- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
Troll olduğunu anlasam hiç laf anlatmaya çalışmazdım. Şu yorumlara bak seviye yerlerde. Konumdan çık diyor bir de. İstediğim yere yazarım sana ne?
Kimse dip boyası geldi diye kimseye gülmüyor hanımefendi. Ama bayan arkadaşımız Türk hanımlarına koca popolu, bastı bacak derken Tuba Büyüküstün için aa çok çirkin derken ben kendi görünüşünü merak ettim açıkcası. Hem bu kadar yerin altına sokup hem bu tavırları nedir??? Konu sahibesi içinde ekleme yapmak isterim Balkan göçmeniyim orda doğdum büyüdüm. Özelliklerini tahmin edersiniz az çok. Ama kimseyi yerin dibine sokup çıkartmıyorum.
merhaba ben çirkinn bilirsiniz fake değilim
yine bir derdim var
ben biraz rusları hollandalıları falan seviyorum onlara benzemek için ne yapmam lazım
saçlarım koyu ama tenim beyaz. bana yardımcı olursanız sevinirim
dalga gecmeye gerek yok sanırım
önerilerinizi bekliyorum
Dalga geçmeyin demişsin amaaa
neden yaa çok saçma sen sen ol başkası olmaa
sonra konuşmanı da mı değiştireceksin "ben seni jok sevyorum aaamet "
Yerinde olsaaam kendime yakışan saç rengine boyatır kendime yakışan bakımı makyajı yapar öyle giyinirim
başkasına benzeme kendini gör ve değerini bil kuzucuk yaşın küçük sanırım bu arada ondan kuzucuk
yahu daha bundan birkaç zaman önce çok çirkinim ölmek istiyorum diye konu açan sen ''sen beni görsen guççuk diliiiiii yutarsın' diyende sen bu ne perhiz ne lahana turşusu :))
anam ALLAH kimseyi bu duruma itmesin gerçekten açtıgı konu kadar var yani psikolojisi bozulmuş anam bu kızın ruslarla yatıp ruslarla kalkmaktan
yazık la kimin çocuguysa
yahu daha bundan birkaç zaman önce çok çirkinim ölmek istiyorum diye konu açan sen ''sen beni görsen guççuk diliiiiii yutarsın' diyende sen bu ne perhiz ne lahana turşusu :))
anam ALLAH kimseyi bu duruma itmesin gerçekten açtıgı konu kadar var yani psikolojisi bozulmuş anam bu kızın ruslarla yatıp ruslarla kalkmaktan
yazık la kimin çocuguysa
Alooooo ne oluyor yine burada,uslu olun atarlanmayın birbirinize....
Eki Görüntüle 1183029
kızlar kavga etmeyın, bakın rus mu hollandalı mı bılmem, su cocuk kendısını nasıl korelılere benzetmıs.. 3 -5 amelıyata bakar :)
Alooooo ne oluyor yine burada,uslu olun atarlanmayın birbirinize....
ben kimi yerin dibine soktum sevmiyorum dedim hakkım var..
afedersiniz ben size memlektinize mi sordum
istersen tanzanya göçmeni ol bana ne
yani bu göçmenlerin de kendilerine hayranlığı beni öldürüyor
teşekkürler.. kaşlarım koyu renkli bu olmama engel aslında istediğim görünüme sizce ?
Konunun gidişatını okudun mu bilmiyorum ama koca popolu ve kısa boyluysan sana da tüm Türk kadınlarıyla beraber taş geldi.
koltuk altı kıllarınıda siyah yapmış hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?