hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

bebek gibi yerimm

Canim oncelikle mrb)eminim guzel hos bi kizsin sadece kendi tipim degilim demissin canim benimde saclarim sari ama kimseye benzemek icin degil dugunumde stilist imajimi belirleyen kisi oyle istedi sari sac kullanmak zor..ama istiyorsan tabiki sacin kasin rengini acmakla basla kaslarini azcik incelt ruslar nefret eder kalin kaslardan bu arada azeriyim ruslari coook cooook iyi biliriz.bide bisey soyliyeyim rus erkekleride bizim tip kizlara bayilir azeri turk zaten ayirmaya gerek yok cunki bizde milletimiz turk.ve Ruslar son senelerde bircok unlusu saclarini siyah kullanmaya basladi daha sexi buluyorlar siyahi

evet ruslar kendi erkeklerinden talep görmüyordur sanırım

teşekkürler canım ben simsiyah saçlı bembeyaz güzel kızlarda görüyorum rus. çok hoş oluyolar.
ama ben kaşı inceltince daha çok iranlıya benzerim kara olduğundan
onu istemem

teşekkürle canım eminim sende güzelsin

Ya işte o değişikliğin önünü alamıyor insan bi süre sonra, benim saçlarım çok zarar gördü. Bence açtırma işlemi yaptırmayın. Beyaz tenliyseniz şu irlanda kızılını deneyebilirsiniz, gerçi ben denedim çok hoş oldu da çok bela bir renkti. Ombre en iyisi Hem nickin bile çirkinkız, o ne öyle kendine gel eminim gayet güzelsindir de

Cok tesekkurler))Iranlilar cok bakimli oluyorlar cnm iranlilarin kasi ince olmuyor

Hayatta en son isteyeceğim şey Ruslara benzemek Ülkemizde hep kötü bir imajları var,en namuslusuna bile farklı gözle bakılıyor buna birçok kez şahit oldum.Allahın yarattığına isyan etmeden kendi halime şükredip yaşamaya devam ediyorum.Hiçkimse çirkin değildir.Kendini neden öyle görüyorsun anlamadım.Yüz nakli olan insanların ne hallerde olduklarını görmüşsündür herhalde.Bence haline şükret,bu sevdadan vazgeç.Güzel olayım derken daha beter olan birçok örnekte var,aynısı başına gelmesin Allah korusun.

Derler ya kime benzemek istiyorsan git ona sürün...Hahahaha ! Beni Rus sanıyorlar .Rusça ya da İngilizce konuşmaya kalkıyorlar tatil yörelerinde . Boy uzun olmalı,zayıf olmalı bi de sarışın olursan olur bak. Bence kendin ol naocan elin Rusunu muşunu :=P

yok kız nerde bastı bacak koca g.tlü kız dolu sokak yapma

Şimdi bu bastı bacak dedigin kategoriye giriyorum ben sanırım boyum 1.55

koca g.tlü kimse o da ortaya çıksın

arkadaş çok güzel oldugu için ortaya çıkalımda bize bakıp kendisine şükretsin..

evet kan aranıyor...O koca g.tlü hatun buraya gelecek !

gelsin ki arkadaşın egosunu tatmin edelim.

hadi bakalım bi koca döt de benden...

genlerden ötürü

genlerini değiştirebilir misin?

ne kadar onlara benzeyebilirsin.?

her ırkın kemik ve hat yapısı farklıdır.

Koca göt olmak için tam uygun adayım :) bastı bacakta mevcuttur

bak kuzum eger sendeki toto sokagın doluluk oranına etki edecek hacimlerde degilse kabul etmiyorum

malum ablamıza göre sokak bunlarla dolu .))

ebatlarını ölç tart biç bu kategoriye giriyorsan eger gel yanıma..

67 kiloyum 9 ay önce doğum yaptım dötüm de büyük ..... bilmem onun şükretmesi için yeterli mi?????

Buyrun makyajsız çipil çipil olan Doutzen Kroes. Ünlü olmasa Alanya'ya tatile gelmiş Helga resmen. Abartmaya gerek yok.

Son düzenleme:
bu ırk özelliklerini bende biliyorum canım ama aşağı yukarı bu turkish delight halden sıyrılmak isterim..
nası değil beyaz tene bence sahippp ben gece bile parlarım beyazlığımla

Bu bana biraz abartılmış aynada kendini farklı gören ''hErks bnİ qSqanıO yaaffhh'' tarzı kezoların yazılarına aldı götürdü...
Üzgünüm ne yaparsan yap benzeyemeceksin eğer şuan benzetmiyorlarsa... Ama şuan bi benzerlik kurabilen varsa daha da ortaya çıkarabilirsin😎😉

Buyrun bu da Alessandra Ambrosio. Güzelliğini beğendiğim tek hemcinsim. Ne mavi gözlü, ne beyaz tenli... Ama yakıyor resmen aurası. Özellikle gözleri. Bu gözleri hiçbir mavi göz gölgeleyemez.

Sözün özü konu sahibi, sadece kaşını saçını vs boyatmış bir Türk kızı olacaksın nihayetinde.

Son düzenleme:

Ayyy koptum 😆😆😆😆

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…