- 20 Şubat 2010
- 1.178
- 106
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hodan yağlı kremi buldummm sizce nasıl ?
Ciltte oluşan lekelerde, aknelerde, çeşitli deri hastalıklarından oluşan lezyonlarda, sivilcelerde, ciltteki kırışıklıkların giderilmesinde, cildin sıkılaşmasında etkilidir. diye yazılıyorr
kullanın kızlarrr ben çok memnunum hodan yağından aynalarla dost oldum valla yüzümdeki sarkmalar yok oldu güzelleşmeye mi başladım ne![]()
sadece yuzemı dolgunluk verıor acaba kızlar baska yerlerede sursek ıse yararmıkı :))
adına çok sevindim. değişiklik oldumu bu arada cildinde? hangi marka aldın hodan yağını? cilt tipin nasıl ve kaç yaşındasın?birde yağı nasıl dürüyorsun yüzüne incelterekmi yoksa direkmi?
çok sordum kusura bakma
rica ederim 35 yaşındayım benim aldığım hodan yağının markasını sormadım kiloluk şişelerden
20 ml lik şişelere boşaltıp veriyo
dönem dönem çıkan pazarlama tekniği gibime geliyor
o yağı bu yağı derken .... şahsi fikrim tabi ayrıca ozon yağı rezelet kokuyor.
Arkadaşlar sitenize yeni üye oldum , ben de yüzüme dolgunluk gelsin istiyorum daha 20 yaşındayım ama çok yorgun bir ifadem ve ifadelere bağlı çizgilerim çizgi demek de doğru olmaz çiziklerim var.
Bir dönem argan yağı kullanıyordum ve gerçekten işe yaradığını düşünüyorum ancak kullandığım argan yağı saf biraz yoğun kıvamlı bir yağdı ayrıca araştırdığımda aynı marka yağın fiyatlarının biraz yüksek olduğunu gördüm.
Hodan yağı ve ozon yağı dikkatimi çekti denemek istiyorum ancak bazı arkadaşlar olumsuz ifadelerde bulunmuş. Tabi ki herkes düşüncesini beyan eder ancak bunu olumlu sonuç alan arkadaşları pazarlama stratejisi izlemeyle suçlamış bir kısmımız her neyse.
Dediğim gibi yeniyim ve denemek istiyorum tabi bir de şöyle bir şey var şimdi cildim güzelleşsin diye bir çok şey sürüyoruz ama beslenme alışkanlıklarımız da çok önemli olaya sadece vitamin olarak da bakmayalım lütfen mesela çok şekerli yeriz sürekli makarna pilav tarzı bir beslenme planı izleriz kusura bakmayın da o cildin üzerine ve sürsek boşa tabii vücut yapınız ve cildiniz yapı olarak çok güzel değilse. Söylemek istediğim şu bu ürün birisinde işe yarar çünkü iyi beslenir cildi elverişlidir bir çok etkeni olabilir aynı şekilde size yaramayabilir yine aksi nedenlerden.
Derseniz ki sen daha denememişsin bile ne konuşuyorsun diye uyguladığım zamanlar olumlu etkiler aldım.
Bir de yanlış anlamazsanız balık yağı tavsiye ederim cilt için ayrıca eczanelerden büyük boy alıp salatalar falan da katabilirsiniz hem kalp damar sağlığına hem de cilt güzelliğine yarar çok yazdım okuyan herkese teşekkür ediyor ve olumlu sonuçlar diliyorum.
Aslında bende tam tersi orijinal olduğunu düşünüyorum isim vermek istemiyorum ama gerçekten geceleri sürüp de yattığımda ertesi gün farkı hissediyordum ancak benim elimdeki yağ eski yani 2 3 sene oldu galiba. Üzüm çekirdeği takviyesi için çok teşekkürler.
Ozon yağı denilen şey zaten ozon gazının zeytin yağına hapsedilmesidir.
O rezalet koku ciddi boyutta değilse o yağın olması gerektiği gibi olmadığına emin olun.
Ki zeytin yağı en az 110 saat gibi bir süre ozon gazına maruz bırakılıyor ve jel yapıya geçiyor.
Kısaca akışkan yapıda olanlarda kandırmacadan, ucundan koklatıp umut sömürmekten başka birşey değil
Kullandığınız argan yağının orjinal olduğunda şüphe duydum:44:
Argan ağır yapıda bir yağ değil çünkü...
Hodan yağı almak zorunda dağilsiniz, önemli olan bitkisel yağların içerdiği yağ asitlerini dış takviye ile cilde almak.
Mesela 4-5 damla kara üzüm çekirdeği yağı ile cildinize haftada 5 gece masaj yapın memnun kalırsınız.
Dediğim gibi sür bırak değil, masaj yapmalısınız.
Ve tecrübelerime dayanarak bitkisel yağların likit parafin, pamuk yağı, ayçiçeği yağı ile seyrelten firmalar olduğu için aldığınız yağın soğuk preslenme yöntemiyle elde edilmiş ve %100 katkısız olmasına dikkat etmelisiniz.