hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

Dipleri siyah gelmiş kısmına çok güldüm.

Gerçekler. :26: Acı mı geldi?

Dışardan bakınca ne kadar komik gözüküyor farkında değil fndkfndk :)) Herkesin kendine özgü özellikleri vardır, bu nedir yani böyle katalogtan kendisine bi tip seçiyor sanki a bu yok olmaz, bu güzelmiş vs vs. Dışarda napıyor merak ediyorum güzel bir bayan gördüğünde tırnaklarını kemire kemire inceliyormusunuz? Zira onlardansanız durum çok daha vahim. Yaşınız küçük, sanırım henüz oturtamadınız kişiliğinizi. Bir arayış içersindesiniz..

Benide ruslara almanlara falan cok benzetirler gocmenlik varmi diye sorarlar cok beyaz tenli, mavi gözlü ve sarisinim kirpiklerim bile sapsari eyeliner surerler kirpiklerim sari oldugu için cok kötü duruyor :) tabi bende 'bastı bacak' oluyorum malesef yinede benziyorum
ama banada sorsaniz bronz tenli olmak isterdim bayiliyorum bronz tenli renkli gozlu insanlara afganlarda cok gormustum ben oyle cok begenirim :)
Insan kendinde olmayanı istiyor sanirim hep. Sacinizi sariya boyatirsaniz bakimi cok zor olur ve dipleriniz siyah gelicek bence hic hos durmaz ama ombre yaptirabilirsiniz hemde sari sacda surekli makyaj istiyo bakimsiz duruyosunuz suratinizda renk olmayinca ama koyu renk saclarda okadar sıkıntı yasamazsiniz ama onun disinda yapabileceginiz bisey yokki istesenizde benzeyemezsiniz etrafimda goruyorum saclarini sariya boyatmis insanlari ama hiçbirine acaba yabancimi demedim çünkü yuz hatlari bildiğiniz turk kizi yuzu:) yuz sekilleri farkli oluyo genelde

allaha şükür hiç dip bouyası gelmiş brii olmadım da bunda komik olan ne anlamadım
sen nasıl bir afetsin merak ettim.
kaba bir kütük insanı destekleiğinden
espirii yeteneğin anlayşında baya kıt

Terbiyeni takın hadsizliğe hiç lüzum yok. Ben afet olduğumu iddia etmedim, ama çok şükür kendimle barışık olmayı biliyorum. Sen önce bir kendine bak. İnsan utanır yahu elalemi eleştirmeye. Nickin bile çirkin.

türk kızları çoğu koca gtlü evet spor yapmayıp hamur işinden hamurabiye dönmüş kızlara hakaret etmek lazım ki az boğazlarını kessinler

hahahahah en azından ukala ve kendimi prenses sanmıyorum
eee merak etme sen beni görsen böle konuşmazsın n

Ondan mı onca ısrara rağmen bir fotonu koyamadın buraya? Yahu söylediğine kendin bile inanmazsın çirkinim diye konu açtın buraya. Dış görünüşünü bilmem ama üslubun gerçekten çok çirkin.

sen kontes değilsin sen niye atlıyorsun fındık kadar boyunlaaa

En azından beynim fındık kadar değil...
Beni alıntılamışsın kontesle ne alakası var? Bak ban yememek için susuyorum yoksa o hakaretlerini yuttururdum sana.

Son düzenleme:

Koca popolu demesine bende takıldım çünkü koca popoluyum diye. eeee dip boyasıyla dalga geçmenizede takılmamın sebebi doğal sarışın olmamam habire dip boyamın gelmesi olabilir mi?
Konu sahibi kabalık yaptı diye aynı kabalığı devam ettirmeniz gerekmiyo. Tabiki yorum yaparken benden izin almıycaksınız ben sadece fikrimi belirtmek istedim. Sizin nasıl komiğnize gidebiliyo bi cevap doğal olarakrak benimde sinirime dokunuyo olabilir. Neyse gereksiz bi meseleyi çok uzatmıycam iyi günler.

Kimse dip boyası geldi diye kimseye gülmüyor hanımefendi. Ama bayan arkadaşımız Türk hanımlarına koca popolu, bastı bacak derken Tuba Büyüküstün için aa çok çirkin derken ben kendi görünüşünü merak ettim açıkcası. Hem bu kadar yerin altına sokup hem bu tavırları nedir??? Konu sahibesi içinde ekleme yapmak isterim Balkan göçmeniyim orda doğdum büyüdüm. Özelliklerini tahmin edersiniz az çok. Ama kimseyi yerin dibine sokup çıkartmıyorum.

Beni alıntılamışsın kontesle ne alakası var? Bak ban yememek için susuyorum yoksa o hakaretlerini yuttururdum sana.

yuttursana fındık zaten bıktım senden heryerde türüyorsun ben burda bana yardımcı arkadaş sordum senin gibi gelip mavall okuyacaklar ukalalarla işim yok çık konumdan yazma eğlenmeye eyr arıosun

Son düzenleme:

ben kimi yerin dibine soktum sevmiyorum dedim hakkım var..
afedersiniz ben size memlektinize mi sordum
istersen tanzanya göçmeni ol bana ne
yani bu göçmenlerin de kendilerine hayranlığı beni öldürüyor

Son düzenleme:
Troll olduğunu anlasam hiç laf anlatmaya çalışmazdım. Şu yorumlara bak seviye yerlerde. Konumdan çık diyor bir de. İstediğim yere yazarım sana ne?

haklısınız bence Türk kızlarına öyle demesi çok ayıp ve yanlış bişey dememişsniz, doğru dip boyası gelicek sürekli

gerçekler acı mı diyen
fındık arkadaşım
türk kızlarının bastı bacak genleri olduğuda gerçek barışık olmak lazım diyrosunuz
gerçeklere niye kızıyorsunnuz

hahahahah en azından ukala ve kendimi prenses sanmıyorum
eee merak etme sen beni görsen böle konuşmazsın n

İlk defa konunun tamamını okumadan yorum yapacağım. Sizin nickinizi eğer başka çirkin nickli kullanıcı yoksa çirkinim keşke ölsem minvalinde bir başlıktan hatırlıyorum. O noktadan bu noktaya kendine güven konusunda baya yol katetmişsiniz.

Dalga geçmeyin demişsin amaaa
neden yaa çok saçma sen sen ol başkası olmaa
sonra konuşmanı da mı değiştireceksin "ben seni jok sevyorum aaamet "

Yerinde olsaaam kendime yakışan saç rengine boyatır kendime yakışan bakımı makyajı yapar öyle giyinirim
başkasına benzeme kendini gör ve değerini bil kuzucuk yaşın küçük sanırım bu arada ondan kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…