Hoşçakal baba evim.. :(

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
baba evimdeyim ama ...'' misafirim '' artık !!
Annem gözyaşlarını saklıyor benden, usul usul ağlıyor.
Babamın yüzü gülsede, içi kan ağlıyor....
misafirim artık.. eşyalar kutulara yerleşti..
odam hala gideceğimi kabullenemiyor...
sayılı gün kaldı taşınmama... ne zamanki taşıma aracı kapımın önüne gelecek..
bu oda tamamen boşalacak..
İşte o an ıssız kalacak... odamında ağladığını hissedeceğim..
gidiyorum ben başka yuvanın dişi kuşu olmaya..
çook özliycem burayı..burda gülmeyi....burda ağlamayı....
gidiyorum BEN.....
düzenini kendimizin belirlediği kocaman bir eve... hayata mutluluğa....
orada ''BEN'' yokum...'BİZ' varız...
artık iki kişi için yaşıyacağım..
içim acıyor belli etmesemde üzüyor beni gidişim...
gelin oluyorum ben.... HEM AĞLARIM HEM GİDERİM..gibisinden..........
bende senin gibi olucam ANNE..... evimin annesi olmaya gidiyorum....
gitmeme sayılı günler kaldı..herşeyi çok özlüycem..
ANNE terliklerini giy diye bana bağırmanıda...
BABA kızım kahvaltı hazır kalk diyişinide....

hoşçakal odam...
hoşçakal çocukluğum...
hoşçakal annem..
hoşçakal babam...

HOŞÇAKAL BABA EVİM....

:)))) ama hosgeldın dıyecegın cok sey var sen hep hoscakalları yazmıssın guzelimm...
yeni evin yuvan .. ve dişi kuş olacaksın bunu unutmaa

aglayacak yer ariyodum buldum yani

caniiim!! insallah cok mutlu olursun sicacik bi yuvaniz olur mutlu mesut yasarsiniz :) hakediyosun zaten hersey diledigin gibi olur insallah

aglayacak yer ariyodum buldum yani

caniiim!! insallah cok mutlu olursun sicacik bi yuvaniz olur mutlu mesut yasarsiniz :) hakediyosun zaten hersey diledigin gibi olur insallah

inşallah canım salya sümük ağlıyorum... annemle babamın oldugu yere 6 saat uzagım... baba sacımı örmeyecek artık duştan çıkınca..
babam bana hep kızım kızgınlıgım ıcımın güler yüzü der.... eşiminde içinin güleryüzü olurmuyum ??

İcim acidi ya hu :)
Allah mesut etsin.
Esiniz sizin hem anneniz hem babaniz hem kardesiniz hem dostunuz olsun insallah.
Allah eksikliklerini gostermesin.
Mutlu olun.

hayırlı olsun, Allah mutluluk, huzur dolu günler versin...

eşinizle de çook mutlu mesut anlarınız olacak, gün gelecek baba evinde misafir gibi hissedeceksiniz,

Allah ailenize sağlık versin, sık sık ziyaretlerine gidersiniz, onlar size gelir..alışmanız kolaylaşır böylece..

insan zamanla herşeye alışıyor ; okulun ilk günleri kupkuru bir yurt odasında olmak nasıl azap verirdi ki, mezun olurken o odadan hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıkacağım aklımın ucundan geçmezdi..

inşaAllah baba evini aratmayacak kadar güzel günleriniz olsun..mutluluklar..

Ağlattın beni((
Ben de gidicem 3 ay sonra

bende ağlıyorum ağladıkcada yenı konu açıyorum...
benım 18 gunum kaldı...
3 ay varken daha anlamamıstım ama 18 gün..
18 gunde ne yapılabılır kı.. babamın tansıyonu dustu nıkahımda 3 gun kalkamadı yerınden..
dogunalla ılgısı yok sıcaklar carptı dedı babam üzmemek ıcın..
ben babamı üzüyorum cokk ıcını sızlatıyorumm..
odamdan cıkamıyorum alıssınlar dıye ama odamdada devamlı aglıyorumm..

İcim acidi ya hu :)
Allah mesut etsin.
Esiniz sizin hem anneniz hem babaniz hem kardesiniz hem dostunuz olsun insallah.
Allah eksikliklerini gostermesin.
Mutlu olun.

babamın sesi telefonda hasta gelınce ne yapıcam..
6 saat sonra baba ıyılestınmı dıye mı gelıcem??

Canım benim ya
Allah sana dayanma gücü versin, bende geceleri annemle yatıyorum o uyuduktan sonra sessiz sessiz ağlıyorum yanında, öpüyorum ellerini(
Son günlerimi düşünmek bile istemiyorum

Canım benim ya
Allah sana dayanma gücü versin, bende geceleri annemle yatıyorum o uyuduktan sonra sessiz sessiz ağlıyorum yanında, öpüyorum ellerini(
Son günlerimi düşünmek bile istemiyorum

yanlarındayken degerlerını bılmıyoruz ya en cok o koyuyor bana...
babamı eskı sevgılım yuzunden cok üzdüm..
annemı gunlerce aglattım ayrılmıycam dıye..
ayrıldım...ama onları uzdugum aglattıgımla kaldım
cehennemde yanıcammm

caniim bi silkelen bakalim tama agladik ama gecti sevdigin adamla evleniyosun! hic kavusamayacagin birini sevebilirdin seni uzen birini sevebilirdin. biraz sorunlar atlatmissiniz ama birbirinizin degerini bildiginiz kesin! bak bize anlattigin gibi birsuru komik hikayeleriniz olacak :) arabadan inip diregi sallamisti yanilmiyorsam kuslar ucsun diye daha neler neler yasicaksin! annenle babanda cok uzakta degiller ki! hem aklina niye en kotusunu getiriyosun! Sen prenses gibi bi gelin olcaksin. evde kalsan daha mi iyi sanki askere gidiyosun he.. ozledin mi gidersin yanlarina onlarda senin cicili bicili ask yuvana gelir :) ohh bide toruunlari olur daha nee :13:

Bu konu gercekten cok uzucu.
Muhakkak ki yerleri dolmaz ama kanun boyle.
Tayinci misiniz?
Belki ailenizin yasadigi sehre donersiniz.

yok dönemeyiz... eşimin işi orda . tayıncı degılız okudugum yerde tanıstım eşimle... eşim muhasebeci bır sirketin muhasebesını yapıyor ve kendı muhasebe dukkanıda var..
orda kalıcıyım anlıyacagın..
benım babam 2 paket sıgara ıcmeye basladı gunde..
baba neden coğalttın bu sıgarayı cıgerlerın yanıyor dedım
benım canımdan can koparıyorlar cıgerlerım yansa nolur dedı bana bugun....

ay direk olayını geldı aklıma ...bu gece hıc gulemem dıyordum saol canım cok tatlısın sen yaa..sen benı guldurdun ya ömrüne ömür dolsun inşallah...

Oyyyy.. Kiyamam..
Ben de nasipse evlenicem ve gercekten cok zor.
Ozellikle babalar cok zorluyo.
Ama ulasim kolaylasti artik.
Yeni bi sehir.
Yeni bi hayat.
Guzel gunler goreceksiniz ailenizle bebeklerinizle hep birlikte insallah.

ay direk olayını geldı aklıma ...bu gece hıc gulemem dıyordum saol canım cok tatlısın sen yaa..sen benı guldurdun ya ömrüne ömür dolsun inşallah...

amin hepimizin insallah :) gul tabi canim gul! neseniz hep bol olur ins ikinizinde :) cok tatlisiniz ben size cok imrendim sen nerdeyse evlenmekten vazgeciceksin annenlere de sen guc ver sen mutlu ol gul kahkaha at ki onlarda uzulmesinler. sevdigim adamla evleniyorum cok mutluyum daha cok guzel gunlerimiz olcak de :) hem yaz tatili de yakin gelirler yanina. ben universiteye baska ulkeye gidicem.. kimbilir kac ayda bir goruscez ama olsun bana da evlilik oncesi alistirma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…