zbyd madam coo var bugun westwing'de
WESTVING NE OLE YA BAYILIYORUM O SITEYE BENDE VINTAGE SAATLERDEN ALMDIM GECENDE IKI TANE...zbyd madam coo var bugun westwing'de
sağoll kuzum üzülme 2 sezon önceki ürünleri ble getriyorlr dönem dönem bulursun mutlakaa bende ayaklı tepsisinden filan almadım daha görmedim daha doğrusu çıkar yani karşımıza:)
ah canım aynı sayfada paylaşmak istedim lakin yapamdım kiii ilk sayfada bilgi verdim o yüzden teşekkür ederimm
çok sağol canımm mutfak ah mutfak sorma ya...ben değiştirmek istedim istedik ama söyledim yepyeni kaliteli de mutfak dolaplarımız kıyamadık yazık günah diye dedik kullanalım değiştiririz zamanla dedik...
mutfak yerler kapılar camlar düşün radyöterler bile değiştirmek istedğim şeyler arasında ama zamanla işte canım yeni olduğu için yapmadık hem sıfır evde oturmak istedim hem değiştirmek aynı anda olmuyor:):)
ben mutfakta yapmak istediğim şeyi karmaşa yaratmadan yapmaya çalıştım bi perde bile halı bile biraz minimal biraz country uyum sağladık umarım %100 sağlarız:)
yatak örtüm aslında battaniyemz evet eglısh home aslında weedıng serisinden bi takım almadım belki 3 kez kullandım bence çok gereksiz o da sade gerci ...bahar geldi yavaş yavaş battaniyeler kalkıyor o zaman kullanabilirm halılar ise daha doğrusu kilimlerimiz:)yatak odamda küçük odada mutfakta englısh home yıkanabiliyor en güzel özelliği bu...
memnunum canım ama yine biraz zaman gecsin madame coco da beğendiğim modeller var onlardan almayı düşünüyorum:)
bir tek kilimlerimde yaşadığım sorun böyle bildiğimiz halıları süprürürüz ya işte bunda onu kolay yapamıyorum süpürürken toplanıyor ince olduğu için...ama küçük süpürgede o sorunu yaşamıyorum zaten 3 -4 haftada bir makinaya atıveriyorum daha hijyen hem:)
ben en büyük sorunu koridor kilimlerinde yaşadım ya onlar laura ashley hay diyorum nerden aldım...kuru temizleme yapılması gerekiyor onların birde uçları biraz kalktı neden anlamıyorum ona sınır oluyorm işte...onlarda büyük süpürgede zorluk çıkarıyor falan filan ay ne çok konustum :):)
Kafesler englısh home♥
Mumluk englısh home ♥
Balerin mumluklar englısh home ♥
Kafes içindeki minyatür ağaç tepe home...
Eki Görüntüle 384958
Eki Görüntüle 384959
Eki Görüntüle 384960
Eki Görüntüle 384961
merhaba zbyd
güle güle otur evin çok güzel
ben sana balerin mumluk dediğin English Home' un takı askılıklarını sormak istiyorum. Onları yeni mi aldın.
Çünkü onlar bildiğim kadarıyla bu sezonun ürünü değil ve ben uzun zamandır aramama rağmen bulamıyorum.
Eğer yeni aldıysan bana hangi mağazadan aldığını söyleyebilir misin
bir de fotoğraf albümlerini çok beğendim. Onları nerden aldığını da öğrenebilir miyim
mutluluklar dilerim
TEŞEKKÜR EDERİM MULBERRY :)
Mulberry alexa çantalar varya ne severim nickini görünce söyleyim dedim:)
canım o o takılık değil mumluk takılık olanları da vardı ama...
ben onları yazın almıştım ya ama ankarada böyle şeyler cepada oluyor diğer yerlerde kalmıyorda...enterasan ...
fotoğraf albümlerim chakra'dan canım
ist maltepe de bi avm (englısh home)de çok ceşit gördüm...hemde dokunulmamış ismini hatırlayamadım...
inşallah bulursun tatlım...
teşekkür ederim
:):):):)ah canımmm kız aynı yerlerden gectik bak mühim olan şu ne istediğini bilmek...sen ne istediğine karar ver nerden bulabilceğini araştır bir iki günlüğüne de olsa gelemiyormusun buralara?geldiğinde 1 günde hallet biz bu kilimleri evlendikten sonra aldık beaa 2 ay sonra ben istediğimi bulunca aldım almak olsun diye almadım aman tamam olsun diye zorlanmadım kendimi mutfak masamızı da aynı şekilde yani bi çok şey sonradan tamamlandı kuzum sizde öle yaparsınız kasma kendini...ben de mutfak halımı english home'dan alıcam sanırm. ince biraz ama idare eder heralde her yerde petek var üşümeyiz diye düşünüyorum :/
bu halı ve perde işi beni inanılmaz strese sokuyor ya uzaktan olunca hele bi de böyle benim gibi :/
offf pofff afra tafra
burhan gibi geziyorum ortalıkta
yok yok yokk maltepe onlardan yok ama takip et gelebilir...yeni yeni güzel şeyler vardı canım...aaaa gerçekten mi
ben mağazada kıza fotosunu gösterip sorduğumda takılık demişti de
aklımda öyle kalmış
canım seni bunaltıcam ama istanbul maltepede yeni mi gördün? vardı bu mumluklardan yani değil mi?
albümlerine gerçekten bayıldım. bende chakraya uğrayıp alıcam bu hafta içi mutlaka
yok be güzelim tam zamanın da evlendin senin için en doğru zamndı...:)ahahh erken evlenmişiz :)ama hiç birşey için geç kalmış sayılmayız değilmi?? örneğin şu oturma odaısndaki halıyla başlayabiliriz, halıya bayıldım nerden aldın lütfen söyle lütfen
ay canım baktım ama peçetelikler btmiş ne üzüldüm yaaa
çok zevkle döşemişsin gerçekten canım bende çok begendim...katalogtan fırlamış gibi:)tüm detaylar içimi ısıttı.evinde sevnin de yansıtmak istedigin buydu sanırım.yani bakınca yuva sıcaklıgı ferahlık ve dogallık hissi...başarmışsınnn
Ay valla çok teşekkür ederim çok naziksiniz....peri masalı gibi bir ev :)) Allah nazarlardan saklasın :))
İnan belli bir amacım yoktu tek istediğim bana huzur veren mutluluk veren bir evim olmasıydı oldu çok şükür...bütün güzellikler bir araya gelince böyle bir tablo cıktı ortaya çok çok naziksiniz çok teşekkür ederim...çok zevkle döşemişsin gerçekten canım bende çok begendim...katalogtan fırlamış gibi:)tüm detaylar içimi ısıttı.evinde sevnin de yansıtmak istedigin buydu sanırım.yani bakınca yuva sıcaklıgı ferahlık ve dogallık hissi...başarmışsınnn
çok teşekkürler...aynı yerden aldık...evimizin ölçüsüne göre yapıldı...mağazada bu ürünler vardı fakat ben değişiklikler yaptırdım...olduğu gibi almadım:)evine bayıldım.harika sıcacık ben hepsini okuyamadım resimlerine baktım ama.yatak odan ve yemek odanı nerden aldın yoksa yaptırdın mı evinizde güzel günler geçirmenizi diliyorum
Bu arada westwing de bir tanesi tekrar satışa sunulmuş. Sanırım birisi iade etti. Bakmanızı öneririm.
ben bugün bakamadım muhtemelen o da bitmiştir...ilgin için teşekkür ederim
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Evin Anka kuşunun kanatlarında masal dünyasından dünyamıza taşınmış gibi. Muhteşem... Siz ermişsiniz muradınıza, biz çıkalım kerevetine inşallah. Bu tarzı bana sevdirdiniz resmen.
Evinizde masal tadında bir hayat sürün, mutlu sonlarınız olsun hep...
SESİLER ve Bebeği için fİKİRLER
Umarım güzel fikirler çıkar beğenirsin canım
Eki Görüntüle 376227
Eki Görüntüle 376232
Eki Görüntüle 376231
Eki Görüntüle 376228
Eki Görüntüle 376229
Eki Görüntüle 376230
Eki Görüntüle 376226
Eki Görüntüle 376225
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?