevinirim.

hala cevap bekliyorum.sadece ozonlanmıs saf zeytin yağı aldım.ondan sürüyorum aklıma geldikçe.hodan almadım.ikisini karıstırıp kullanan yokmu aranızda.bi cevap yaaaaa:çok üzgünüm:CADIARZU

ücretleri nedir arkadaşlar birde gramajları sadece aktardamı bulunur, bendede sivilce izleri var çünkü sevgıler......a.s.

merhabalar kullanan yokmu diyen arkadaşlar hodanyagı ozonyagı kayısı yagı karıştırıp bir aydır yüzüme sürüyorum bırakın abartanları yüzümdeki çizgileri ezbere biliyorum ve kim ne derse acabamı der uygularım cilt bakımına pek meraklıyımdır ama sizlere benden söylemesi bunları bir aydır kullanıyorum cildimde sadece ipeksi yumuşaklık var dolgunlukmuş kırışık gidermikmiş hikayeCADIARZU

off yaa bişeyde iyi çıksın yaa hep kötü sonuç hep yaaa :(((( arkdaşlar işe yaramıyosa lutfen dogru söyleyın oyalamayın insanı yaa umutlanıp üzüluyroz sonra :(

merhabalar kullanan yokmu diyen arkadaşlar hodanyagı ozonyagı kayısı yagı karıştırıp bir aydır yüzüme sürüyorum bırakın abartanları yüzümdeki çizgileri ezbere biliyorum ve kim ne derse acabamı der uygularım cilt bakımına pek meraklıyımdır ama sizlere benden söylemesi bunları bir aydır kullanıyorum cildimde sadece ipeksi yumuşaklık var dolgunlukmuş kırışık gidermikmiş hikayeCADIARZU

size kesinlikle katiliyorumm

hani bir söz vardır degerli arkadaşlarım delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış ortaya atılıyor bir iddia belkide bu yagları satanlar reklamlarını yaptırmak için atıyorlar ortaya bu iddayı bir ozonyagı dır gidiyor hani işe yaradıgını görsem verilen paraya acımıyacaam internetten 13 milyono getirtiyorsun bakıyorsun eskidji diye bir çarşıda 20 ytl kimi yerde 15 kimi yerde burda sitelerde çıkan reklamlara bakın 30 ytl.adamlar bizim sırtımızdan para kazanıyorlar.şimdi 5 gündür ayva çekirdegini ikigün boyunca ıslatıp jel haline dönüştükten sonra cilde yüze sürülen maskeyi uyguluyorum
bunuda şöyle bir ay devam ediyim bakalım.ne çıkacak.sizlere bunun sonucunuda bildiririm.degerli arkadaşlar gerçekten faydalı olan denenmiş firmanın mamulün çıkarlarını gözetmeden kendi çıkarlarımız için gerçekleri dile getirelim reklamcıların oyununa gelmiyelim. birbirimizi güzel şeylerde faydalı ürünlerde bilgilendirlim. esenkalın hoşcakalın saglıklı sevgiyle kalın

walla benim ticaretle reklamla isim yok siradan bir vatandasim:66: 8 aydir kullaniyorum okadar krem kullandim ucuzundan tut en pahalisina kadar hodan yagindaki gordugum neticeyi hic bi kremde bulmadim. artik nemlendirici kullanmiyorum gulsuyuyla yuzumu siliyorum ardindan hodan yumusacik yapiyor gozcevremdeki hafif kazayaklari vardi artik yoklar bide alnimin ortesinda derin kirisigim vardi gitti walla resmen parliyorum. kendi adima yazayim size yalan borcum yok tanimam etmem hani yaziyorumki ben fayda gordum herkes gorsun istiyorum. bide bir ay iki ay kullanmakla olmaz en az bi 6 ay kullanin farki gorursunuz

Back
X