:)))) ama hosgeldın dıyecegın cok sey var sen hep hoscakalları yazmıssın guzelimm...
yeni evin yuvan .. ve dişi kuş olacaksın bunu unutmaa
aglayacak yer ariyodum buldum yani
caniiim!! insallah cok mutlu olursun sicacik bi yuvaniz olur mutlu mesut yasarsiniz :) hakediyosun zaten hersey diledigin gibi olur insallah
benced yenı bı hayatada merhaba demelısın evlılık cok guzel bısey umarım bı omur mutlu olursun
Ağlattın beni((
Ben de gidicem 3 ay sonra
İcim acidi ya hu :)
Allah mesut etsin.
Esiniz sizin hem anneniz hem babaniz hem kardesiniz hem dostunuz olsun insallah.
Allah eksikliklerini gostermesin.
Mutlu olun.
bende ağlıyorum ağladıkcada yenı konu açıyorum...
benım 18 gunum kaldı...
3 ay varken daha anlamamıstım ama 18 gün..
18 gunde ne yapılabılır kı.. babamın tansıyonu dustu nıkahımda 3 gun kalkamadı yerınden..
dogunalla ılgısı yok sıcaklar carptı dedı babam üzmemek ıcın..
ben babamı üzüyorum cokk ıcını sızlatıyorumm..
odamdan cıkamıyorum alıssınlar dıye ama odamdada devamlı aglıyorumm..
babamın sesi telefonda hasta gelınce ne yapıcam..
6 saat sonra baba ıyılestınmı dıye mı gelıcem??
Canım benim ya
Allah sana dayanma gücü versin, bende geceleri annemle yatıyorum o uyuduktan sonra sessiz sessiz ağlıyorum yanında, öpüyorum ellerini(
Son günlerimi düşünmek bile istemiyorum
Bu konu gercekten cok uzucu.
Muhakkak ki yerleri dolmaz ama kanun boyle.
Tayinci misiniz?
Belki ailenizin yasadigi sehre donersiniz.
caniim bi silkelen bakalim tama agladik ama gectisevdigin adamla evleniyosun! hic kavusamayacagin birini sevebilirdin seni uzen birini sevebilirdin. biraz sorunlar atlatmissiniz ama birbirinizin degerini bildiginiz kesin! bak bize anlattigin gibi birsuru komik hikayeleriniz olacak :) arabadan inip diregi sallamisti yanilmiyorsam kuslar ucsun diye daha neler neler yasicaksin! annenle babanda cok uzakta degiller ki! hem aklina niye en kotusunu getiriyosun! Sen prenses gibi bi gelin olcaksin. evde kalsan daha mi iyi sanki askere gidiyosun he.. ozledin mi gidersin yanlarina onlarda senin cicili bicili ask yuvana gelir :) ohh bide toruunlari olur daha nee :13:
yok dönemeyiz... eşimin işi orda . tayıncı degılız okudugum yerde tanıstım eşimle... eşim muhasebeci bır sirketin muhasebesını yapıyor ve kendı muhasebe dukkanıda var..
orda kalıcıyım anlıyacagın..
benım babam 2 paket sıgara ıcmeye basladı gunde..
baba neden coğalttın bu sıgarayı cıgerlerın yanıyor dedım
benım canımdan can koparıyorlar cıgerlerım yansa nolur dedı bana bugun....
ay direk olayını geldı aklıma ...bu gece hıc gulemem dıyordum saol canım cok tatlısın sen yaa..sen benı guldurdun ya ömrüne ömür dolsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?