- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
Dipleri siyah gelmiş kısmına çok güldüm.
Gerçekler. :26: Acı mı geldi?
Dipleri siyah gelmiş kısmına çok güldüm.
Gerçekler. :26: Acı mı geldi?
evet. 2ciye hamileydi..Valla benimde en begendiğim manken :) böyle duru masum bi güzelliği var. Bu kadın hamileyken daha güzl oluyo hatta şuan hamile galiba yanlış hatırlamıyosam.
Bende nicki çirkin olanlara acıyorum
egoysa ego
çirkin nickli olmaktan daha iyidir kontes olmak çirkin hanım..
sanırsın konuşan adriana lima
allaha şükür hiç dip bouyası gelmiş brii olmadım da bunda komik olan ne anlamadım
sen nasıl bir afetsin merak ettim.
kaba bir kütük insanı destekleiğinden
espirii yeteneğin anlayşında baya kıt
Bence Türk kızları bastı bacak koca popolu diyen konu sahibi ikimizden de kaba. Beni burada bilen bilir, kimseye kırıcı bir laf etmedim etmem. Ama inanılmaz sinirlendim.
Ayrıca dip boyası gelen insanlara güldüğümü söylemedim, yorum yapan üyenin o ayrıntıyı yakalamasına güldüm. Yorum yaparken sizden icazet mi alacağım?
hahahahah en azından ukala ve kendimi prenses sanmıyorum
eee merak etme sen beni görsen böle konuşmazsın n
sen kontes değilsin sen niye atlıyorsun fındık kadar boyunlaaa
Terbiyeni takın hadsizliğe hiç lüzum yok. Ben afet olduğumu iddia etmedim, ama çok şükür kendimle barışık olmayı biliyorum. Sen önce bir kendine bak. İnsan utanır yahu elalemi eleştirmeye. Nickin bile çirkin.
Bence Türk kızları bastı bacak koca popolu diyen konu sahibi ikimizden de kaba. Beni burada bilen bilir, kimseye kırıcı bir laf etmedim etmem. Ama inanılmaz sinirlendim.
Ayrıca dip boyası gelen insanlara güldüğümü söylemedim, yorum yapan üyenin o ayrıntıyı yakalamasına güldüm. Yorum yaparken sizden icazet mi alacağım?
Dip boyası gelmiş birini görüp hiç gülmedim bu yaşıma kadar neresi komik geldi acaba? Eger bu kadar sarışın olmak istiyosa 2 3 haftada bir dip boyası yapıcagnı düşünüyorum. İkinizde çok kabasınz bence.
Beni alıntılamışsın kontesle ne alakası var? Bak ban yememek için susuyorum yoksa o hakaretlerini yuttururdum sana.
Kimse dip boyası geldi diye kimseye gülmüyor hanımefendi. Ama bayan arkadaşımız Türk hanımlarına koca popolu, bastı bacak derken Tuba Büyüküstün için aa çok çirkin derken ben kendi görünüşünü merak ettim açıkcası. Hem bu kadar yerin altına sokup hem bu tavırları nedir??? Konu sahibesi içinde ekleme yapmak isterim Balkan göçmeniyim orda doğdum büyüdüm. Özelliklerini tahmin edersiniz az çok. Ama kimseyi yerin dibine sokup çıkartmıyorum.
hahahahah en azından ukala ve kendimi prenses sanmıyorum
eee merak etme sen beni görsen böle konuşmazsın n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?