- 11 Aralık 2018
- 42.000
- 260.948
- 598
İlk evlendiğimiz zamanlar eşim horlarken gıcırdıyordu. Uykusu hafif çıt sesine uyanan insan olarak çözümü kulaklıkta buldum.Aşırı derecede hafif bir uykum var.Horlayan birinin yanında asla uyuyabileceğimi sanmıyorum.Sırf bunun için horlayan biriyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma geliyor ama kendi anne babamın da bu yüzden çok zaman tartıştığını gördüğümden ikilemde kaldım.Evli olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz
Cihaz veriyo o cihazın sesi daha da beter.Herhalde eşim horlasa doktor doktor gezdirirdim , çözüm arardım die düşünüyorum
Sağdan sola dönerken uyanan biriy(d) im ses ışık vs tahanmül edemediğim şeyler(di) kocam çok yorgunsa horlar uyandırıp ben uykuya dalana kadar dalma diyorumAşırı derecede hafif bir uykum var.Horlayan birinin yanında asla uyuyabileceğimi sanmıyorum.Sırf bunun için horlayan biriyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma geliyor ama kendi anne babamın da bu yüzden çok zaman tartıştığını gördüğümden ikilemde kaldım.Evli olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz
Yaa ben yazacaktımAlışılıyoo
Ben de horlamaya karşi aşiri hassasim. Eşim de horlar ama acayip bir şekildr onun horlamasi beni sinirlendirmiyor. Arada durtuyorum biraz sakinleşiyor. Ama tüm gece horlamaz. Bir uyku dilimi var horlar daha sonra sakin uyur belki de ondan bana etki etmediAşırı derecede hafif bir uykum var.Horlayan birinin yanında asla uyuyabileceğimi sanmıyorum.Sırf bunun için horlayan biriyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma geliyor ama kendi anne babamın da bu yüzden çok zaman tartıştığını gördüğümden ikilemde kaldım.Evli olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?