Höpürdetme şapirdatma cıyk cıyk :((

Bu yüzden kimseyle çok sıkı fiki olmak istemiyorum. Bazılarına bunlardan rahatsız olduğumu söyleyince diken üstünde kahve içip yanımda yemek yiyemeyenlerde oluyor
Bilen biliyor bilmeyen için uyarıyorum bazen uyarılar karşılık buluyor bazen zorluyor:))))
Geçen aylarda bi mağazada alışveriş yapıyorum bir kadın sakız çiğniyor demeyeceğim geviş getiriyor o kadar çirkin mağaza dar hep önüme çıktı kasada arkamda dayanamadım lütfen rahatsız oluyorum sakız konusunda
Gözlerime baktı
Yanağını şişirdi
Sakızla bir balon yapıp yüzüme patlattı
Ama nasıl şaşırdım
Delimidir nedir diyorum şahit olanlara

Hahah manyak

Bu tarz kişiler malesef ki var istediğimi yaparım kafasi

Ben de öyleyim. Meyve yemek pek, çocukluğundan beri böyleymişim. Annem der ki ses çıkarmamak için meyve yemeyi bırakmışım... elma armut yerken insan ağzını kapatsa bile ses gelir ya o bile rahatsız eder beni.
Sakız, çekirdek, çerez, cips bunları yemek için yürek yemiş olmalı yanımdakiler... ortamda yabancı ya da uyaramayacağım kişi varsa kalkarım oyalanırım yeme içme işi bitene kadar

Topluca kusalım demeseydin iyiydi

Malesef bende

Çok iğrenç olucak ama yanimda tırnak kesilmesi yada o ses beni deli ediyor.

Azonce bahsetttigim nescafeyi calkalaya calkalaya içen kişi işyerinde tırnaklarını kesiyordu duymamak için kulaklarimi tikamistim

Ben hiç rahatsız olmuyorum. Rahmetli babamın bir yemeği höpür höpür yiyişi vardı ki tok bile olsam kalkar yerdim. :)

Konuyu okurken çay içiyordum ve birden hüüüp yaptığımı farkettim, şu ana kadar farketmemiştim. Ben şok

Başın sağolsun..

Hah eniştem de öyledir ama o zevkli yemek yemek başka
Bilmiyorum ben hiç duymuyorum çevremde yemek yeme sesini. Belki çevremdekiler düzgün yiyordur bilemem ya da ben hiç dikkat etmedim. Yemek yerken konsantre olun güzel güzel yiyin kulağınızı kapatın :)

Hih tam konuya geldin esimle bu aksam da bunun tartismasini yaptik adam resmen sapur supur yiyor hele o corba iceeken cikardigi ses yok mu resmen migren krizime neden oluyor

Canım benim çok gıcık olma diycem ama mümkün olmuyor bende hiç tahammül edemem yani edemezdim annemle kavga ederdim uzun süreli flortden sonra evlendim eşimle ama evlendikten bir kaç ay sonra gerçekler ortaya çıktı adam suyu bile sesli içiyor nasıl beceriyorsa elma falan yemesini hiç anlatmıyım flört ederken okadar yemeğe gittik asla farketmedim muhtemelen dikkat ediyordu ama işte çok büyük açyliyincede başınada geliyor onu çok seviyorum ama şaplatmasa herşey daha güzel olurdu:)))))

Konuyu okurken çay içiyordum ve birden hüüüp yaptığımı farkettim, şu ana kadar farketmemiştim. Ben şok
neyseki sayemizde artık senden rahatsız olmayacaklar

Şaka bir yana da itiraf etmek gerekirse yanımda kahvem soğumuş tam yudumlarken hopurdettim

Birine mana bulunca başına gelir derler ya şok oldum

Ben de aynı. Çok aşırı gıcık oluyorum. Benim babam bile boyle. Yapacak bişi yok. Yemek bitme zamanını beklemekten başka. Ya da hızlı hızlı ye, sofradan kalk en kısa zamanda.

Valla koca yapıyorsa karşılıklı şaplatican

Ben de aynı. Çok aşırı gıcık oluyorum. Benim babam bile boyle. Yapacak bişi yok. Yemek bitme zamanını beklemekten başka. Ya da hızlı hızlı ye, sofradan kalk en kısa zamanda.
Normal şartlarda sadece eşim ve ben yediğimiz için sıkıntı çok olmuyor. Ama kayinpederim ışık hızı ile yiyip yüksek desibel ses çıkardığından ondan hızlı yiyemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…