- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
koltuk altı kıllarınıda siyah yapmış hahahahah
Ondan mı onca ısrara rağmen bir fotonu koyamadın buraya? Yahu söylediğine kendin bile inanmazsın çirkinim diye konu açtın buraya. Dış görünüşünü bilmem ama üslubun gerçekten çok çirkin.
Troll olduğunu anlasam hiç laf anlatmaya çalışmazdım. Şu yorumlara bak seviye yerlerde. Konumdan çık diyor bir de. İstediğim yere yazarım sana ne?
yahu daha bundan birkaç zaman önce çok çirkinim ölmek istiyorum diye konu açan sen ''sen beni görsen guççuk diliiiiii yutarsın' diyende sen bu ne perhiz ne lahana turşusu :))
anam ALLAH kimseyi bu duruma itmesin gerçekten açtıgı konu kadar var yani psikolojisi bozulmuş anam bu kızın ruslarla yatıp ruslarla kalkmaktan
yazık la kimin çocuguysa
siz koyun fotonuzu hanımefendi yaa
internete foto koymak istemiyorum etrcihime de karışmazsanız sevinirim.s
Bu nedir ya terbiyesizliğin lüzumu yok. Bastı bacak koca g*tlü kızlar hallerinden gayet memnunlar ama senin nickin bile çirkin, bi de bu açıdan bak istersen...
Kimseyi aşağılama hakkına sahip değilsin ve resmen ırkçılık yapıyorsun.
İlk konu açtığında yardımcı olmaya çalışmıştım sana ama artık insanlarla dalga geçtiğini düşünüyorum. Yaşının da 20 olduğuna inanmıyorum. Muhtemelen en fazla 15 yaşındasındır.
Bu kadar manken, güzel kadın vs hayranlığı da normal değil bence. Sanki bir erkek yazıyor gibi okuyorum yazdıklarını. Ben Doutzen severim nedir Allah aşkına...
Acilen tedavi olmalısın sen.
ha bu arada zevkler renkler gerçekten tartışılmaz.
ayrıca
kimileri jennifer lopez gibi vucut severki,şıu an bu tarz vucutlar çok ki beğeniliyor o ve kim kardashian. feci revaçta.
sırf bu özellikleri yüzünden.yani geniş kslça ve büyük popo..
çünkü yabancıllarda bu tarz vücut yok. bu vücut çok feminen ,tam kadınsı ve doğurganlığı simgeliyor. erkeklerde direkt bu doğurganlığın simgesi görüntüden içgüdüsel olarak etkileniyorlar.
şimdi bizde j.lo tarzı vücut çok.
ve bence hoşta.
o yüzdende bunun gibi olmayanlar kıymetli oluyor.
oysa batıda da tam tersi Türklerin ve jennifer ve kimin vücut yapısı ilgi görüyor.
bana admini bağlayın kırmızılar admin mi admin üyeliğimi sil tripleri yapıyo...tanıdık geldi mi?
yahu daha bundan birkaç zaman önce çok çirkinim ölmek istiyorum diye konu açan sen ''sen beni görsen guççuk diliiiiii yutarsın' diyende sen bu ne perhiz ne lahana turşusu :))
anam ALLAH kimseyi bu duruma itmesin gerçekten açtıgı konu kadar var yani psikolojisi bozulmuş anam bu kızın ruslarla yatıp ruslarla kalkmaktan
yazık la kimin çocuguysa :60:
Eki Görüntüle 1183029
kızlar kavga etmeyın, bakın rus mu hollandalı mı bılmem, su cocuk kendısını nasıl korelılere benzetmıs.. 3 -5 amelıyata bakar :)
Konunun gidişatını okudun mu bilmiyorum ama koca popolu ve kısa boyluysan sana da tüm Türk kadınlarıyla beraber taş geldi.
abla bunlar hep saldırıyor
Konunun gidişatını okudun mu bilmiyorum ama koca popolu ve kısa boyluysan sana da tüm Türk kadınlarıyla beraber taş geldi.
Benim fotom kendi profilimde var, arkadaşım olanlar görebiliyor. Çok merak ettiysen sor birine de yorum yapsın tipim hakkında.
Arkadaş takmış zaten koca popo ve kısa boya. Kendisi muhtemelen ufak ve düz popolu ondan bu kadar saldırıyor olabilirYoksa kim takar bu kadar :44:
yazık la kimin çocuguysa
türk kızlarıda güzel neden..kendine yakışacak şekilde boya saçını başını çiğ durmasın birde..
Sizi tebrik ederim. Cukkk diyede oturdu söyledikleriniz. Söylerlerdi de inanmazdım çirkinlikle egoda büyüyor sanırım. Konu sahibesi arkadaşım kıskanma özenme anladınmı küçük kardeşim benim napalım. Allah sanada güzellik vermemiş başka özellikler vermiş. Gelipte hıncını bizden çıkarma :)))
offf sinirleirm bozuldu
ama çok korkunç olmuş ya bu ne
koca popoluyum boyum da 1.60 şimdi olmaz mı benden acabağğ
konu sahibi sorduğun soru şu;beyaz tenliyim saçlarım siyah ruslara nasıl benzerim.cevap çok basit;saçlarını sarıya boyat bunu sormaya ne hacet..ve bunun üstüne tam 18 sayfa konuşulmuş
Abla değil abiyim
Okumadım çok fazla direk dalayım dedimpopom ufak boyumda normal dünya güzeli hatunum çok şükür
eminim doutzen kroes gibi bişisin
türk kızları çirkin derken ehpsi demedim genel dedim ama sence yalanmı sokakta bakıyorum o kadar koca totoyla bide tayt babet giyolar böle tipsizlik olmaz
insan az bakar aynaya yaa
güzeli de var tabi ama onlarda türkü temsil etmio bence çok
yani görmediğimiz insan ben çok güzelim diyince birde atarlı gülistan moduna bürününce komik olmasında ne olsun
kendini begenmiyor çirkin buluyor hatta birde bunun için konu açıyor akabinde ölmek istiyor sonrada türk kadınlarına koca g... bastı bacak diyor.
şaka mısın kız sen ?
demişsinya fake degilim ben
KEŞKE FAKE OLSAN
türk kızları çirkin derken ehpsi demedim genel dedim ama sence yalanmı sokakta bakıyorum o kadar koca totoyla bide tayt babet giyolar böle tipsizlik olmaz
insan az bakar aynaya yaa
güzeli de var tabi ama onlarda türkü temsil etmio bence çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?