baba evimdeyim ama ...'' misafirim '' artık !!
Annem gözyaşlarını saklıyor benden, usul usul ağlıyor.
Babamın yüzü gülsede, içi kan ağlıyor....
misafirim artık.. eşyalar kutulara yerleşti..
odam hala gideceğimi kabullenemiyor...
sayılı gün kaldı taşınmama... ne zamanki taşıma aracı kapımın önüne gelecek..
bu oda tamamen boşalacak..
İşte o an ıssız kalacak... odamında ağladığını hissedeceğim..
gidiyorum ben başka yuvanın dişi kuşu olmaya..
çook özliycem burayı..burda gülmeyi....burda ağlamayı....
gidiyorum BEN.....
düzenini kendimizin belirlediği kocaman bir eve... hayata mutluluğa....
orada ''BEN'' yokum...'BİZ' varız...
artık iki kişi için yaşıyacağım..
içim acıyor belli etmesemde üzüyor beni gidişim...
gelin oluyorum ben.... HEM AĞLARIM HEM GİDERİM..gibisinden..........
bende senin gibi olucam ANNE..... evimin annesi olmaya gidiyorum....
gitmeme sayılı günler kaldı..herşeyi çok özlüycem..
ANNE terliklerini giy diye bana bağırmanıda...
BABA kızım kahvaltı hazır kalk diyişinide....
hoşçakal odam...
hoşçakal çocukluğum...
hoşçakal annem..
hoşçakal babam...
HOŞÇAKAL BABA EVİM....
çok duygulandımmm yaaaa 5 yıl öncesine döndüm ben de aynısını hissetmiştim hala babamın evine gidince o küçük kız oluveriyorum çoluk çocuklu da olsam orda annemin babamın küçük kızıyım
iyi dileklerin içimi öyle bir rahatlattıki... allah sanada nasıp etsın ınsallah boyle guzellıkle yuva kurmayı...evet hoşgeldınler var... ama ıste ınsanı evlılıkten korkutuyor cevredekıler... elın adamı dıyorlar kocana.. elın adamı boyle yatırmaz senı.. elın adımı kalk yemegımı yap dıye emır verır...
benım evllılıgım oyle omuycak ınsallah...cok tesekkur edıyorum yorumun ıcın
evden ayrılmak zordur allah yardımcın olsun ama kendi evin kendi yuvan oluyor bda cok guzel mutluluk simdi böle konuşması çok kolay bende aileme hep takılırım kapıya ambulans cagırın o derece gıdemeyecegımı dusunuyorum şimdiden inşalah mutlulukla atlatırsınız
Durumu bu kadar dramatize etmeye gerek yok ki...
Kimsenin bir yerden bir yere gittiği yok;sadece ailenizin içine hayat arkadaşınızı da alıp yola hep birlikte devam ediyorsunuz.
Bu kadar acıtasyonda bize özgü sanırım.
baba evimdeyim ama ...'' misafirim '' artık !!
Annem gözyaşlarını saklıyor benden, usul usul ağlıyor.
Babamın yüzü gülsede, içi kan ağlıyor....
misafirim artık.. eşyalar kutulara yerleşti..
odam hala gideceğimi kabullenemiyor...
sayılı gün kaldı taşınmama... ne zamanki taşıma aracı kapımın önüne gelecek..
bu oda tamamen boşalacak..
İşte o an ıssız kalacak... odamında ağladığını hissedeceğim..
gidiyorum ben başka yuvanın dişi kuşu olmaya..
çook özliycem burayı..burda gülmeyi....burda ağlamayı....
gidiyorum BEN.....
düzenini kendimizin belirlediği kocaman bir eve... hayata mutluluğa....
orada ''BEN'' yokum...'BİZ' varız...
artık iki kişi için yaşıyacağım..
içim acıyor belli etmesemde üzüyor beni gidişim...
gelin oluyorum ben.... HEM AĞLARIM HEM GİDERİM..gibisinden..........
bende senin gibi olucam ANNE..... evimin annesi olmaya gidiyorum....
gitmeme sayılı günler kaldı..herşeyi çok özlüycem..
ANNE terliklerini giy diye bana bağırmanıda...
BABA kızım kahvaltı hazır kalk diyişinide....
hoşçakal odam...
hoşçakal çocukluğum...
hoşçakal annem..
hoşçakal babam...
HOŞÇAKAL BABA EVİM....
tam beni anlatmıssın canımm aglaya aglaya öldüm desem yeridir.. hoşçakal baba evim.. yüreğim daglandı. tam bu konuyu acarken senin konunu gördüm.. merhabalardan cok hoşçakallara takılı kaldım.. ewim yerleşti hersey istedigim gibi gidiyor fakat ben yüregimm sevinemiyor bir türlüü.. aglamaklıyım her an her şarkıda aglıyorum.. ne kadar zormus gelin olmak.. besle büyüt ver kızını. suan hıckırıyorum resmen yazamıcam baska bısey Rabbim mutlu yuvalar nasip etsinn..
Buda benden , 5 nisan 2011 de yazmışım :))
Evimmm,Odam ,Misafirliğimin Bitmesine Saatler Kaldığı Yuvam... Önce Çeyizlerim Toplandı , Saklı Gözyaşları ve Heyecanlarla.Bütün Eşyalarımı Topladım Dün, Evime Götürüldü...Geride Kalan Boş Dolaplardaki Hüzün,Annemin Babamım Mutluluk Dualarıyla Karışan Gözyaşları.Nasılda Geçti Seneler Diyor Annem,Babam Buzdolabının Üstündeki Bebeklik Fotoğrafıma Saklıyor Duygularını...Erkeklerler Güçlü Olmak Zorundaya ! Kardeşim Hep Güçlü Duruyor Ama Hissediyorum İçindeki Fırtınaları...Oda Bana Kalacak Derken Bile Sesindeki Titremeyi Saklayamayışı...
Akşamları Babamın İşten Gelişinin Heyecanı,Hafta Sonları Annemin Kahvaltısıyla Uyanışım,Kardeşimle Uyumadan Önceki Sırlarla Dolu Konuşmalarımız ... Ailem En Yakın Sırdaşlarım ! Nasılda Güzeldi Hepsi , Sanki Hiç Bitmeyecekti...
Özlemek , Şimdiden O Özlemi Bütün Hücrelerinde Hissetmek , Kaçırılan Bakışlarda Okunur Oldu.Baba Evimmmm,Ana Kucağım,Kardeşime Bütün Nazım...Gidiyorum ! Alnımın Akıyla,Beyaz Gelinliğimle.Hakkınızı Helal Edin.Dualarınızı Benden Eksik etmeyin.
Her Zaman Birbirine Kenetlenen,Mutlu Bir Yuva Olduk Biz.Zorlukları Göğüslerkende,Mutlulukları Yaşarkende Paylaşan...Şimdi Mutlu Bir Yuva Kurmaya Gidiyorum.Dualarınızla,İnandıklarımla,Örnek Aldıklarımla,Maneviyatımla...Allah Razı Olsun Ailem Sizlerden...Sevdiğime Gidiyorum ! İçimde Sevdiklerimle !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?