Horlayan kaynana :(

mavi_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
628
266
123
Elazığ
Kaynanamla aynı şehirde oturuyoruz arada sırada gelir bir gece kalır bu ara bu durum sıklaştı ve inanılmaz horluyor odalar arasi sabahi sabah ettim hamileyim üstelik gerginim kaç gündür uykusuzluktan doğumdan sonra kalmak isterse perişan olurum saygısızlık da yapmak istemiyorum ne önerirsiniz

Birşey yapamazsın eşimde horlar sağ veya sola yatınca en az düzeye iner sırt üstü çok horlar horlayan insan ama bunu kv ne diyemiyorsun galiba eşime söyle uyuyamıyor de gelmesin hem aynı şehirde olunca kalmak ne oluyor onu anlamıyorum ayda yılda 1 belki

Sizin yerinizde olsam kibarca söylerim. Öyle doğumdan sonra kalmaya falan niyetliyse bebekle çok zor olur.
Benim esimde bazen horlar asla uyuyamam. Durter durarim susana kadar.

ayni sehirde kalmak nedir ya dogumunuz bugun yarin olsa bile ha deyince baslamio dogum sancilar baslayinca gelir
horlamaninda caresi yok horlama artinca ses cikarin uyanonca sagina soluna doner belki o zmn azalio horlama

Nefes sesinden dahi rahatsiz olan biri olarak sizi cok iyi anliyorum.

Ben hamileyken uyuyamadigim zaman esimi de uyutmazdim. Uyuyamiyoruuuuum diye kafasini utulerdim. O da uyumam icin her seyi yapardi

bence kayınvalidenle kibarca konuşup kendi sağlığı için bir doktora görünmesini söyleyin. büyük ihtimalle uyku apnesi falan vardır .yada eşinize söyleyin annemi bir doktora götürsek vs diye. hem siz kurtulursunuz hem o kurtulur. böylece eşinizinde kayınvalidenizin gözünde de onu düşünen gelin olarak artınız olacağı gibi sevaba girersiniz.

Anne beraber doktora gidelim mi daha rahat uyursun de. Burun bantlarından al

horlayan kişi ile aynı evde yaşamak çok zor.

dedem de çok horlardı ama nasıl tek başına bir evi yıkacak kadar üstelik değişik nameli her telden horlardı

O derece şiddetli horlama kesinlikle büyük bir sağlık sorunu. Aynı sıkıntıyı benim kayınpederim de yaşadığı için biliyorum. Doktor ona uykusunda resmen savaş verdiğini kalp ritminin bozulmasından tutun da yorgunluk ve baş ağrısı gibi bir çok sebebe yol açan bir rahatsızlık sebebi olduğunu söyledi. Ve sonunda ucunda oksijen maskesi gibi takılan bir maskenin olduğu bir makine verdiler. Devlet tarafından karşılanıyor bildiğim kadarıyla. Şimdi uyurken onu kullanıyor. İlk başlarda biraz sıkıntı çekiyor alışmakta ama iyi bir uyku için gerekli geç kalmadan doktora götürün derim

Dedim demez miyim ameliyat demiş doktor et varmış o da istemiyor tek yaşadığı icin arada bir geliyor ben de isterim gunduz gelse aksam donse ama arada hastalaniyor bi sey oluyor hava soguk oluyor vs geliyor yani . Yok yardımını görmedim gelir yer oturur . 6 aylik hamileyim . Simdi neyse saygisizlik yapmam da dogumdan sonra uzun kalirsa benim bebisim de ürker ben de tirlatirim gibi

Eşiniz horlasa ne yapacaktınız?
Kadına horlama denmez, zaten elinde değil. Her horladıkça uyandırsanız ayıp.

En güzeli kulağınıza kulak tıkacı takıp yatmak, hem onun odasının hem sizinkinin kapısını kapatmak. Doğumdan sonra da 1 hafta size baksa, dondurucunuzu yemekle doldursa yeter. Anne hakkını helal et, güle güle demek.

Kulağa takılan ses kesici tıkaçlardan takın. KAyın valideyi de en uzak odaya yatırın. Doğumda da annem gelicek sen dinşen sonra seni çağırırız diyip annenizi çağırın bence.

Ben yıllardır kulak tıkacı ile uyuyorum..
Horlama değil kol saati tıkırtısından,yanımda nefes sesi olmasından bile rahatsız oluyorum..
Tek çözüm tıkaç

Öyle şirret bir gelin değilim :) horlama diyemem elinde değil belki ilerde ben öyle olacam saygısızlık yapmak doğru değil . Doğumdan sonra bana bakacak biri değil zor bir surec geçiriyorum bu zamana kadar bi seyini gormedim bakma hususunda mecbur da değil beklentim yok . Kulak tikaci olabilir

Kulağa takılan ses kesici tıkaçlardan takın. KAyın valideyi de en uzak odaya yatırın. Doğumda da annem gelicek sen dinşen sonra seni çağırırız diyip annenizi çağırın bence.
Odalar arasi yan komsuya gondersem yine sesi gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…