Horlayan biriyle evlilik

İlk evlendiğimiz zamanlar eşim horlarken gıcırdıyordu. Uykusu hafif çıt sesine uyanan insan olarak çözümü kulaklıkta buldum.

Geçti aradan bin sene. Ne oldum deme ne olacam de sözü gerçek oldu. Burnumdaki problemden dolayı şimdi ben horluyorum milyon kez uyandır, dürt dememe rağmen yastığını alıp salona gidiyor adam. Ameliyata 3-4 ay var tahminimce. Salon yatak arası gezecek gibi görünüyor.

Evlilik böyle bir şey. Katlanıyorsun bir şekilde.

Herhalde eşim horlasa doktor doktor gezdirirdim , çözüm arardım die düşünüyorum

Berbat bir durum. Benim eşim kendi sesinden uyanırdı. Ben kulak tıkaçları takardım yinede duyardım.iki kere doktora gitti.birinde kortizonlu ilaç verdiler sprey falan işe yaradı. Sonra yine aynı. Burun bantı işe yaramadı.yastıkda yaramadı. Sonra diyete başladı ramazanda alkol almadı. Normalde haftada 2 içer.O ay sesi kesildi.şükrettim. 12.13 kilo gitti.sporda yapıyor. Şimdi arada horluyor alkol alırsa yada çok yemek yerse ,yorgunsa. Dürtünce düzeliyor. Ben hala inanamıyorum sorunun çözüldüğüne.

horlama asla tedavi edilemiyor malesef.Babamda çok horlardı,eşim daha beter horluyor.Bazen ben bazen o salonda yatıyoruz.Sanırım oğlan evlenip gidince boşalacak olan odaya onu yerlestircem gibi..

2010 dan beri cekiyorum
Bu araslar ritmi degisince horlamanin rahatsiz olmaya basladim
Alismistim normal sesine

Evlenmeden önce aşırı hassas bir uykum vardı. Evlendikten sonra bir süre uyuyamadım eşimin horlamasından. Uykusuz ve yorgun olursa aşırı ses çıkartıyor ben de dürtüyorum sürekli. Rahatsız olunca kısa bir süre de olsa sesi kesiliyor. Ondan önce yatarsam çok sıkıntı olmuyor alıştım biraz. bazen ben de uykusuz ve yorgun olduğumda horluyormuşum öyle diyor Horlamayan erkek nadir bulunur bence de hele kilo varsa

Ben o kadar sinir oluyorum ki bu duruma uykum çok etkileniyor çünkü eşimi uyandırmak zorunda kalıyorum, geçen o anlık sinirle fazla dürtmüşüm dövseydin askım dedi

Sağdan sola dönerken uyanan biriy(d) im ses ışık vs tahanmül edemediğim şeyler(di) kocam çok yorgunsa horlar uyandırıp ben uykuya dalana kadar dalma diyorumyorgunluktan pertim çıktığı için çoğu zaman uyanmıyorum

Şuan sesten uyuyamıyorum çok zor çok

Konudaki eş benim horluyorum mütemadiyen. Kilolu değilim. Sigaram yok. Burnum kemikli değil... vs ama horluyorum. Eşim kedi gibi. Nefes sesi bile yok.

Vallahi benim esim de sirt ustu yatarsa horluyor. Geceleri yana donduruyorum. Ama ona ragmen 5 dk sonra geri sirt ustune donup horlamaya devam ediyor. Ben alisamiyorum sahsen zaten beraber uyuma takintim da yok ayri odaya geciyorum veya onu gonderiyorum. Uyku onemli .

Ben alışamazdım asla, babamın horlaması diğer odalardan duyuluyordu alışşam babamın horlamasına alışırdım

Eşim, meğer uyku apnesi varmış, cihaz kullanınca horlamıyor. Uyku laboratuvarı olan hastane ile sorunun kaynağını bulabilirsiniz.

Ben de horlamaya karşi aşiri hassasim. Eşim de horlar ama acayip bir şekildr onun horlamasi beni sinirlendirmiyor. Arada durtuyorum biraz sakinleşiyor. Ama tüm gece horlamaz. Bir uyku dilimi var horlar daha sonra sakin uyur belki de ondan bana etki etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…