hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

Buyrun bu da makyajsız çipil çipil olan Doutzen Kroes. Ünlü olmasa Alanya'ya tatile gelmiş Helga resmen. Abartmaya gerek yok. [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Valla makyajısız tabiki helga ama kadının yüz hatları doğuştan gelen bişey biz ne kadar makyajda yapsak bu kadındaki yüz hatlarına sahip olamayız. Kadın şu çipil çipil haliyle bile bence dünya güzeli. Alessandrada bence aşırı kemikli yüzü resmini göremedim ama tahmin ettiğim manken heralde.

Son düzenleme:
yok kız nerde bastı bacak koca g.tlü kız dolu sokak yapma

Bu nedir ya terbiyesizliğin lüzumu yok. Bastı bacak koca g*tlü kızlar hallerinden gayet memnunlar ama senin nickin bile çirkin, bi de bu açıdan bak istersen...

Kimseyi aşağılama hakkına sahip değilsin ve resmen ırkçılık yapıyorsun.

İlk konu açtığında yardımcı olmaya çalışmıştım sana ama artık insanlarla dalga geçtiğini düşünüyorum. Yaşının da 20 olduğuna inanmıyorum. Muhtemelen en fazla 15 yaşındasındır.

Bu kadar manken, güzel kadın vs hayranlığı da normal değil bence. Sanki bir erkek yazıyor gibi okuyorum yazdıklarını. Ben Doutzen severim nedir Allah aşkına...

Acilen tedavi olmalısın sen.

Eeee birinin makyajsız çipil çipil halini koy abartma de. Kadının gözünde sırf bi kilo boya var gözleri çok güzel de. Olmadı şimdi. Bence travestiye benziyo

Alessandra 'nın bacakları çok çarpık.Her güzelin bi kusuru var.Kimse vitrin mankenleri gibi olamaz elbette.

Eeee birinin makyajsız çipil çipil halini koy abartma de. Kadının gözünde sırf bi kilo boya var gözleri çok güzel de. Olmadı şimdi. Bence travestiye benziyo

Buyrun, bu da onun makyajsız hali. Neresi travesti bunun şimdi? Doutzen'ın makyajlı halini zaten koymuşlar diye ben tekrardan koymadım.

Son düzenleme:
Hollandalıların ne özelliği var ki :26:
Ben hiç istemezdim sarışın bir kız olmak Sarışınlara lafım yok da ben kendime yakıştıramıyorum.
Eğer çok abartmadan bazı değişiklikler yapmak istiyorsan git saçını sarıya boyat, baya bir zayıfla
Demek istediğim işin ucu estetiğe falan gitmesin, eminim senin de güzel özelliklerin vardır.

Vaay bu mu makyajsız yav ben saç hariç bunun buradaki makyajı ile düğüne giderim

Bence makyaj yok yüzünde bellki spor falan yapmış saçı dağılmış terlemiş yanakları kızarmış. Makyajını yapan saçınıda düzeltirdi diye düşünüyorum ki zaten bu kadının cildi pürüzsüz biley sürmesine ihtiyaç yok gözünede hiç bişey sürmemiş zaten.

Eğer öyleyse kutlarım hatun doğuştan allıklı fondotenli rujlu 😇 daha nolson?

Alessandra içinde Gamze özçelik gibi kemikli suratı ve bnde hiç beğenmiyorum translara benzetiyorum tabi herkesin zevki kendine 😆

Valla o dediklerinizi ben hiç göremedim. Neyse uzatmıycam buarada gamze özçeliğin kız kardeşi liseden arkadaşım kendisini evlerinde görmüştüm çok güzel ağzım açık bakmıştım resmen ama kız kardeşi daha güzel gamze özçelikten daha dolgun ve yumuşak hatları :) kardeşi ünlü olmadığı için resmini koyamıycam malesef :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…