home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zbyd madam coo var bugun westwing'de
WESTVING NE OLE YA BAYILIYORUM O SITEYE BENDE VINTAGE SAATLERDEN ALMDIM GECENDE IKI TANE...

TAHMIN ETTIGIM GIBI HAKLISIN CANIM HEPSI BIR OLMAZ...KILIMLER COK HOS DURUYOR ZAMANLA ISTEDIKLERINIDE ALIRSIN INSALLAH KILIMI SUPURME SILKELE GITSIN HEMEN CIKIVERIR ZATEN

merhaba zbyd
güle güle otur evin çok güzel

ben sana balerin mumluk dediğin English Home' un takı askılıklarını sormak istiyorum. Onları yeni mi aldın.
Çünkü onlar bildiğim kadarıyla bu sezonun ürünü değil ve ben uzun zamandır aramama rağmen bulamıyorum.
Eğer yeni aldıysan bana hangi mağazadan aldığını söyleyebilir misin

bir de fotoğraf albümlerini çok beğendim. Onları nerden aldığını da öğrenebilir miyim

mutluluklar dilerim

TEŞEKKÜR EDERİM MULBERRY :)

Mulberry alexa çantalar varya ne severim nickini görünce söyleyim dedim:)

canım o o takılık değil mumluk takılık olanları da vardı ama...

ben onları yazın almıştım ya ama ankarada böyle şeyler cepada oluyor diğer yerlerde kalmıyorda...enterasan ...

fotoğraf albümlerim chakra'dan canım

ist maltepe de bi avm (englısh home)de çok ceşit gördüm...hemde dokunulmamış ismini hatırlayamadım...

inşallah bulursun tatlım...

teşekkür ederim

ben de mutfak halımı english home'dan alıcam sanırm. ince biraz ama idare eder heralde her yerde petek var üşümeyiz diye düşünüyorum :/

bu halı ve perde işi beni inanılmaz strese sokuyor ya uzaktan olunca hele bi de böyle benim gibi :/

offf pofff afra tafra

burhan gibi geziyorum ortalıkta

aaaa gerçekten mi
ben mağazada kıza fotosunu gösterip sorduğumda takılık demişti de
aklımda öyle kalmış
canım seni bunaltıcam ama istanbul maltepede yeni mi gördün? vardı bu mumluklardan yani değil mi?

albümlerine gerçekten bayıldım. bende chakraya uğrayıp alıcam bu hafta içi mutlaka

ahahh erken evlenmişiz :)ama hiç birşey için geç kalmış sayılmayız değilmi?? örneğin şu oturma odaısndaki halıyla başlayabiliriz, halıya bayıldım nerden aldın lütfen söyle lütfen

:):):):)ah canımmm kız aynı yerlerden gectik bak mühim olan şu ne istediğini bilmek...sen ne istediğine karar ver nerden bulabilceğini araştır bir iki günlüğüne de olsa gelemiyormusun buralara?geldiğinde 1 günde hallet biz bu kilimleri evlendikten sonra aldık beaa 2 ay sonra ben istediğimi bulunca aldım almak olsun diye almadım aman tamam olsun diye zorlanmadım kendimi mutfak masamızı da aynı şekilde yani bi çok şey sonradan tamamlandı kuzum sizde öle yaparsınız kasma kendini...
yok yok yokk maltepe onlardan yok ama takip et gelebilir...yeni yeni güzel şeyler vardı canım...

belki kalmamıştır chakrada da ara sor bütün mağazalrı ben varyaaa her yeri arardım bütüüüüüünnn şubeleri:)acayip ısrarcıyımdır:)deli ederim :)ama bulurum:):)
ahahh erken evlenmişiz :)ama hiç birşey için geç kalmış sayılmayız değilmi?? örneğin şu oturma odaısndaki halıyla başlayabiliriz, halıya bayıldım nerden aldın lütfen söyle lütfen
yok be güzelim tam zamanın da evlendin senin için en doğru zamndı...:)

şimdi istediğin herseyi yapabilirsin yenilik iyidir hem...

oturma odası derken salondaki halidan bahsediyorsun galiba değil mi canım...

çin halısı o...

halıcıları geziyoruz ay ne günlerdi ya en üzüldüğüm de nişanlım yanımda olamıyordu çok severim ama yine de insan eşini istiyro yanımda kayınvalideciimle gezmeye çıktık içerenöy civarlarındaki halıcılara bakmaya başladık
ben hiç bir halıyı beğenmiyorum sonra bi halıcı da duvarda bunun farklı bir rengini gördüm bayıldım...

ama bi tane devamı yok...sonra diğer halıcılar hep birer tane kalmış...

farklı renkler benim evime en uygun buydu...artık pıyasadan kalkıyormuş...

çünkü kimse almıyormuş...çünkü halıcı dedi ki bu halı bizim içinde kötü neden mi:):)

eskimez dedi...o eskimezse insanlar yeni alma ihtiyacı duymaz dedi...bizim işlerimiz de yürümez demişti:)

güzel sağlam kaliteli bir halı...

her konudu olumsuz değil çin...
halıda çok iyiymiş...

ben memnunum kuzum ...

halıcının ismini hatırlmaıyorum ama sen halıcalara bak çin halısı de tek tük var onlar arasından secersin...

çok zevkle döşemişsin gerçekten canım bende çok begendim...katalogtan fırlamış gibi:)tüm detaylar içimi ısıttı.evinde sevnin de yansıtmak istedigin buydu sanırım.yani bakınca yuva sıcaklıgı ferahlık ve dogallık hissi...başarmışsınnn

evine bayıldım.harika sıcacık ben hepsini okuyamadım resimlerine baktım ama.yatak odan ve yemek odanı nerden aldın yoksa yaptırdın mı evinizde güzel günler geçirmenizi diliyorum

ay canım baktım ama peçetelikler btmiş ne üzüldüm yaaa

Bu arada westwing de bir tanesi tekrar satışa sunulmuş. Sanırım birisi iade etti. Bakmanızı öneririm.

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Evin Anka kuşunun kanatlarında masal dünyasından dünyamıza taşınmış gibi. Muhteşem... Siz ermişsiniz muradınıza, biz çıkalım kerevetine inşallah. Bu tarzı bana sevdirdiniz resmen.
Evinizde masal tadında bir hayat sürün, mutlu sonlarınız olsun hep...

peri masalı gibi bir ev :)) Allah nazarlardan saklasın :))
Ay valla çok teşekkür ederim çok naziksiniz....
İnan belli bir amacım yoktu tek istediğim bana huzur veren mutluluk veren bir evim olmasıydı oldu çok şükür...bütün güzellikler bir araya gelince böyle bir tablo cıktı ortaya çok çok naziksiniz çok teşekkür ederim...
evine bayıldım.harika sıcacık ben hepsini okuyamadım resimlerine baktım ama.yatak odan ve yemek odanı nerden aldın yoksa yaptırdın mı evinizde güzel günler geçirmenizi diliyorum
çok teşekkürler...aynı yerden aldık...evimizin ölçüsüne göre yapıldı...mağazada bu ürünler vardı fakat ben değişiklikler yaptırdım...olduğu gibi almadım:)

Böyle sıcak bir tarzı size sevdirdiğim için çok mutlu oldum...
AMİN güzel dileklerin duaların için teşekkür ederim...

MERHABA;

Evinin dekarasyonunu çok beğendim avize ve şamdaları nerden aldın acaba ?

Evimi tekrar dekore etmeye karar verirsem şayet aklımdaki tek tarz CAUNTRY TARZI dır ve bunu şuanda sizin evinizde görünce resimlere bakıp bakıp ahhh çektim tek kelime ile harika başka ne denirki bu güzel yuva için yani resmen içim açıldı evinizi görünce dergilerden fırlamış gibi allah huzurla ağız tadı ile oturmayı nasip etsin inşallah.

markafonide madame coco var iki çeşitti sanırım peçete halkası koymuşlar

papatyaları kaptım avea çekiyle 4 liraya geldi fırsatın olursa bakarsın kuzum :*

avea çeki de 5060a markafoni yazıp mesaj atınca geliyor 25 liralık mesaj ücreti de 0.50 miymiş neymiş bilmiyorum benimki faturalı kızlar söylediler

merhabalar eviniz çok hoş çok şirin olmuş gülerek oturun inşallah sizi aksesuarlanırınızdan tanıdım galiba pofidikşekerim bloğunun sahibisiniz değilmi :)

canımmmm , çoktandır giremiyordum şimdi gördüm çooooooook teşekkür ederim ilgine hepsi cok güzel :)
cmts alıcaz artık eşyaları bakalım inşallah güzel bir şey cıkarırırz ortaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…