- 27 Aralık 2009
- 3.551
- 430
- 398
- Konu Sahibi kardelen086
-
MERHABA arkadaslar bende hollandada yasiyorum
allahim gönlümüzün muradini versin bebeklerimize kavusmayi nasip etsin bizlere
herkesin yolu acik olsun bu yolda
PETEK73 insallah tedavinde olumlu sonuc alirsin
slm cicek aramiza hos geldin bizler kader arkadaslariyiz .insallah hepimiz cocuk sahibi oluruz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin sen kac yilik evlisin? hic tup bebek falan yaptinmi?
sagol melisa hosbulduk
amin allahim kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor bisey.
3 yillik evliyim, yok yaptirmadim tesede sperm bulunsaydi yaptircaktim ama bulunamadi esim azo spermi .benim tub bebek sansim bile sizlerden az.simdik turkiyede tedavideyiz orda deneyecez artik, burda tedavi etmiyorlar.
Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
MERHABA arkadaslar bende hollandada yasiyorum
allahim gönlümüzün muradini versin bebeklerimize kavusmayi nasip etsin bizlere
herkesin yolu acik olsun bu yolda
PETEK73 insallah tedavinde olumlu sonuc alirsin
cok gecmis olsun cicek. insallah tedavin sonuc verir bende 4 ay once tr de tup bebek tedavisini gordum orda bir arkadasla tanistim onun eside azo spermiydi herhalde tese de bir kac tane sperm bulmustular .arkadas hamileydi.umudunu yitirme onemli olan bebegi kucagimiza almak benim esimde sperm var ama 3 defa tup bebek denedim olmadi.boyle daha zor her seferinde yikiliyoruz.sen tr de hangi hastenede tedavi goruyorsun?
hosgeldin canim
bende 3 yillik evliyim
benimde esimde kromozom bozuklugu var
eger saglikli embiryo bulunamazsa benim tedavimde iptal olcak cok az bi sansimiz var bizim ama yinede deniycem
yarin ilk konusmamiza gidicez tupbebek icin
insallah emeklerimiz bosa cikmaz
sen neden tr ye gidiyosun tedavi icin
Slm canim aramiza hos geldin.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Kendini fazla sikma Allah istedikten sonra hersey olur.Sende anne olursun zamani gelince umudunu yitirme.Bizler gubette birbirimize her zaman destekciyiz.
Merhaba canlarim benim dun transferim yapildi.Biri 8 biri hemen hemen 6 hucreli 2 hane bebegim benimle.Insallah annelerine siki siki tutunurlar.Bir tane daha yumurtam dollenmis 5 hucrele orta kalite dedi doktor.Eger daha fazla hucrelesirse onuda donduracaklar yoksa atilacak.Insallah hersey yolunda giderde ayin 27 sine pozitif sonuc alirim.Allahim sizlerede yasatsin bu gunleri arkadaslar.Ben bol bol yatiyorum wc ihtiyacim disinda kalkmiyorum.Ben cok hareketli biri oldugum icin dayanabilirsem bir hafta wc ihtiyacim disinda kalkmamayi dusunuyorum.Insallah hayirli sonuc olur emeklerimiz bosa gitmez.
slm melisa
insallah bulunur sagol. A''dam da oturuyorum canim
sen nerde oturuyorsun?
canim ben rotterdamda oturuyorum agis sigottasi tr de gecerlimi.benimkisi baska ben tr gidip tup bebek tedavisini yaptim hepsini kendimiz odedik geri geldigimde faturalari sigortaya goturdum odemediler. bende dedim hic odemesinler hamileyim bana yeter bebegimde beni birakti senağlama yine yalniz basima kaldim.
canim ben rotterdamda oturuyorum agis sigottasi tr de gecerlimi.benimkisi baska ben tr gidip tup bebek tedavisini yaptim hepsini kendimiz odedik geri geldigimde faturalari sigortaya goturdum odemediler. bende dedim hic odemesinler hamileyim bana yeter bebegimde beni birakti senağlama yine yalniz basima kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?