- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
ya sen bana durmadan sataşmısın yeni okudum popon için squat ve pilates öneririm canımalındın sanırım
Üzgünüm konu sahibiyle deyılsın.Kriterler tutmuyor.
Konu sahibinin ölçütlerine göre öylesin evet.
Aaa hakaret kabul ederim. O benim yanımda Yıldız Tilbe kalır. O kadar söylüyorum sana.
Kız sen aynaya baktında ne oldu kendini çirkin gördün ölmek istedin kk olarak seni zor tuttuk aman bacım ölme etme diye bir ton akıl verdik
ay bayılazam
bacım sen aynalardan ve ruslardan uzak dur allasen :))
Ne yapsam totoma silikon mu yaptırsamşöle kocaman olsa
türk kızları çirkin derken ehpsi demedim genel dedim ama sence yalanmı sokakta bakıyorum o kadar koca totoyla bide tayt babet giyolar böle tipsizlik olmaz
insan az bakar aynaya yaa
güzeli de var tabi ama onlarda türkü temsil etmio bence çok
türk kızları çirkin derken ehpsi demedim genel dedim ama sence yalanmı sokakta bakıyorum o kadar koca totoyla bide tayt babet giyolar böle tipsizlik olmaz
insan az bakar aynaya yaa
güzeli de var tabi ama onlarda türkü temsil etmio bence çok
Artık nasıl gazlamışsak hatun kendini teskin edenleri aşağılamaya başladı.
Konu sahibi popo hakkında çok bilgili. Sana da bir öneride bulunacaktır birazdan. Bana pilates ve squat önerdi az evvel.
En yakın arkadaşım inanılmaz zayıf, ve poposu dümdüz. Dar bir şey giydiğinde popo kısmına vatka koyuyor.Yani olsa bir dert olmasa bir dert.
Aynen öyle ama yeter ki insan kendini beğensinona buna hakaret edenin dışı güzel olsa ne olur yahu
asıl o kimin çocuğuysa ve cocukları varsa onlara yazık böle kaba birine sahip olduklarından
Tartismalar fazla uzamis ve abartilmamis mi kimsenin kimseyi asagilamaya hakki yok lutfen artik tartismayin bayanlar konu sahibi sende konunu kapattir istersen zaten alabilecegin önerileri aldin bende bikac sayfa once bişey yazmistim ama okumadin sanirim
merhaba ben çirkinn bilirsiniz fake değilim
yine bir derdim var
ben biraz rusları hollandalıları falan seviyorum onlara benzemek için ne yapmam lazım
saçlarım koyu ama tenim beyaz. bana yardımcı olursanız sevinirim
dalga gecmeye gerek yok sanırım
önerilerinizi bekliyorum
Çirkinnnn sende herkese kaba dedin, kendini bi göremedin ama be canım ya. İki saattir millete etmediğin laf kalmadı sürekli kendinle çelişiyosun, e burdakiler napsın söylicekler tabiyok Türk kızlarına kötü dedin göçmenlere laf ettin. Sen herkesi kıskanıyon heralde tam istediğin özellikler mevcuttu işte Rus kızı olmak istiyom derken rezil oldun ayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?