- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Sırf yakışıklı olduğundan arzulamak gibi değil de daha çok o insanı sadece cinsellik için hayatıma alıyo gibiyim yani mesela şu anki adam çok tatlı sinemaya gidelim konsere gidelim vs diyo ben de içimden hep diyorum ki evine gitsek de sevişsek ya adam ne oyaladın..
Ben şimdi, hastasın sorunlusun falan demeyeceğim
Bu şekilde yaşamını idame ettiren erkeklere ne diyorsam sana da onu diyorum; evlenme ya da duygusal ilişkilere girme, kendini bilen insanı takdir ederim ben, kimsenin canını yakmadan yaşa
Sevişmek tercih meselesi bir iştir, kimi sevmek ister kimi hormonlarına göre davranır, bunda yadırganacak bir durum yok benim için, hayatın tamamı zaten tercihlerden ibaret. Yazdıklarından anladığım kadarıyla kendinin farkındasın, kimse de seni kandırıyor falan değil, istediğin gibi yaşa o zaman. Bu tür çok partnerli yaşamların insanı yıprattığını düşünürüm ben hep, sürekli başka insanlar, hep yüzeysel diyaloglar duygusal bir tatminsizlik oluşur zamanla diye düşünüyorum ama her gülün de dikeni var, onu da hissettiğinde çözeceksin. Sağlık kontrollerini ve tedbirlerini aksatmadan, partneri olan adamlardan uzak durarak ne istersen yaşayabilirsin hayat senin