hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

Herkese herşey yakışacak diye bir kural yok
Azra Akın ruslara benzemiyor ama dünya güzeli oldu
sanırım erkeklerin bu ilgisinin farkında olduğu için istiyorsun
bence kendine yakışan bir tarzı bul

Kız sen aynaya baktında ne oldu kendini çirkin gördün ölmek istedin kk olarak seni zor tuttuk aman bacım ölme etme diye bir ton akıl verdik

ay bayılazam

bacım sen aynalardan ve ruslardan uzak dur allasen :))

Artık nasıl gazlamışsak hatun kendini teskin edenleri aşağılamaya başladı.

Ben bir de merak ettim. Mesleğiniz cidden "Güzellik Uzmanı" mı, yoksa espri amaçlı mı yazdınız?

Bakın bana soracak olsanız ben de Türk ırkının slav ırkına nazaran daha çirkin bir ırk olduğunu söyleyebilirim. Bu sadece kadınlara da has değil. Erkeklerimiz de öyle. Ama sizin bazı şeyleri ifade tarzınız gerçekten hoş değil. Ve bazı şeyler de genlerle alakalı. Yani sırf beyaz tenliyim diye kafaya koyunca rusa benzemek mümkün değil.

Son düzenleme:

yuhh canım ya güzeli türkü temsil etmiyor demişsin. okadar çok güzel Türk kızları varken gayette türkü temsil ediyorlar,ve o rusların hollandalıların arasında o kadar çok tıknaz esmer varki,nedir bu yabancılara özenme duygusu ya,valla kusura bakma ama bende hiç beğenmiyorum omları sırıklar çoğu bide kilo alınca iyice erkek gibi oluyorlar,yani Türk kızı gibi minyon ve kibar değiller,en azından kilo alınca Türkler erkek gibi olmuyor

hahahaha fındık yıldız tilbenin fiziğe bak
toto güzel büyük değil
yüz için yoruım yapmıyorum

Tartismalar fazla uzamis ve abartilmamis mi kimsenin kimseyi asagilamaya hakki yok lutfen artik tartismayin bayanlar konu sahibi sende konunu kapattir istersen zaten alabilecegin önerileri aldin bende bikac sayfa once bişey yazmistim ama okumadin sanirim

asıl o kimin çocuğuysa ve cocukları varsa onlara yazık böle kaba birine sahip olduklarından

Çirkinnnn sende herkese kaba dedin, kendini bi göremedin ama be canım ya. İki saattir millete etmediğin laf kalmadı sürekli kendinle çelişiyosun, e burdakiler napsın söylicekler tabi yok Türk kızlarına kötü dedin göçmenlere laf ettin. Sen herkesi kıskanıyon heralde tam istediğin özellikler mevcuttu işte Rus kızı olmak istiyom derken rezil oldun ayyyyy

canım o kadar yazılmışki artık geri daha yeni bakıyorum dönüp okucam evet kapatmak mantıklı

kızım bırak yaaa ne benziycen onlar kim oluyo onlar bize benzesinnn hıhhhhh

yok valla gözlerini akra kara boyayıp yüzüne fondöten basan kırmızı rujlu komik suratlardan olmadım hiç çirkinsemde doğal bir çikinim hahahah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…