Aşırı derecede hafif bir uykum var.Horlayan birinin yanında asla uyuyabileceğimi sanmıyorum.Sırf bunun için horlayan biriyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma geliyor ama kendi anne babamın da bu yüzden çok zaman tartıştığını gördüğümden ikilemde kaldım.Evli olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz
Horlamayan aldım evlendikten sonra yasda ilerledikce horlayan insana dönüştü. Yani horlamayan alırsınız sonra horlar ne yapacaksınız bu durumda bosayacakmisiniz
Ben saatin sesine bile tık tık uyuyamazdim çoluk çocuk yorgunluktan olunca horlamis horlamamis kafanızı koyacak yer arıyorsunuz sonra umurunuzda olmuyor pek
Aşırı derecede hafif bir uykum var.Horlayan birinin yanında asla uyuyabileceğimi sanmıyorum.Sırf bunun için horlayan biriyle evlenmekten vazgeçmek çok saçma geliyor ama kendi anne babamın da bu yüzden çok zaman tartıştığını gördüğümden ikilemde kaldım.Evli olanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz
Ya horlamak hic horlamayan insan diye birsey yokki sağlık sorunlardan olabilir yas ilerledikce hayatın yorgunluğu is stresi insan kafasını koyacak yer arıyor konu sacma bir konu
Ya horlamak hic horlamayan insan diye birsey yokki sağlık sorunlardan olabilir yas ilerledikce hayatın yorgunluğu is stresi insan kafasını koyacak yer arıyor konu sacma bir konu
valla nefes alamadığım için bende horluyorum doktora da gıttım çözümü yok aynı şekilde erkek arkadaşımda horluyor horultu yarışı yapıyoruz ve ben sese falan da uyanmam öyle devam ederim yani
Ben gece uyurken sesten çok rahatsız olurum ama eşimin horlamasına alıştım hiç duymuyorum o sesi arka planda kaybolup gidiyor ama dışarıda kuş yürürse o ses beni rahatsız eder. O yüzden biraz kişisel bence bu konu
Ben de öyleyim biri yanimda en ufak ses yapsin uyanirim ve rahatsiz olurum biri yanimda horlarken uyuyabilmem imkansiz zil gibi uykusuz da olsam asla uyuyamam esimle bu sebepten ayri yatiyoruz cünkü gece su icmeye kalksa dahi farkedip rahatsiz oluyorum sokra sar başa cok sinirleniyorum ayri yatmamiz iliskimize yansımadı sorun olmadı ufak bebegim var gece zibilyon kere emzirmeye kalkiyorum bir de esimin horlamasına uyuyamasam mahvolurum yapacak bir sey yok.
Evlenmeden önce horlamiyordum..eşimin horladigini da bilmiyordum. 17 yıldır birbirmizi zarar vermeden uyuyoruz . bende eşim kadar sağlam horluyorim bu arada. Ailem delille geldi
Horlamayan bir erkek tanımadım hayatım boyunca. Bu durumda hiç evlenemeyeceksiniz gibi geldi. Niye bunlar horluyor acaba? Bi boka yaramazlar, uyurken de huzur vermezler.