hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

Bana dip boyası gelmiş bayanlarla dalga geçtiniz gbi geldi neyse yanlış anlamışım demek ki çok uzatmıycam böyle gereksiz tartışmaları sevmiiyorum çünkü iyi günler size.

saçlarını boyat,dalga geçmedim en olabilecek şeyi söyledim

yahu daha bundan birkaç zaman önce çok çirkinim ölmek istiyorum diye konu açan sen ''sen beni görsen guççuk diliiiiii yutarsın' diyende sen bu ne perhiz ne lahana turşusu :))

anam ALLAH kimseyi bu duruma itmesin gerçekten açtıgı konu kadar var yani psikolojisi bozulmuş anam bu kızın ruslarla yatıp ruslarla kalkmaktan

yazık la kimin çocuguysa

sen çok tatlısın diğerleri çok pis birkaçı hariç hep kötüler
yok canım rus gibi konuşmak istemem

sen ne biçim konuşuyorsun kaç yasında kadınsın allah bilir büyü azcık ayıp insan akıl verir siz anca köstek olun
ayrıca fizikim içibn dedim bennnnnnnn
yüzüm için demedim
çirkinim konusunda da okuduysan fiziğime laf atmadım hiç

kaba bayan

Allah da sizi güldürsün hanımlar o kadar güldüm ki şu iki yoruma.

kızlar kavga etmeyın, bakın rus mu hollandalı mı bılmem, su cocuk kendısını nasıl korelılere benzetmıs.. 3 -5 amelıyata bakar :)

ben kimi yerin dibine soktum sevmiyorum dedim hakkım var..
afedersiniz ben size memlektinize mi sordum
istersen tanzanya göçmeni ol bana ne
yani bu göçmenlerin de kendilerine hayranlığı beni öldürüyor

Bende bundan bahsediyorum işte hanımefendi özgüvensizsiniz. Kıskançlığınızdan saldırıyorsunuz, Türk kızlarına kurban olun. Bu gidişle tırnağı bile olamazsınız ancak özenmekle kalcaksınız. Kendinizi sevmeyi öğrenin biraz. Hem kendinize çirkin deyip hem bu ego nedir??

ha bu arada zevkler renkler gerçekten tartışılmaz.
ayrıca
kimileri jennifer lopez gibi vucut severki,şıu an bu tarz vucutlar çok ki beğeniliyor o ve kim kardashian. feci revaçta.
sırf bu özellikleri yüzünden.yani geniş kslça ve büyük popo..
çünkü yabancıllarda bu tarz vücut yok. bu vücut çok feminen ,tam kadınsı ve doğurganlığı simgeliyor. erkeklerde direkt bu doğurganlığın simgesi görüntüden içgüdüsel olarak etkileniyorlar.
şimdi bizde j.lo tarzı vücut çok.
ve bence hoşta.
o yüzdende bunun gibi olmayanlar kıymetli oluyor.
oysa batıda da tam tersi Türklerin ve jennifer ve kimin vücut yapısı ilgi görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…