- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
tek kelimeyle bayıldım işte ilk defa benim tarzım diyebildiğim bir ev oldu kk'de!! harika sağlıkla mutlulukla oturursunuz dilerim
kk nın en guzel ewı bence keske her seyını ceksende gorsem
ben cok begendım masallh nerden yaptın alıswerısını
müsadenle çeyiz topiğimde paylaşmak istiyorum senin topiğinin linkini?
çok güzel secimler insanın içini açıyo gerçekten güle güle kullanın
ay inanmıyorum kalbim çarpıyor çok mutlu oluyorum inşallah tamamını da beğenirsiniz
çok teşekkür ederim
alışverişimi valla her yerden yaptım...
aklıma gelenler
çeyiz alışverişim yani...
paşabahçe,esse,englısh home,berdanrdo,chakra,madame coco,zara home,laura ashley,ıkea ,mıkasa moor,tepe home
yani hep bildiğimiz markalar
hemen bakıyorum albümlerine
duvar kağıdı kullanmaya da cesaret etmişsin bravo vallahi ne diyeyim ben cesaret edemedim ona kombinleyemem diye
mutfak için de iyi yapmışsın yepyeni mutfağın varmış hem de beyazisraf olurdu cidden.
benim de banyom istediğim gibi olmadı pek modern oldu ama halledicem onu artık english home ve tepe home sağolsun
umarım tüm evini de yüklersin
canım selam,
ben genellikle ev topiklerine pek yazmıyorum,çünkü genelde benim zevkime pek uygun olmuyor.
bu topikten de haberim olmazdı ama arkadaşım aqualilly sağolsun,onun sayesinde fark ettim :)
koyduğun fotoğraflara bakarken gülümsedim çünkü nevresimlerimizden,salondaki çiçekli kanapeye,hatta ütüye kadar hepsi benzer ya da aynı:)
seçimlerinden dolayı tebrik ederim,iyi iş çıkarmışsın,Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin,ağız tadıyla..
Allah nazarlardan korusun,evinizin bereketi ve enerjisi hep güzel olsun.
nasıl güldüm nasıllll bende çoğu zaman senin gibi yapıyorum ama yanılmıyorum:):):)bazende bir heves acıp hemen kapatıyorum :)vay be sayfayı bi önyargıyla açtım kimbilir neyle karşılaşıcam diye ama bunu hakan akkaya tarzı söylemek isiyorum BA-YIL-DIM:))
hemen bakıyorum albümlerine
duvar kağıdı kullanmaya da cesaret etmişsin bravo vallahi ne diyeyim ben cesaret edemedim ona kombinleyemem diye
mutfak için de iyi yapmışsın yepyeni mutfağın varmış hem de beyazisraf olurdu cidden.
benim de banyom istediğim gibi olmadı pek modern oldu ama halledicem onu artık english home ve tepe home sağolsun
umarım tüm evini de yüklersin
allah ıcınde huzur versın cok begendım valla
bnde 10 aylık ewlıyım
esyalarım benmde country tarzı
ama
okadar cok eksıgım varkı hala bole bıblolar falan ayrıntı yok ewımde fazla o yuzden sordum tatlım
marka olarak aynı yerlerden almısız
bıde carsaf takımını sorsam cok ayıp olurmu:26:
bende teşekkür ederim aqualilly'e
benzer zevklere sahip olmamız ne kadar güzel aynı dili konuşmak gibi...
güzel duaların yorumun için çok teşekkür ederim
düğer topiklerime de beklerim
duvar kağıdı hem yatak odam da hem salonda tek duvar harika duruyor:)
benim de banyo ve mutfak ama ben kendi dokunuşlarımla kendime benzermeye calıstım ilerde inşallah sende mutlu ol ilerde istediğmiz gibi yaptırırz
çok teşekkür ederim zamanla olur inşallah eksikler benim de var hala avize şapkalrımızı yaptramadık kumaşları aldık duruyor:)
love yastık kılıfılarım ve nevresim englısıh home tatlım çarşafların hepsi yani o görsellerdeki de
senin de mobilyaların açık renk sonra iyice karar verdikten ve emin olduktan sonra yaparsın duvar kağıdı
ve lütfen şu banyo takıntını aş diyorum,inan bana senin de banyon harika olacak!
bende teşekkür ederim aqualilly'e
benzer zevklere sahip olmamız ne kadar güzel aynı dili konuşmak gibi...
güzel duaların yorumun için çok teşekkür ederim
düğer topiklerime de beklerim
:)bende öyle olmuştum dedim ben bunları böyle şeçtim ama nasıl olucak acaba diye içim içimi yemişti bak bitane evi temzileyip mobilyalrın geldiği fotodan ekleyim dahha yerleşmemiş hali işte o hali görünce rahat uyudum:)sanırım benim en büyük sorunum eşyaları evin içinde henüz görmemiş olmakallah nasip eder de evim yerleşirse her eşy içime daha çok sinecek inanıyorum ki. yatak odasına istiyorum hakkaten duvar kağıdı yatak başını yasladığımız duvara. bakalım dedin gibi her eşy yerleşsin de vazgeçmedim hala duvar kağıdından
ne hissettiğini anlıyorum ben de symrne ve liva diye başka bi arakdaşla karşılaşınca aynı şeyi hissetmiştim. beni anlayan birilerini bulduğum için inanılmaz mutlu olmuştum senin evini görünce de kendi evimi görmüş gibi mutlu oldumdilerim en güzel günlerini geçirirsin bu evde
valla ne desem bilemedim : ) hemen hemen hayalimdeki ev olmuş
herşey çok çok güzel Allah ağız tadıyla mutlu mesut yaşamayı nasip etsin
çeyiz hazırlamaya ilk başladığımda belli bir tarzm yoktu ama şimdi eminim ben country tarz seviyorum ve şimdi çeyizimi ona göre düzenliyorum. inşallah benimde böyle bir evim olacak : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?