Bana bir marka önerir misiniz rahatsiz etmeyenBen yıllardır kulak tıkacı ile uyuyorum..
Horlama değil kol saati tıkırtısından,yanımda nefes sesi olmasından bile rahatsız oluyorum..
Tek çözüm tıkaç
Öyle şirret bir gelin değilim :) horlama diyemem elinde değil belki ilerde ben öyle olacam saygısızlık yapmak doğru değil . Doğumdan sonra bana bakacak biri değil zor bir surec geçiriyorum bu zamana kadar bi seyini gormedim bakma hususunda mecbur da değil beklentim yok . Kulak tikaci olabilirEşiniz horlasa ne yapacaktınız?
Kadına horlama denmez, zaten elinde değil. Her horladıkça uyandırsanız ayıp.
En güzeli kulağınıza kulak tıkacı takıp yatmak, hem onun odasının hem sizinkinin kapısını kapatmak. Doğumdan sonra da 1 hafta size baksa, dondurucunuzu yemekle doldursa yeter. Anne hakkını helal et, güle güle demek.
Bi şekilde motive oluyorlar galiba ben de cozemedim o durumu normalde mesafeliyimdir hamilelik surecinde duygusallastim bazi konularda ama cidden zor yatılı misafirAyni sehirde yasayip kalma olayini hic anlamiyorum.
Odalar arasi yan komsuya gondersem yine sesi gelir :)Kulağa takılan ses kesici tıkaçlardan takın. KAyın valideyi de en uzak odaya yatırın. Doğumda da annem gelicek sen dinşen sonra seni çağırırız diyip annenizi çağırın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?