- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
Sağol canım tavsiyen için. Herkes senin gibi düşünmüyor malum. Onun da ayrıca beğeneni oluyor.
valla artık nasıl bir gaz verdiysek
hatun yaslı gitti şen geldi
Değil mi ama? Kum saati formu
Hahah haberim yok bahsettiklerinden. Neyin nesi ki
Tuğba Büyüküstüne benziyorum diyorsun değil mi doğru okudum onun kadar güzel olup burada onu aşağılayacak başka bi insan evladı daha yoktur diye düşünüyorum..
kız çirkin git bi arka tarafta utanda gel..
Türk kızlarıda afet oluyo valla çok güzeller maşallah..
Bana ne önercek acaba merakla bekliyorum
hani bi üye vardı çağla şiklee benziyorum diye konu açmıştı sonra millet ti ye alınca bu sözleri sarfetti ne gülmüu ştük...bayağı popüler konuydu....okuyunca o geldi aklıma
yok ya kimse dizlerine kadar uzanan popo sevmez çok var sokakta hele babet giydiler mi ölüyorummm zevkten
Muneeeeeeeeeee
hah geldikmi zurnanın zırt dediği yere. kısa boylu güzel değil uzun boylu güzel olayına. işte burada film kopar. konu eski kkdaki bu tarz konular gibi iyice karışır. veeeeeegeneli öyle güzel değil tuba boylu en azından
ama diperleri makyaj yapcam derken rezil ediyorlar kendini
sence değil mmi doru
geneli öyle güzel değil tuba boylu en azından
ama diperleri makyaj yapcam derken rezil ediyorlar kendini
sence değil mmi doru
Yaw nedir bu rus merakı.ruslar sanıldgı kadar güzel degldir.bize bukadar methedilmenın sebebi hem sarışın mavi gözlü hem cinsellik açısından.en pis millet ruslardır.ruslar çok fakirlik çekmiştir zamanında oyüzden herşeye aç gözlü gbi saldırırlar.bize gösterilen çogu rus tamamen estetik ve kalıcı makyajlıdır.güzelleri tabiki var.ama geneli şişmandır.alt taraf bölgelerini tuvalette dahi yıkamazlar bnyodan banyoya su görür.şarışınlık sadece ruslara ait degldir.:)
işte türk kadını tavrı hemen şikayet
Yaw nedir bu rus merakı.ruslar sanıldgı kadar güzel degldir.bize bukadar methedilmenın sebebi hem sarışın mavi gözlü hem cinsellik açısından.en pis millet ruslardır.ruslar çok fakirlik çekmiştir zamanında oyüzden herşeye aç gözlü gbi saldırırlar.bize gösterilen çogu rus tamamen estetik ve kalıcı makyajlıdır.güzelleri tabiki var.ama geneli şişmandır.alt taraf bölgelerini tuvalette dahi yıkamazlar bnyodan banyoya su görür.şarışınlık sadece ruslara ait degldir.:)
Kasida boyuyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?