• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HOLLANDAda tupbebek yaptiran varmi

kizlar ben size bisey sorucam benim iliskiden sonra kanamam olmaya basladi ara kanamalarim falanda basladi
nisanda polip ameliyati olmustum ondan olabilirmi
dun doktora gittim kanser baslangici olabilir diye test verdi
korkmaya basladim bisey yoktur dimi

kizlar benim iliskiden sonra kanamam oluyo ara kanamam da var
nisanda polip ameliyati olmustum ondan olabilirmi acaba
doktora gittim doktor kanser olabilir dedi
korkuyom kanser falan degildir dimi

ben tr de lise mezunuydum burda cevirttim diplomami havo yaptilar simdi lik okula gidip geliyom bi amacim yok ama bakalim zaman ne gosterir cocugum olmazsa devam ederim mecburen ama olursa hemen birakirim
sen gitmiyomusun kursa sende gelsene o okula orasi iyi

canim ben baska okulda kontrat imzalamisim mecbur 1yil devam etmem lazim.bakalim seneye cocugum olmasa albeda collegine gelecem hayirlisi

kizlar benim iliskiden sonra kanamam oluyo ara kanamam da var
nisanda polip ameliyati olmustum ondan olabilirmi acaba
doktora gittim doktor kanser olabilir dedi
korkuyom kanser falan degildir dimi

Cok gecmis olsun canim.Bazi kadinlarda olabiliyormus kanama hemen kotu dusunme.Insallah hicbirseyin yoktur.Kendin bilgisayardanda arastirabilrsin bence azda olsa fikrin olur.Moralini yuksek tut bizler anne adaylariyiz moralli olmak lazim.

Slm canlarim sizlere kotu bir haberim var.Dun amsterdamdan hastaneden mektup aldim benim kalan son embrio vardiya orta kaliteli olan daha once soylemistim.O embrio gelismemis o yuzden donduramamislar cok uzuldum.Bu tutunmazsa en azindan bir tane daha var diye seviniyordum malesef yok artik.Bu benim son hakkim agis 3 seferden baska odemiyor.Yani bu tutmazsa benim sansim bitti.Tek umudum icimdeki bebeklerim tabiki halen benimle beraberlerse.Cokta agrilarim oluyor bazen.O yuzden korkuyorum.Allahim korktuguma ugratmasin.Offffff su carsamba gelse hemen test gunum gelmeden test yapacagim.27 cok gec dayanamiyorum.

Slm canlarim sizlere kotu bir haberim var.Dun amsterdamdan hastaneden mektup aldim benim kalan son embrio vardiya orta kaliteli olan daha once soylemistim.O embrio gelismemis o yuzden donduramamislar cok uzuldum.Bu tutunmazsa en azindan bir tane daha var diye seviniyordum malesef yok artik.Bu benim son hakkim agis 3 seferden baska odemiyor.Yani bu tutmazsa benim sansim bitti.Tek umudum icimdeki bebeklerim tabiki halen benimle beraberlerse.Cokta agrilarim oluyor bazen.O yuzden korkuyorum.Allahim korktuguma ugratmasin.Offffff su carsamba gelse hemen test gunum gelmeden test yapacagim.27 cok gec dayanamiyorum.

petekcigim moralini bozma zaten en iyi olanlari trasfer etmisler. insallah bebeklerin seninledir iyi haberlerini bekliyoruz.

Merhaba kizlar bugun test yaptim negatif cikti cok moralim bozuk.Biliyorum test icin biraz erken ama o kadar adet agrisi gibi agrilarim varki dayanamadim yaptim.Bitkin haldeyim.

Merhaba kizlar bugun test yaptim negatif cikti cok moralim bozuk.Biliyorum test icin biraz erken ama o kadar adet agrisi gibi agrilarim varki dayanamadim yaptim.Bitkin haldeyim.

canim keske simdi test yapmasaydin sende biliyorsun erken sadece moralini bozdun.yinede uzulme insallah miniklerin annelerini birakmaz

Petekcigim canim keske gününü bekleseydin üzdün kendini
insallah hamilesindir üzülme

uzulmek icin daha cok erken
gununu bekle
allahtan umut kesilmez
hem olmasa bile dunyanin sonu degilki tatlim
bi daha denersin
bu bi imtihan allah kolaylik versin hepimize
daha ben simdiden dusunuyorum olmayinca uzulmeyim diye
ama ne kadar dusunsekte nasil olsa uzulcez

Slm kardelen,melisaa,cicek guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.Ama elimden gelen birsey degil uzulmemek.Ne kadarda uzulmeyim desemde yapamiyorum.Bugun transfer gunu haric 9. gunum daha erken biliyorum ama agrim cok olunca dayanamadim.Dedim birde eger ikiz olursa hormonlar erken belli olur.Malesef olmadi hayirlisi adet olmadigim surece bir ihtimal var.Belki sonradan belli olur.INSALLAH ALLAHIM YARDIM ET DUALARIMIZI KABUL ET

petek gonulden istiyorum inan bana senin hamile kalmani
bazilarinin sonradan belli oluyor
allah yardimcin olsun hayirlisini versin canim
insallah olicak kotu dusunme

Slm arkadaslar nasilsiniz?Ben simdilik adet gormedim daha ama halen adet agrilarim var.Bekliyorum geldi gelecek diye.Gecen seferki denememde yumurta toplandiktan sonra 15. gun adet gormustum insallah bu sefer gormem.Esime test al diyorum almiyor moralim bozulmasin diye.Allahtan umut kesilmez adet gormedigim surece umudum var azda olsa.Yalniz bugun cok fazla kafamda agriyor bilmem normalmidir sizce?

5 gunun kaldi degilmi test gunune
adet olmiycan sen korkma hamilesin insallah
inan senden cok ben sevinicem buna
yumurtalarin ne zaman toplanmistiki senin
ne zaman adet olman gerekiyodu
allaha emanet olun

5 gunun kaldi degilmi test gunune
adet olmiycan sen korkma hamilesin insallah
inan senden cok ben sevinicem buna
yumurtalarin ne zaman toplanmistiki senin
ne zaman adet olman gerekiyodu
allaha emanet olun

Slm canim benim bir iki gun once adet olmam gerekiyordu halen olmadim.Ama bugun transferimin 12.gunu test yaptim negatif cikti cok uzgunum butun hayallerim yikildi.Zaten kullandigim progesteron fitilinden dolayida adet gecikebiliyormus.Yan etkilerinde yaziyor.4 yillik emeklerim hep bosa gitti yolun sonuna geldim.Bundan sonra yapabilecegim birsey kalmadi zaten yasimda ilerledikce zor.Benim umudum kalmadi her ne kadar pozitif dusunmek istesemde sonuc ortada.

Back
X