- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
adam tuvaletten cıktıktan 2 saat sonraya kadar giremiyormus sibel o tuvalete.Nasıl yani adam büyük tuvalete çıkıyor diye mi boşanmışlar?
gönlümün kraliçesi mune hoşgeldin
az daha gelmesen ben sibeli iyi edecektim kısmet değilmiş
sibel başka konu aç geyiğe ben geliyorum
ahahahahhaha yarıldımyapmayacak just anlıyor musun ?
Çıkmayıp inse bunlar hiç olmazdı.çıkıyor diye
tiksiniyormuş hanımçıkmamalı mıymış
insan sonuçta
konunun gidişatını falan hiç bilmiyorum ama şu yoruma sebepsizce ve hunharca güldüm Allah iyiliğini versinYa büyük tuvalete çıkıyor diye mi boşanmışlar bri bana açıklayabilir mi
sibel sen geyiğe konu aç geliyorum ben halledeceğiz bu işi bu gece üzülmeokb ile alakası yok hanımlar tuvalet sadece bir örnek ben yalnız yaşama alışmışım bir başka adamla olmuyor her şeyi batıyor bunu evlenince daha iyi anladım o da sağolsun hiç anlamadı beni ve sonunda bu aşamaya geldim ve gayet memnunum. :)
bn de senin yoruma yarildim : ))konunun gidişatını falan hiç bilmiyorum ama şu yoruma sebepsizce ve hunharca güldüm Allah iyiliğini versin
adam tuvaletten cıktıktan 2 saat sonraya kadar giremiyormus sibel o tuvalete.
konunun gidişatını falan hiç bilmiyorum ama şu yoruma sebepsizce ve hunharca güldüm Allah iyiliğini versin
gönlümün kraliçesi mune hoşgeldin
az daha gelmesen ben sibeli iyi edecektim kısmet değilmiş
sibel başka konu aç geyiğe ben geliyorum
ay biri vardı misafir gelip evine tuvaletini yapıyor diye kızmış konu açmıştı bu o kişimi yoksa
beni de cagirin darilirimsibel sen geyiğe konu aç geliyorum ben halledeceğiz bu işi bu gece üzülme
asude bu işi çözsen çözsen sen çözersin, klavyene kuvvetsibel sen geyiğe konu aç geliyorum ben halledeceğiz bu işi bu gece üzülme
Hoşbuldum
Halbuki ben bensibelim2 hanıma kaç kere hoşgeldiniz dedim, o beni hiç sizin gibi karşılamadı, başka bir konu açmış bdv'de bölüme uygun değildi kapadım, bu bu gece 2. yanlış konu, bir söyleyiniz Allah aşkına, BDV'de bölüm kurallarına uymayan üyelere ne yapıyoruz biz?
ula aganin p.kunun ustune p.k olurmu!yok ben değilim ama ben de kızıyorum arada mecbur muyum elin işediği yere işemeye ben :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?