Höpürdetme şapirdatma cıyk cıyk :((

Smile_s

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
3.624
3.939
333
Garip bir başlık oldu ama :))

Yemek yerken birşeyler içerken garip sesler cikartanlari boğasim geliyor. Tahammül edemiyorum
Aşırı hızlı yemek yiyip ses çıkaranların yanında adapte olup yemek yiyemiyorum. Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar ? Aşırı sinirleniyorum genel olarak kimseyi kirmiyorum ama kendime zor engel oluyorum.

Ben de aynı durumdayım asla tahammül edemiyorum sanırım bu psikolojik bir rahatsızlıkmış

Benim direk midem bulanıyor karşımdaki şapırdayınca çaresi de yok kalkıyorum masadan

Bazen diyorum acaba herkes rahatsız oluyor ama ses cikarmiyorlar mı?

Ayy çalıştığım yerde biri vardı nescafeyi ağzına alıp calkalayip hongur hongur sonra yutuyordu
Yani rahatsız olunmayacak gibi değil gerçekten tepkisiz kalanları ben de anlayamıyorum. Bir de bu şekilde yiyip içenlerin ben saygısız ve bencil olduğunu düşünüyorum insan çevresindekilere rahatsızlık verme ihtimalini bir düşünür yaa

Kesinlikle insanın sürekli kendini sorgulaması gerek yaptığım davranıştan rahatsız olan var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…