hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

siz koyun fotonuzu hanımefendi yaa
internete foto koymak istemiyorum etrcihime de karışmazsanız sevinirim.s

Troll olduğunu anlasam hiç laf anlatmaya çalışmazdım. Şu yorumlara bak seviye yerlerde. Konumdan çık diyor bir de. İstediğim yere yazarım sana ne?

bana admini bağlayın kırmızılar admin mi admin üyeliğimi sil tripleri yapıyo...tanıdık geldi mi?

Son düzenleme:

ya sen bana durmadan sataşmısın yeni okudum popon için squat ve pilates öneririm canım alındın sanırım

Değil mi ama? Kum saati formu

bana admini bağlayın kırmızılar admin mi admin üyeliğimi sil tripleri yapıyo...tanıdık geldi mi?

Hahah haberim yok bahsettiklerinden. Neyin nesi ki

offf sinirleirm bozuldu

Eki Görüntüle 1183029

kızlar kavga etmeyın, bakın rus mu hollandalı mı bılmem, su cocuk kendısını nasıl korelılere benzetmıs.. 3 -5 amelıyata bakar :)

ama çok korkunç olmuş ya bu ne

Konunun gidişatını okudun mu bilmiyorum ama koca popolu ve kısa boyluysan sana da tüm Türk kadınlarıyla beraber taş geldi.

koca popoluyum boyum da 1.60 şimdi olmaz mı benden acabağğ

konu sahibi sorduğun soru şu;beyaz tenliyim saçlarım siyah ruslara nasıl benzerim.cevap çok basit;saçlarını sarıya boyat bunu sormaya ne hacet..ve bunun üstüne tam 18 sayfa konuşulmuş

yani görmediğimiz insan ben çok güzelim diyince birde atarlı gülistan moduna bürününce komik olmasında ne olsun

kendini begenmiyor çirkin buluyor hatta birde bunun için konu açıyor akabinde ölmek istiyor sonrada türk kadınlarına koca g... bastı bacak diyor.

şaka mısın kız sen ?

demişsinya fake degilim ben

KEŞKE FAKE OLSAN

Arkadaş takmış zaten koca popo ve kısa boya. Kendisi muhtemelen ufak ve düz popolu ondan bu kadar saldırıyor olabilir Yoksa kim takar bu kadar :44:

En yakın arkadaşım inanılmaz zayıf, ve poposu dümdüz. Dar bir şey giydiğinde popo kısmına vatka koyuyor. Yani olsa bir dert olmasa bir dert.

Sizi tebrik ederim. Cukkk diyede oturdu söyledikleriniz. Söylerlerdi de inanmazdım çirkinlikle egoda büyüyor sanırım. Konu sahibesi arkadaşım kıskanma özenme anladınmı küçük kardeşim benim napalım. Allah sanada güzellik vermemiş başka özellikler vermiş. Gelipte hıncını bizden çıkarma :)))

türk kızlarıda güzel neden..kendine yakışacak şekilde boya saçını başını çiğ durmasın birde..

türk kızları çirkin derken ehpsi demedim genel dedim ama sence yalanmı sokakta bakıyorum o kadar koca totoyla bide tayt babet giyolar böle tipsizlik olmaz
insan az bakar aynaya yaa
güzeli de var tabi ama onlarda türkü temsil etmio bence çok

Çirkin, şu terbiyesiz yorumlarından anladım ki sen bırak kendini değiştirmeyi tam olamamışsın güzelim pardon güzelim dedim de o lafın gelişiydi.

asıl o kimin çocuğuysa ve cocukları varsa onlara yazık böle kaba birine sahip olduklarından

Üzgünüm konu sahibiyle deyılsın. Kriterler tutmuyor.

Abla değil abiyim

Okumadım çok fazla direk dalayım dedim popom ufak boyumda normal dünya güzeli hatunum çok şükür

Konu sahibinin ölçütlerine göre öylesin evet.

eminim doutzen kroes gibi bişisin

Aaa hakaret kabul ederim. O benim yanımda Yıldız Tilbe kalır. O kadar söylüyorum sana.

sen temsil et canım..vallahi bizim türk erkeklerinin bakış açısı falan bellirus kızlarına allah yardımcın olsun

sizede malzeme çıktı demi sabahtan beri kös kös duruyordunuz valla itiraf et çakma kontes

Kız sen aynaya baktında ne oldu kendini çirkin gördün ölmek istedin kk olarak seni zor tuttuk aman bacım ölme etme diye bir ton akıl verdik

ay bayılazam

bacım sen aynalardan ve ruslardan uzak dur allasen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…