horlayan kocalar

benim eşimde çok horluyor horladığı zaman sağa dön diyorum gene horluyor yada beni uyandır diyor kaldırdığım zaman ben horlamıyorumki diyor bir gün hiç uyuyamamıştım kocişime mandal takmıştım:çok üzgünüm: 15 dakika kadar burnunda kaldı sonra çıkartmak zorunda kaldım ve eşim horlamadı sonra mışıl mışıl uyudum en sonunda yani bazen böyle yapıyorum denemeye değeryerimsenibenyerimseniben

kocam uyuduğunda evde aslanmı besliyoruz diye şüphe ediyorum.ondan önce uyumaktan başka çarede yok.yinede aşığım ben ona ya :asigim:

Biz odaları ayırdık.Artık kimse kimseyi rahatsız etmiyor.Sırf beraber uyumak için neden eziyet çekeyim.

eşim horlamıyo ama
malesef ben horluyorum:utangac:
eşim beni uyandırıyo horluyosun diye
sinir oluyo canım benimya kıyamam ben ona:1hug:

normalde horlamıyo ama bazen alkol alınca ya da yorgun olunca oluyo tabi ama ben zaten ben de genelde yorgun olduğum için ve uykum çok derin olduğu için pek duymuyorum ama uyuyamadığım gecelerde dürtükleyip duruyorum tabi ki ama her zaman olmadığı için sorun yok
ama ben sayıklıyorum bazen geceleri neyse ki ne dediğim anlaşılmıyo ayyy yoksa ondan saklı yaptığım şeyler ortaya çıkardı napardım ben
:roflol:

:oklava:yaaaaaaaa benim kocamda horluyorkafamçokkarıştı ilk yıllar sadece pufluyordu şimdi resmen kükrüyor.kızımızda bizimle uyuyor o bile gürültüye uyanıyor:bbo:bazen kızıyor başka odaya gideyim diyor ama ben gene bu işkenceye dayanıyorum neyapayım çok seviyorummmmmm:asigim:buarad bende bazen pufluyormuşum kocişin yalancısıyım:teytey:

"Horlayan her 3 erkekten 2'sinde erkeklik hormonun etkilendiği tespit edildi.fisfisfis

DİCLE Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 276 kişi üzerinde yapılan araştırmada horlayan her 3 erkekten 2’sinde erkeklik hormonun etkilendiği tespit edildi. yaşayan kişilerde testestron dediğimiz erkeklik hormonu ileri düzeyde azaldığı için cinsel açından iktidarsız oluyor. Hastalar tedavi olduktan sonra sağlıklarına kavuşabiliyor’ dedi. Uyku Bozuklukları Merkezi’nde 3 yıl içerisinde bin 500 kişinin

Horlayan orta yaşlı erkeklerde cinsel açıdan karşı cinslere ilginin azaldığını belirten Yard. Doç. Dr. Gökhan Kırbaş, ‘Uykuda nefes duraklama hastalığını tedavi edildiğini kaydeden Kırbaş, ‘Uyku apnia sendromu hastalarını laboratuarlarında inceledikten sonra sibop dediğimiz maske tedavisi uyguluyoruz. Hasta uyurken maske kullanıyor. Bu tedaviyle hastalarımızdaki erkeklik hormonu tekrar normal seviyelerine geliyor ve cinsel güçlerine kavuşuyor’ açıklamasını yaptı "

benim eşimde cok horlar arada dürterim susar bizaman sonra yine başlar gece böyle devam eder bi ara fazla dürütmüşüm eşim uyandı ne oldu diye sordu bende yok birşey dedim döndü arkasını yşine devam etti uykusuna
şimdi bi kızım oldu horlamasına bebegim bile uyanıyor

kizlar vallahi benimkide cok horluyor. hani kimisi bazen horlar ya benimki oyle degil paso her gece horluyor. Dediginiz gibi oyle boyle derken saatler geciyor sabah oluyor zaten. ama varya tam horlarken o anda bogasim geliyor. sabahta ise gidecegi icin kiyamiyorum. Napsak kii yaa? Bide biz burun banti gibi biseyle bogaz spreyi aldik ama hicbi ise yaramadi.

:roflol: :roflol: :roflol:
cevapları okuyunca koptum resmen. Allah da sizi güldürsün.

eşim bazen horlar,dürterim geçer.
ben uyuduktan sonra ne kadar horlasa da duymam.

kocişimin horlamasını duymamanın tek yolu ondan önce uyumak
askerde koğuşundakiler illallah etmiştir :roflol:

var anacım var ondanda var ...:kızgın:napcaz dürtüp duruyorum bide kızıyoki sormayın ne dürtüp duruyon uyuyamıyom diyoo ..........bende telefona çektim gösterdim ..artık fazla kızmıyo dürtünce ..çokda kilolu benimki 100 kilo yüz üstü yatınca düzeliyo amannn horlasın morlasın ben çok seviyom tombiş kocamıııŞeniz

Ben KK ya girdiğimden beri en çok güldüğüm konu bu oldu. topiği açana da yorumlara da bayıldım
Horlamayan erkek yok galiba.Bende çok şikayetçiydim eşimin safra kesesi ameliyatında odaları ayırdık şimdi melekler gibi uyuyorum..İyileşip gelirmi yanıma bilmem ama sanırım oda pek rahat etti.
Sık sık dürten yok,yan dön diyen yok,yastığını çekiştiren yok. Böyle güzeeeeel.Sağ olun çok güldüm.

Canlarım benim eşim de horluyor. Ama ben hiç rahatsız olmuyorum. Eskiden daha çok horlardı. Ne oldu bilmiyorum performans düşüklüğü var :roflol: 6-7 aydır çok nadir horluyor. Alışmışım , eksiklik hissediyorum ben. sırnaşık şey

Benim esim misil misil uyudu 9 sene boyunca.Ama bir sene önce kendi dükkanimizi actiktan sonra asiri yogun calismaya basladi ve stresten,yorgunluktan horlamaya basladi.Cok sükür hergün olmuyor.Ama oldumu da uyku bana haram oluyor.Ama kendi de bunu hic kabul etmiyor.

Back
X