- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Sibel benim pasif oldugumu dusunuyosan uzulurum, herkes tanir beni forumda, sert uslubum dillere destandir, inanmiyosan kizlara sor.zora gelince konusunu kapattıran pasif kadınlar yorum yazmasınlar bir zahmet kaale almıyorum çünkü
Valla o konuda ölmüş insanın arkasından böyle konusmayın dediler siz de ama hakediyor dediniz.
Eee bu ne oluyor?
Cocuk olmamasi guzel. Peki neden bosandiniz?
dirensibel#zora gelince konusunu kapattıran pasif kadınlar yorum yazmasınlar bir zahmet kaale almıyorum çünkü
Kendi de bilmiyor ne yaptigini erkek uye cikarsa sasirmam16 yasindayim diyosun 31 yasindasin. Evliyim diyosun, bazen kocam öldü diyosun bazen de bosadim diyosun.
Eve gelen misafirlerden tiksiniyodun tamam da kocanin buyuk abdestini yapmasindan da mi tiksindin? Orayi bilmiyorumortak yaşam bana göre değildir. tuvalet konusunu söylemiştim o bile en basiti. :)
Hepsini tam okuyamamış olsam da şunu söylemek isterim, erkeklerin tek bir zaafı vardır o da cinsellik.merhaba,
bu aldatma mevzularında benim merak ettiğim bir husus var şimdi mesela bazı erkekler sadık olur diyoruz ama mesela o erkeklerin önüne böyle bir fırsat geçmemiş olabilirmi? hani aldatamamak ile aldatmamak arasında fark yokmu?
eşinize hoş bir kız yanaşsa ve bir süre muhabbet edip sonra açıkca birliktelik istediğini söylese eşiniz ben evliyim ne diyorsun senmi der yoksa fırsat ayağına gelmiş ne olacak bi seferden deyip icraatamı geçer.
ben açıkca önüne böyle bir fırsat gelmişken reddetmeden bir erkeğin sadakatine inanamam.
ha diyeceksiniz ki kızın işi gücü yok da eşimemi saracak diye ama böyle evli erkeklere yanaşıp yuva bozma derdinde kadınlar oluyormuş intikam vs.. için. e biliyorlar erkeklerin huyunu.
hayır o konuda öldü dediniz millet ölünün arkasından konusma dediği zaman ''benım için öldü gerçekte değil'' diyeceğinize hak ediyor dediniz.ölü oluyor ne olacak başka benim için ölü dedim ya :)
oturup insanlara açıklama mı yapayım
Eve gelen misafirlerden tiksiniyodun tamam da kocanin buyuk abdestini yapmasindan da mi tiksindin? Orayi bilmiyorum
hayır o konuda öldü dediniz millet ölünün arkasından konusma dediği zaman ''benım için öldü gerçekte değil'' diyeceğinize hak ediyor dediniz.
sen sus 'pasif' kadin : )))Eve gelen misafirlerden tiksiniyodun tamam da kocanin buyuk abdestini yapmasindan da mi tiksindin? Orayi bilmiyorum
Nereye s.çacaklar?her şekilde, o tuvalete girmesi yeter.
Eve gelen misafirlerden tiksiniyodun tamam da kocanin buyuk abdestini yapmasindan da mi tiksindin? Orayi bilmiyorum
Nereye s.çacaklar?
Nereye s.çacaklar?
Seni doğal koşullara salalım.her şekilde, o tuvalete girmesi yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?