Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

borsaistanbul, ev hanımları bilmez :)
Ben bilirim Dealer mısınız? Ama sizde şunu bilmezsiniz ev kadını da çok iyi yatırımcı olur, Viob'ta, BİST'te, yurtdışı piyasalarda hamudunla götürebilir, biraz teknik bilgi ve sermaye varsa matriks üzerine kuracağınız otomatik alım satım yapan programınızla oturduğunuz yerde hemde sabah erkenden kalkmaya gerek olmadan örgü örerken para kazanabilirsiniz

Birde donma, kitlenme, net bağlantı sorunlarını yaşamamak için yurt dışından vps kiraladınız mı değmesinler keyfinize.

mune ablanın içinden bişey çıktı ama ne çıktı anlamadım

ev hanımları daha çok forex piyasasında işlem yapıyorlar trader üzerinden spk onaylı bir kuruma girip hemen başlayabilirler yalnız orada da iyice bilmek lazım.

sizin varmı hesabınız? :)

mune kraliçe yemin ederim kitap gibi kadınsınız..

sibelin yatırım alanları farklı ama şu an sizin kullandığınız teknik terimleri googlelıyo

ev hanımları daha çok forex piyasasında işlem yapıyorlar trader üzerinden spk onaylı bir kuruma girip hemen başlayabilirler yalnız orada da iyice bilmek lazım.

sizin varmı hesabınız? :)
google a sibel borsaistanbul yazdım linkedinden kimliğini ifşa ettim, ptesi kahveye geliyorum konuşcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…