hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

siz bana kötü davrandınız allahta size öyle davrananları karşılaştırır. dah a yazmıcam gülün durun

Şahsen ben durmasını bilene asla kötü davranmam..

sen tutup türk kızları için bastı bacak koca g... tabiri kullanırsan kulagını çekerler böyle

yok valla gözlerini akra kara boyayıp yüzüne fondöten basan kırmızı rujlu komik suratlardan olmadım hiç çirkinsemde doğal bir çikinim hahahah

Canim sen bencede konuyu kapat.simdide makyajlilara laf atdin.bende cok makyaj yaparim aynen dediyin gibi ama sildiyim zamanda cirkin olmuyorum.

iyiya ne güzel almana benziosun

hah geldikmi zurnanın zırt dediği yere. kısa boylu güzel değil uzun boylu güzel olayına. işte burada film kopar. konu eski kkdaki bu tarz konular gibi iyice karışır. veeeeee
muneeeeee gelir.

gelsin ya valla mune gerçekten, konu sahibi dahada saçmalıyor :)))

estetike kaşrıyım zaten yaptıracak biryerim yok burnum yamuk değil mesela ne yapacam zaten estetikle

sen ne biçim konuşuyrosun ben asla o dedipin salak yazılarla yazmam ve konuşmam

işte bu yorum iyiydi

Irk transferi diye bişey olmuyor canım, boşuna kendini anormal ve çirkin bişey haline getirme, diyelimki saçını sarı yaptın,civ civ sarısı gibi, gözüne mavi lens taktın yine hollandalı yada rus gibi olmazsın sadece saçını boyamış mavi lens takmış biri olursun, onlara benziycem diye çil yap suratına güneşe çıkta ahaaa bunee desinler kendini beğenmiyorsan bir stil oluştur ama özenti yada rus hollandalı değil, ciddi değişiklik düşün.. saçında ciddi değişiklik istersen ten rengin uyuyorsa röflr yaptır, ancak röfle yaptırdığında göz kalemsiz kullanma yoksa solgun bir yüz ifadesi yapar, yada bu yaz moda ombre yaptır.. Ama bişeyleri örnek yapma, kendine yakışanı bul..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…