- 30 Aralık 2009
- 23.934
- 96.456
- 1.123
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
siz bana kötü davrandınız allahta size öyle davrananları karşılaştırır. dah a yazmıcam gülün durun
yok valla gözlerini akra kara boyayıp yüzüne fondöten basan kırmızı rujlu komik suratlardan olmadım hiç çirkinsemde doğal bir çikinim hahahah
abi sana eğer popon büyükse squat ve leg circle öneririm
değilse büyütmek içinde fitness yeterli gelcektir hızlı yürüyüşte işe yarar
Benide ruslara almanlara falan cok benzetirler gocmenlik varmi diye sorarlar cok beyaz tenli, mavi gözlü ve sarisinim kirpiklerim bile sapsari eyeliner surerler kirpiklerim sari oldugu için cok kötü duruyor :) tabi bende 'bastı bacak' oluyorum malesef yinede benziyorum
ama banada sorsaniz bronz tenli olmak isterdim bayiliyorum bronz tenli renkli gozlu insanlara afganlarda cok gormustum ben oyle cok begenirim :)
Insan kendinde olmayanı istiyor sanirim hep. Sacinizi sariya boyatirsaniz bakimi cok zor olur ve dipleriniz siyah gelicek bence hic hos durmaz ama ombre yaptirabilirsiniz hemde sari sacda surekli makyaj istiyo bakimsiz duruyosunuz suratinizda renk olmayinca ama koyu renk saclarda okadar sıkıntı yasamazsiniz ama onun disinda yapabileceginiz bisey yokki istesenizde benzeyemezsiniz etrafimda goruyorum saclarini sariya boyatmis insanlari ama hiçbirine acaba yabancimi demedim çünkü yuz hatlari bildiğiniz turk kizi yuzu:) yuz sekilleri farkli oluyo genelde
hah geldikmi zurnanın zırt dediği yere. kısa boylu güzel değil uzun boylu güzel olayına. işte burada film kopar. konu eski kkdaki bu tarz konular gibi iyice karışır. veeeeee
muneeeeee gelir.
Hollandalıların ne özelliği var ki :26:
Ben hiç istemezdim sarışın bir kız olmakSarışınlara lafım yok da ben kendime yakıştıramıyorum.
Eğer çok abartmadan bazı değişiklikler yapmak istiyorsan git saçını sarıya boyat, baya bir zayıfla
Demek istediğim işin ucu estetiğe falan gitmesin, eminim senin de güzel özelliklerin vardır.
işte türk kadını tavrı hemen şikayet
Bu bana biraz abartılmış aynada kendini farklı gören ''hErks bnİ qSqanıO yaaffhh'' tarzı kezoların yazılarına aldı götürdü...
Üzgünüm ne yaparsan yap benzeyemeceksin eğer şuan benzetmiyorlarsa... Ama şuan bi benzerlik kurabilen varsa daha da ortaya çıkarabilirsin😎😉
Şu başlığı ruslar görse diplomatik kriz çıkar yeminle
bacişkom sen bırak ona buna benzemek istemeyi şu mübarek günlerde kısa boyundan,koca poposundan bilmem neyinden dolayı Allah'ın yarattığını aşağılamamyı öğren önce.
güzellik,fiziksel özellikler estetiklerle bile sağlanıyor ama düşünme yetisini düzelten bi tıp dalı yok henüz
Şu başlığı ruslar görse diplomatik kriz çıkar yeminle
Şahsen ben durmasını bilene asla kötü davranmam..
sen tutup türk kızları için bastı bacak koca g... tabiri kullanırsan kulagını çekerler böyle
estetike kaşrıyım zaten yaptıracak biryerim yok burnum yamuk değil mesela ne yapacam zaten estetikle
Top tüfek saldırılar
boya varmı bildiğiniz sizin
ebru sallı gibi fit türk kızı da var
genel değil
tabi bu kategori
ksütüm sizden asluında sizi severdim ben kontes bayan ama artık size kont adnan dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?