Maalesef o hassasiyette insan o kadar az ki, özellikle erkekler böyle gıcık şekilde yiyip içiyorlar, bazı bayanlar da halka açık yerlerde vırç vırç cak cuk sakız çiğnerler ya boğasım geliyor görünceKesinlikle insanın sürekli kendini sorgulaması gerek yaptığım davranıştan rahatsız olan var mı diye
Bizi elalem deli ediyor. Psikolga biz gidiyoruz bence onlar gitsin :))misofoni. sanırım tek çare psikolojik destek.
Bayanların sakız cignemesinden pek etkilenmiyorum hemen bende bı sakız alıp patlatiyorum rahatsız olmamak için :)) ama erkek sakız cigneyince alıp kafasına yapistirasim geliyorMaalesef o hassasiyette insan o kadar az ki, özellikle erkekler böyle gıcık şekilde yiyip içiyorlar, bazı bayanlar da halka açık yerlerde vırç vırç cak cuk sakız çiğnerler ya boğasım geliyor görünce
Aynen bu da ayrı dert bir arkadaşım vardı yemek yerken sürekli dilini çıkarıp elini yalardiYemek yerken cocuklarima ve esimi uyaririm agzinizi kapatin diye... Ben kucuken agzini kapata ye demisti komsum , ozamandan beri agzimi kapatiyorum.. Iykide uyarmis cidden sinir bozucu..
Bayanların sakız cignemesinden pek etkilenmiyorum hemen bende bı sakız alıp patlatiyorum rahatsız olmamak için :)) ama erkek sakız cigneyince alıp kafasına yapistirasim geliyor
Ayyy tümden iğrençlikAynen bu da ayrı dert bir arkadaşım vardı yemek yerken sürekli dilini çıkarıp elini yalardi(
Hah acaba o şekilde daha mı zevk alıyorlar yediğindenSaplata saplata höpürdete höpürdete yemeden tatimi cikar bea
Ekmeginden cikolatayi yalama gibi..Aynen bu da ayrı dert bir arkadaşım vardı yemek yerken sürekli dilini çıkarıp elini yalardi(
Sanırım hepsi benim çevremdeAyyy tümden iğrençlik
O kaşığı çıkarıp defalarca yaliyolar yaEşim yapsa uyarırım ama herkesi uyaramıoruz işte
Acayip sinir olduğum şeydir
Kaşığı çatalı ısıranlarda dahil
yok yok benim çevremde de bunun versiyonları var yemek yerken parmaklarını yalayanlar, ağız şapırdatanlar ııyyykkkSanırım hepsi benim çevremde
Neyse ki bunu yapan görmedimEkmeginden cikolatayi yalama gibi..
Bu yüzden kimseyle çok sıkı fiki olmak istemiyorum. Bazılarına bunlardan rahatsız olduğumu söyleyince diken üstünde kahve içip yanımda yemek yiyemeyenlerde oluyorSakız çiğnemek sıcak yemek yada içecek höpürdetmek tahtada tebeşir gıcırtısı geğirmek sümkürmek geniz temizlemek daha birçok sese tahammül edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?