horlayan kocalar

sırnaşık şeyEH ARADA KÜKRÜYO AMA AZCIK HAREKET ET YATAKTA UYANIR KIZAR UYUYAMIYORUM DİYE O HORLARKEN BİZ NASIL UYUYACAKSAK BEN HORLADIĞINI DUYDUĞUMDA ONU UYANDIRIP KENDİM UYUYORUMŞeniz

benmkide horluyo ama hergün degil cok yorulunca ve kısık volümde horluyo.ama ben en ufak seste uyandıgım için ondada uyanıyorum kafamçokkarıştı.hemen dirseğimle vuruyorum arkanı dön diye adam arada kızıyor neden uyandırıyosun diye arada yüzüme bakıp bakıp dönüp uyuyo:1hug: a:1hug: ama olsun horluyo falanda çok seviyom ben kocişimi allah başımızdan eksik etmesin onları:utangac:

Allah için benimkinin çıtı çıkmıyor bebekler gibi uyuyor, tabii ben izin verirsem :utangac:

Yani bizde horlayan bizzat benim :bbo:

Çoğunluk horlama sorusuna "Evet" cevabı vermiş, peki arkadaşlar çözüm buldunuz mu nedir bu işin hal çaresi ?

Vallahi çok utanıyorum, adamcağız sabahları kulağından tıkaçları çıkarırken yerin dibine giriyorum.

Aşkım bide ben utanmıyım diye "yok hayatım azcık horladın sonra sustun" diyor kıyamam yaa :asigim:

Kızlar çözümü olan varsa insaniyet namına söylesin senağlama

allahım benım eşim melek gibi uyuyor hiç sesi değil nefesi bile duyulmuyor..çok huzurlu bir uyuyuşu var..amanım bozulmasın canım aşkım benim...:CüvCüv::nazar:

bekarken annem horlarken rahatsız olur uyuyamazdım.şimdi kocamın horultusu ninni gibi geliyo.bu kocalar nasıl bişey ya yeri geliyo anneden de çok heralde.ama anamı dünyalara değişmem

:jeyyar:Tesadüffen gördüm, biliyorum aslinda eski konu ama duramadim.
Benim esimde anormal sekilde horluyor. Ayrica esimi yan dönmesi icin ikna etmek bile ölüm..dürterim olmaz, vurarim olmaz, bagirmayi zaten duymuyor, yaw koma mi uyku mu anlamiyorum kafamçokkarıştı
Bazen sinirden cildiriyordum sanki giciklik olsun diye dönmiyor.
Bu yüzden biz bir kac yil ayri bile yattik ve o tedaviye simdi giderim, yarin giderim derken...
Sonra biz baska nedenlerden dolayi ama belkide nokta yer cidden horlamakla basladi bilemiyorum :bbo:,
ayrildik. Bir sene ayri kaldik. Simdi yine 6 aydir beraberiz ve biz ayriiken esim ameliyat olmusalkisalkisalkis
Hem burnundan et almislar hemde kücük dili büyükmüs onu kestiler
Tabi mucize oldu diyemicem, yine horluyor ama eskisi gibi hayvanca degil artik daha nazik oldu:-)
Yinede kulaklarimi tikamadan uyuyamiyorum ama bunuda artik cocugum büyüdü diye kullanabiliyorum ve evet kullaklar yipraniyor biraz.
Allah yardimciniz olsun, komik geliyo ama cidden bazen sinir bozucu olabiliyor.

aşırı horluyordu. horlama yastığı aldık artık hiç horlamıyor. horlamadığı içinde rahat uyuyor.

maalesef horluyo.horladığı zaman.horultusunun sesini telefona kaydederim.ertesi gün dinletirim.beraber güleriz

benim kocam hiç horlamazdı kedi gibi yatar kalkardı başlarda hafif horluyordu hişt yapsan susuyordu şimdi istersen dürt patlat bi tane ruhu duymuyo baştan kabul etmemişti ben horlamam diyodu telefona çekince inanamadı şimdi oda çok üzülüyo hamile olduğum için de çok uykusuzum zaten delirecek gibi oluyorum çözüm arıyoruz bulanlar bildirsin eşime de üzülüyorum utanıyo bu durumundan

eşim çok yorgun olduğu zaman horlar yastığını oynatırım azıcık susar tekrar başlar nabayım alıştım artık. horlaması bir yana daha neler neler yapar uyurken. resmen üzerimde uyur bir uyanırım sırtımda heryerim ağrımış :))) geçenlerdede tv karşısında uzanmıştım yanıma geldi başımın altından yastığı çekti yattı güldüm ne gülüyon diye sordu yastığımı aldın deyince oda güldü meğerse diğer yastığı aldığını sanıyormuş benim canım kocişim. çok yoruluyorlar ya nabalım katlanıcaz artık

Benim de eşim çok horluyor. Sorun etmiyorum pek ama düşünsenize bebeğimiz olursa ve evimiz küçük olduğu için bebekle aynı odada kalacağız mecburen. O zaman ne yaparız bilmem. Bebeğe de bana da uyku haram olur heralde :))))

Ben eşimde çok horluyor. . .
Bekarken annem horluodu :)) kızıyodumm yannda yatmıodumm
Şimdikk eşim horluyor.Ama o horlayınca bende yüzünü falan okşuyorum biraz ayılmaya başladığı için susuyor.Hemen uyumaya çalışıorumm bende .Zatn uyuduktan sonra top atsalar umrumda olmaz:icecream:

benim eşim de fena horluyo hem de her gece arada bir de değil. bazen deliriecek gibi oluyorum ben de erken kalkıyorum çoğu zaman uykumu alamamış şekilde uyanyorum. önceleri ben horlamam diyodu telefona kaydettim kendi bile inanamadı çıkardığı sese. başka odalardan bile duyulacak kuvvette ses çıkarıyo horlarken. ilk zamanlar kıyamıyodum ama artık dayanamıyorum ben uyuyamıcam ama o uyuyuacak yok öle şey diyip her horlamasında uyandırıyorum ama 2 dakka sonra bi daha başlıyo bu böyle sabaha kadar sürüp gidiyo ben artık bitap düşüp sızıyorum herşeyi iyi hoş da bıktım huzurulu sessiz bi uyku uyuyamamaktan doktora da gitmiyo işlerini bahne edip. napıcam bilmiyorum ayrı yatmak da istemiyorum ama bu gidişle bi gece yastıkla boğucam onu sanırım

ahh kızlar benim eşimde horluyor. yenide bebeğimiz oldu evimiz küçük mecbur bebeğimde bizim odada yatıyor ve ben sabaha kadar bir oğluma bakmaktan bir eşimi dürtmekten harap oluyorum:)
geçen gün tv de HORKES diye bir üründen bahsettiler alsak işe yararmı acaba??????

ya evet çözüm bulalım eşim saçma sapan şeyler yapmaya başladı utandığından çenesinin altından kafasına kadar bez bağlamak istiyo hani diş ağrısında yada ölünce yaparlar ya ağzım kapalı olursa horlamam diyo acıyorum ya ne kadar utanıyo önceki gece benden ağzını sımkıkı kapatıp onun uyuması beklememi istedi elim ağzında öyle uyudu çekince gene başlıyo bi gülesim geliyo bi üzülüyorum haline taktı kafaya çünkü beni uyutmadığı için kahroluyo benim hamilelikten öyle diyorum yok anlamıyo çözüm bulalım kızlar

Back
X