- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
yok kız nerde bastı bacak koca g.tlü kız dolu sokak yapma
Eki Görüntüle 1182921
Buyrun bu da Alessandra Ambrosio. Güzelliğini beğendiğim tek hemcinsim. Ne mavi gözlü, ne beyaz tenli... Ama yakıyor resmen aurası. Özellikle gözleri. Bu gözleri hiçbir mavi göz gölgeleyemez.
Sözün özü konu sahibi, sadece kaşını saçını vs boyatmış bir Türk kızı olacaksın nihayetinde.
Eki Görüntüle 1182909
Buyrun makyajsız çipil çipil olan Doutzen Kroes. Ünlü olmasa Alanya'ya tatile gelmiş Helga resmen. Abartmaya gerek yok.
ders çalışayım derken otur otur dötüm kocaman oldu
Eki Görüntüle 1182940
Buyrun, bu da onun makyajsız hali.Neresi travesti bunun şimdi? Doutzen'ın makyajlı halini zaten koymuşlar diye ben tekrardan koymadım.
Bilmiyorum bana hala çekici gelmedi. Kemikli yüzleri sevmiyorum ondan Heralde itici gelmiştir hep bu bana.
Vaay bu mu makyajsız yav ben saç hariç bunun buradaki makyajı ile düğüne giderim
Zevkler ve renkler......
abla sende mi koca fetibörlüsün
ahaha aklıma fetibör geldi
hee yaa ramazandan sonra bakıcaz artık çaresine rus mu olurum hollandalı mı karar vermiş değilim ama dötle olmaz
brezilyalı hatun olursun
Bence makyaj yok yüzünde bellki spor falan yapmış saçı dağılmış terlemiş yanakları kızarmış. Makyajını yapan saçınıda düzeltirdi diye düşünüyorum ki zaten bu kadının cildi pürüzsüz biley sürmesine ihtiyaç yok gözünede hiç bişey sürmemiş zaten.
Eğer öyleyse kutlarım hatun doğuştan allıklı fondotenli rujlu 😇 daha nolson?
Alessandra içinde Gamze özçelik gibi kemikli suratı ve bnde hiç beğenmiyorum translara benzetiyorum tabi herkesin zevki kendine 😆
bende beğenmem o kızı.Eeee birinin makyajsız çipil çipil halini koy abartma de. Kadının gözünde sırf bi kilo boya var gözleri çok güzel de. Olmadı şimdi. Bence travestiye benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?