hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

Zencilerin poposu büyük olunca "ovv yee beybi şeyk det es for mi" oluyor bizim popomuz büyük olunca koca popolu oluyoruz anlamadım ki ben.

Ben severim böyle büyük şekilli popo vallahi ince belli çay bardağı gibi.

Ruslarla hollandalıların yüz hatları çok farklıdır. Önce hangisine benzeyeceğine karar ver sonra yüz estetiği + 10 cm topuk + çamaşır suyu (saç açmak için) girişirsin. Ha bence insanın kendi güzelliğini öne çıkarması daha mantıklı. Ama karar senin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tuğba Büyüküstüne benziyorum diyorsun değil mi doğru okudum onun kadar güzel olup burada onu aşağılayacak başka bi insan evladı daha yoktur diye düşünüyorum..
kız çirkin git bi arka tarafta utanda gel..
Türk kızlarıda afet oluyo valla çok güzeller maşallah..

Yaw nedir bu rus merakı.ruslar sanıldgı kadar güzel degldir.bize bukadar methedilmenın sebebi hem sarışın mavi gözlü hem cinsellik açısından.en pis millet ruslardır.ruslar çok fakirlik çekmiştir zamanında oyüzden herşeye aç gözlü gbi saldırırlar.bize gösterilen çogu rus tamamen estetik ve kalıcı makyajlıdır.güzelleri tabiki var.ama geneli şişmandır.alt taraf bölgelerini tuvalette dahi yıkamazlar bnyodan banyoya su görür.şarışınlık sadece ruslara ait degldir.:)

Değil mi ama? Kum saati formu

Hahah haberim yok bahsettiklerinden. Neyin nesi ki

hani bi üye vardı çağla şiklee benziyorum diye konu açmıştı sonra millet ti ye alınca bu sözleri sarfetti ne gülmüu ştük...bayağı popüler konuydu....okuyunca o geldi aklıma

geneli öyle güzel değil tuba boylu en azından
ama diperleri makyaj yapcam derken rezil ediyorlar kendini
sence değil mmi doru

yok ya kimse dizlerine kadar uzanan popo sevmez çok var sokakta hele babet giydiler mi ölüyorummm zevkten

bacişkom sen bırak ona buna benzemek istemeyi şu mübarek günlerde kısa boyundan,koca poposundan bilmem neyinden dolayı Allah'ın yarattığını aşağılamamyı öğren önce.

güzellik,fiziksel özellikler estetiklerle bile sağlanıyor ama düşünme yetisini düzelten bi tıp dalı yok henüz

sence değil mmi doru
hah geldikmi zurnanın zırt dediği yere. kısa boylu güzel değil uzun boylu güzel olayına. işte burada film kopar. konu eski kkdaki bu tarz konular gibi iyice karışır. veeeeee
muneeeeee gelir.

Son düzenleme:
sence değil mmi doru

ben onu mu dedim ben diyorum ki sen cidden Tuğba kadar güzel misin güzelsen eğer bu bozuk psikoloji neden..

imza:bana bazılarını anne babası havaya 3 kere atıp iki kere tutmuş gibi geliyor..

helal olsun bee sonunda aklimdan geceni yazmislar...cok arkadasim tanidigim oldu rus hepsi itici ya

katılıyorum, zaten bazı insanlarımız ölücek şu yabancı merakından, bide kendi ülkesindekilere laf ediyor,güzeller var ama onlarda türke benzemiyor diyerek, çok ayıp etti gerçekten, okadar güzel kızlarımız varki hepsine taş çıkarıcak,kendi güzel değilmiş sanırım,demek allah bilerek bazı insanlara bazı güzellik veriyor, güzel olsaydı nasıl bir konu açardı merak ediyorum, sen kurban ol Türk kızlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…