Ben de aynı durumdayım asla tahammül edemiyorum sanırım bu psikolojik bir rahatsızlıkmışGarip bir başlık oldu ama :))
Yemek yerken birşeyler içerken garip sesler cikartanlari boğasim geliyor. Tahammül edemiyorum
Aşırı hızlı yemek yiyip ses çıkaranların yanında adapte olup yemek yiyemiyorum. Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar ? Aşırı sinirleniyorum genel olarak kimseyi kirmiyorum ama kendime zor engel oluyorum.
Evet psikoljik diyorlar nasıl asılabilir acaba bu durum ?Ben de aynı durumdayım asla tahammül edemiyorum sanırım bu psikolojik bir rahatsızlıkmış
Bende varim agzina vurasim geliyor:/
Psikolojik destek almaktan başka çaremiz yok sanırımEvet psikoljik diyorlar nasıl asılabilir acaba bu durum ?
Bende de var bu ve ben asamadım. Sinir basıyor bana da. Yemeğimi bir an önce yiyerek kalkasım geliyor masadan.Evet psikoljik diyorlar nasıl asılabilir acaba bu durum ?
Ben direk söylüyorum kim olursa napiyodun diye. Kizim korkudan yapamaz yazik delledniyorum yavas yavas yiyip iciyor huyumu bildigi icin
Aynen felaket derecede o saniyeler geçmiyor benim icin
Benim direk midem bulanıyor karşımdaki şapırdayınca çaresi de yok kalkıyorum masadanGarip bir başlık oldu ama :))
Yemek yerken birşeyler içerken garip sesler cikartanlari boğasim geliyor. Tahammül edemiyorum
Aşırı hızlı yemek yiyip ses çıkaranların yanında adapte olup yemek yiyemiyorum. Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar ? Aşırı sinirleniyorum genel olarak kimseyi kirmiyorum ama kendime zor engel oluyorum.
Aç kalsam bundan iyi diye düşünüyorum o anBende de var bu ve ben asamadım. Sinir basıyor bana da. Yemeğimi bir an önce yiyerek kalkasım geliyor masadan.
Bazen diyorum acaba herkes rahatsız oluyor ama ses cikarmiyorlar mı?Psikolojik destek almaktan başka çaremiz yok sanırım
Agzinin icini temizliyor adamBazen diyorum acaba herkes rahatsız oluyor ama ses cikarmiyorlar mı?
Ayy çalıştığım yerde biri vardı nescafeyi ağzına alıp calkalayip hongur hongur sonra yutuyordu
Bazılarının sanki arkasından atlı kovalıyorBende de var bu ve ben asamadım. Sinir basıyor bana da. Yemeğimi bir an önce yiyerek kalkasım geliyor masadan.
Aynı rahatsızlık onda da olucak muhtemelen :))Ben direk söylüyorum kim olursa napiyodun diye. Kizim korkudan yapamaz yazik delledniyorum yavas yavas yiyip iciyor huyumu bildigi icin
Yani rahatsız olunmayacak gibi değil gerçekten tepkisiz kalanları ben de anlayamıyorum. Bir de bu şekilde yiyip içenlerin ben saygısız ve bencil olduğunu düşünüyorum insan çevresindekilere rahatsızlık verme ihtimalini bir düşünür yaaBazen diyorum acaba herkes rahatsız oluyor ama ses cikarmiyorlar mı?
Ayy çalıştığım yerde biri vardı nescafeyi ağzına alıp calkalayip hongur hongur sonra yutuyordu
Agzinin icini temizliyor adam
Kesinlikle insanın sürekli kendini sorgulaması gerek yaptığım davranıştan rahatsız olan var mı diyeYani rahatsız olunmayacak gibi değil gerçekten tepkisiz kalanları ben de anlayamıyorum. Bir de bu şekilde yiyip içenlerin ben saygısız ve bencil olduğunu düşünüyorum insan çevresindekilere rahatsızlık verme ihtimalini bir düşünür yaa
Ay bı sure adam hızlı yedikce bende hizlandim :))ya daha çok istaha geliyor insan yada tıkanıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?