Ay hamileliğimin son aylarında bende çok horluyordum. Ödemden mi bilmiyorum ama horluyordum. Eşim söyleyince çok zoruma gidiyorduAşırı derecede hafif bir uykum var.Horlayan birinin yanında asla uyuyabileceğimi sanmıyorum.Sırf bunun için horlayan biriyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma geliyor ama kendi anne babamın da bu yüzden çok zaman tartıştığını gördüğümden ikilemde kaldım.Evli olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz
Evlenirken horlamıyordu ama son 10 yıldır evi titretiyor . Ayrı yatıyoruz Şahane bir şey :))) yoksa katil olabilirdimAşırı derecede hafif bir uykum var.Horlayan birinin yanında asla uyuyabileceğimi sanmıyorum.Sırf bunun için horlayan biriyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma geliyor ama kendi anne babamın da bu yüzden çok zaman tartıştığını gördüğümden ikilemde kaldım.Evli olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz
Benim kocam bazı geceler ulusa sesleniyor. Sanırsın ki milletvekili meclise konuşma yapıyor yok öyle bir gürültü. İki tokatlıyorum geçiyorAşırı derecede hafif bir uykum var.Horlayan birinin yanında asla uyuyabileceğimi sanmıyorum.Sırf bunun için horlayan biriyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma geliyor ama kendi anne babamın da bu yüzden çok zaman tartıştığını gördüğümden ikilemde kaldım.Evli olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz
Çocuk olana kadar problem etmiyordum ama çocuk olduğundan beri yarım yamalak uykularıma horlama sesi de eklenip uykuya dalamayınca batmaya başladı. Eşimi salona gönderiyorum yada sık sık dürtüyorum maalesef.Aşırı derecede hafif bir uykum var.Horlayan birinin yanında asla uyuyabileceğimi sanmıyorum.Sırf bunun için horlayan biriyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma geliyor ama kendi anne babamın da bu yüzden çok zaman tartıştığını gördüğümden ikilemde kaldım.Evli olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz
Benim eşim horlamaz kükrek ve benim uykumda hafifti.Aşırı derecede hafif bir uykum var.Horlayan birinin yanında asla uyuyabileceğimi sanmıyorum.Sırf bunun için horlayan biriyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma geliyor ama kendi anne babamın da bu yüzden çok zaman tartıştığını gördüğümden ikilemde kaldım.Evli olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?