HOLLANDAda tupbebek yaptiran varmi

slm kardelen ben rotterdamda basliyacam tedaviye .benimki ilkin asilama yaptilar olmadi o dr hic kromozon arastirmasi falan yapmadi direk tup bebege gecti benim yumurtalarmi asiri uyarildi yani cok yumurta cikti ve hic biri buyumedi tedavi son anda iptal oldu. ikincisine ben baska hastaneye gitim orda kromozon arastirmasini falan yapti sonuclari 3 ayda cikti cok sukur temiz ciktilar tup bebek yapana kadar 1 yil surdu son ana kadar hersey yolunda giti . malesef tutmadi

o zaman ben daha seneye eylul de falan ancak baslarim tedaviye
neyse hayirlisi
zaten ne zaman dogmasi gerekiyosa o zaman dogacak
allah kucagimizi bos birakmasin insallah

Slm arkadaslar nasilsiniz dunden beri kk sitesinde mesaj gonderilemiyordu.Cok sukur simdi yazilabiliyor.Allahin izniyle yarin sabah saat 10.30 da yumurtalarim toplanacak.Insallah yumurtalar dolu cikar.Melisaa ve kardelen insallah sizlerde bu gunleri yakinda yasarsiniz.Allah hepimizin emeklerini bosa cikarmaz insallah.Ben yarin sizlere yine olagan durumlardan haberdar ederim.Umarim iyi haberler veririm.

Canim kendini o kadar sitrese sokma Allah her seyin hayirlisini versin.Cenabi Allah ne zaman ol derse olur.Benim bir tanidigim var fransada kaliyor 9 senedir olmuyordu.En sonunda tedavi icin tr ye gitmisler doktor kontrola alinca sen zaten hamilesin demis.Hic umutlari yokken simdi cocuklari var.Allah hayirlisini versin seninde olur karamsar olma.Kendine fazla stres yapma.Umutsuzluga kapilma canim.Burda bir kadinla hastanede tanistim 20 sene sonra oglu oldu.

slm petekcigim ne yaptin yumurtalarini topladilarmi? merak etim insallah iyi gecmistir .iyi haberlerini bekliyoruz

Slm canlarim yumurtalarim toplandi.Bugun bir mucize oldu benim icin ben 5-6 yumurta sayarken sonrada yine buyumus 9 tane toplandi.Allahima suurler olsun 5 tanesi dolu.Bakalim kac tanesi dollenecek.Cuma gunu arayacagim.Cok mutluyum inssallah bu sefer olacak.Eger dollenirse cumartesi transferim var.

Darisi sizlerin basina arkadaslar.Suana kadar yasadiklarim cogu zaman beni korkuttu.Tedavim yarim kalacak yada hic yapilamayacak diye ama sukurler olsun simdilik hersey yolunda gidiyor.

petekcigim gecmis olsun .cok ama cok sevindim.insallah sonunna kadar iyi gider bol bol dua et bizde sana duaciyiz.yumurtalarini seni uyutupmu topladilar?

Slm canim bayraminiz mubarek olsun. Allah daha nice bayramlari saglik ve mutlulukla yasatsin.Zaten her zaman dua ediyorum yarin doktora telefon acacagim bakalim kac tanesi dollenmis.Insallah hepsi dollenirde sansim cogalir.Transfer saat kacta olacak onuda soyleyecekler.Yumurtalar toplanirken uyutmuyorlar yarim saat once agri kesici hap veriyorlar.Evde onu iciyorsun oraya gidincede igne yapiyorlar.Burda bayiltmiyorlarmis.Simdi benim agrim var ama hic farketmez sonucunda hepsi gecici bebeklerimiz icin deger o kadar agriya katlaniriz.Allahim insallah sizlerde bu gunleri biran once yasarsiniz.Hep beraber seviniriz.Bebeklerimizi beraber buyuturuz.

slm canlarim bizler kader arkadslariyiz bir birmizi iyi anlariz .sizinde bayraminiz mubarek olsun.insallah seneye bu zaman yine burda cocuklarimiz hakinda yazisiriz.petekcigim insallah miniklerin bebeklerin hepsi dolenmis bir kac tanesinide dondururlar.

petekcigim benim burdaki tup bebek denememde ilac falan vermediler oyle topladilar yumurtalari bayagi aci cektim.turkiyede yaptigimda belden asagisini uyusturdular yani hic agri falan hisetmedim.tabi sonradan sancilarin falan olur .aman sonu iyi olsunda hicte.petekcigim bu aralar iyi beslen vitaminli yiyecekler falan ye bunyen kuvetli olsun.bebekler icin .ecrin_bebek:

Slm melisaa sen burda hangi hastanede tup bebek yaptirdin.Aslinda agri kesici vermeleri gerekirdi.Hele birde yumurtalar cok olunca daha fazla agri oluyor.Sen neden sormadin doktoruna.

ben rotterdam mcrz hastanesinde yaptirdim. dr dedi fazla aci hisetmesin. ama okadarki agriyordu elim kolum titriyordu fazla surmedi bir kac dakika bende fazla yumurta cikmadi 5 taneydi.

kizlar bayraminiz mubarek olsun insallah seneye bu zamanlar 3 kisi oluruz bayramda
bayramin bayram oldugunu bile hissedemedim ben
akrabalarin hepsi hamile yada yeni bebekleri vardi
onlari gorup kendimi sikmaktan mahvoldum
neyse hayirlisi kader iste
petek insallah hepsi dollenmistir
hepsi dollendiyse kac tanesini koycaklar geri
hepiniz allaha emanet olun kizlar

kizlar size bisey soricam
imsi methode hollandada uygulaniyomu
bu methode spermin daha iyi gorunmesini saglayarak daha iyi spermi sectiriyo

kardelen senin soyledigini bilmiyorum ama icsi uyguluyorlar yani onlar igleyle spermi alip yumurtanin icine dolluyorlar.tr de mikroenjeksiyon diyorlar.

Slm kardelen086 ve melisaa bugun aradim insallah yarin sabah saat 12 de transferim var.Ama kac tanesinin dollendigini soylemediler onlarda bilmiyormus.Yarin ben transfer icin gidince amsterdamda soyleyecekler.Doktora ben iki tane istedigimi soyledim yok eger iyi kalite olursa bir tane daha saglikli olur dedi. Bende tamam dedim ama kalitesi dusuk olursa iki tane koyacaklar.Bende cok merak ediyorum ne durumdalar kac tanesi dollendi diye.Insallah en azindan 3 yada 4 tanesi dollenirde fazla stres yapmam.Bir tane olursa ne kadar stres olmayim desemde yinede korkuyorum.Hayirlisi yarini dort gozle bekliyorum.Kardelen imsi metodunu bende hic duymadim.Hicbir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…