• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Höpürdetme şapirdatma cıyk cıyk :((

Ay hic de psikolojik degil :D allah askina kim katlanir. Ben bazen esimi bogmak istiyorum oyle sesli yiyor ki! Ama bir haftadir karar aldim her ogun her yemekde uyariyorum. Bu kadar hizli yenmez yani bi yiyecek. Her seferinde yavas ye diye uyariyorum. İnan 2. Lokmada yine motor takmis gibi yiyor. Alisacak ama yapacak bir sey yok. Mesela bugun sifrada makarna, brokoli, tursu ve yogurt vardi. Ya hic abartmiyorum. Ben tabagima aldigim 3 paeca brokoliyi yiyene kadar makarnasini bitirdi, tursuyu bitirdi, yogurt ve brokoliyi yarisina getirdi(kesin kalan yarisini da ben yeyim diye birakmistir) o derece hizli yiyor. Sen de samimiysen o kadar hizli yiyen kisilerle hic yorulma uyar.

Garip bir başlık oldu ama :))

Yemek yerken birşeyler içerken garip sesler cikartanlari boğasim geliyor. Tahammül edemiyorum :KK43:
Aşırı hızlı yemek yiyip ses çıkaranların yanında adapte olup yemek yiyemiyorum. Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar ? Aşırı sinirleniyorum genel olarak kimseyi kirmiyorum ama kendime zor engel oluyorum.
Başlığa güldüm :) ya bende hiç sevmiyorum başıma bi ağrı saplanıyor resmen biri ağzını şapirtatinca sinirlerim alt üst oluyor ama bişey diyemiyorum

Yemek yerken birşeyler içerken garip sesler cikartanlari boğasim geliyor. Tahammül edemiyorum :KK43:
Aşırı hızlı yemek yiyip ses çıkaranların yanında adapte olup yemek yiyemiyorum. Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar ? Aşırı sinirleniyorum genel olarak kimseyi kirmiyorum ama kendime zor engel oluyorum.
Bende hiç sevmem valla şükür çevremde pek yok

Açık açık söylüyorum ben düzgün ye diye. Başka türlü olmaz :) en nefret ettiğim şey ağzını şapırdatarak yemek yiyen insan. Malesef annem ve erkek kardeşim yapıyor :))
Onlara da söylüyorum:KK45:

Ayy benim kendi babam hizli ve tuhaf sea cikaetarak yerr suan dusununce bile gidipp bogasim geliyoo !!! Annem desenn hergun annee duzgun ye diye soylenmekle gecerdi. Arkadaslarima yaa nolur duzgun yiyin siye bagrinirdim. Nazimin gectigi herkes benden bikmisti . Yanimda sakiz atsalar agazlarina direk bana bakip tamam tamam duzgun cignicez modunda olurlardi. Ayhh ama enn buyukk ruh hastaligi bendee ciddi anlamda tahammulum yok ya butun sinir uclarim sanki yay oluyo firlicak o derece sinir basiyo yazarken bile gicik oldum bak . vallahi bu hastalikmidir? Nedirrr? Ben cozemedim zaten tek bu seslerede degil benim kuruntum. Tirnak kesme, ayak sallama, biyeriyle cok oynama, vb seylere karsida tikim var ya tahammulum asla yok. Hatta bi gun annem sakiz cigniyodu ben artik kendimi nasil isirdiysam sinirden mosmor yaptim kolumu. Kendimi kemirip duruyorum yaa manyakmiyim acaba? Ayy bu konuyu takipte olucamm cok sinirrrr bozucu vallahi bir caresii varsaa yardim edin.

Bilmiyorum ben hiç duymuyorum çevremde yemek yeme sesini. Belki çevremdekiler düzgün yiyordur bilemem ya da ben hiç dikkat etmedim. Yemek yerken konsantre olun güzel güzel yiyin kulağınızı kapatın :)

Nasil kapatilir ki? Ben mesela duymuyorum duymuyorum bir an oluyo duymaya basliyorum. Sonra butun seslerr birr tarafa o ses beynimde yanki oluyo

Ben de çok ağır yaşıyorum bu rahatsızlığı. Höpürdeterek bir şey içeni, aşırı gürültülü hapşıranı, ani yüksek sesle ağlayan çocukları, her şeye deli gibi gülenleri hele hele ennnn çok ağız şapırdatma sesini duydukça sanki etimi kemiklerimden ayırıyorlar. Boğazlarını sıkmak istiyorum. bildiğin Şiddete aşeriyorum, kendimi tuta tuta felç geçireceğimi sanıyorum.
Ve en kötüsü bu seslerden rahatsız olmayanı da gebertmek istiyorum. Bu kadar vurdumduymazlık nasıl oluyor anlamamanın getirdiği kıskançlıkla kuduruyor da olabilirim.
Tedavisi olmayan bir hastalık aslında ama, psikiyatriye gidersiniz size stresi düşüren bir ilaç verir. Mizofoni stresle doğru orantılı olduğu için stres düştükçe seslere olan duyarlılığınız çok azalır, tamamen bitmez ama azalır.

Back
X