Höpürdetme şapirdatma cıyk cıyk :((

mimsiar Smile_s
Bazen kişi farkında olmuyor şapırdattiğının diye düşünüyorum ama farkına da varsın ya..
Valla eğitim hayatı boyunca okullarda adab-ı muaşeret dersleri zorunlu olmalı..

Kesinlikle insanın sürekli kendini sorgulaması gerek yaptığım davranıştan rahatsız olan var mı diye
Maalesef o hassasiyette insan o kadar az ki, özellikle erkekler böyle gıcık şekilde yiyip içiyorlar, bazı bayanlar da halka açık yerlerde vırç vırç cak cuk sakız çiğnerler ya boğasım geliyor görünce

Yemek yerken cocuklarima ve esimi uyaririm agzinizi kapatin diye... Ben kucuken agzini kapata ye demisti komsum , ozamandan beri agzimi kapatiyorum.. Iykide uyarmis cidden sinir bozucu..

Bayanların sakız cignemesinden pek etkilenmiyorum hemen bende bı sakız alıp patlatiyorum rahatsız olmamak için :)) ama erkek sakız cigneyince alıp kafasına yapistirasim geliyor

Yemek yerken cocuklarima ve esimi uyaririm agzinizi kapatin diye... Ben kucuken agzini kapata ye demisti komsum , ozamandan beri agzimi kapatiyorum.. Iykide uyarmis cidden sinir bozucu..
Aynen bu da ayrı dert bir arkadaşım vardı yemek yerken sürekli dilini çıkarıp elini yalardi (

Eşim yapsa uyarırım ama herkesi uyaramıoruz işte
Acayip sinir olduğum şeydir
Kaşığı çatalı ısıranlarda dahil

Sakız çiğnemek sıcak yemek yada içecek höpürdetmek tahtada tebeşir gıcırtısı geğirmek sümkürmek geniz temizlemek daha birçok sese tahammül edemiyorum

Sakız çiğnemek sıcak yemek yada içecek höpürdetmek tahtada tebeşir gıcırtısı geğirmek sümkürmek geniz temizlemek daha birçok sese tahammül edemiyorum
Bu yüzden kimseyle çok sıkı fiki olmak istemiyorum. Bazılarına bunlardan rahatsız olduğumu söyleyince diken üstünde kahve içip yanımda yemek yiyemeyenlerde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…