• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kat komşu çocuğu yüzsüzlüğü

Yönetici ile haber gönderin. Düzelmezse zabıta çağırın tutanak tutturun.Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.medeniyet şart

Seni çok iyi anlıyorum bende 1 yıldır ilaç kullanmaya başladım.Sakinleştirici kullanıyorum ama geçmiyor sakinleşemiyorum o gürültüler yüzünden.5 senedir çekiyorum ķızım 4 yaşına gircek öğlen uykusu bilemeden büyüdü.Evi tepemize yıktılar.Kadın ve 3 çoçuğu inadına yapmadıkları kalmadı.Anlatmakla bitmez sizinki gibi yürümüyorlardı hep birlikte koşuyorlardı.Oda mı değiştirmedik neler yapmadık yazın balkonda dahi oturamadım çoçuklari sandalye çekmelerinden oturmuyor çoçuklar 3 4 saat sandalye çekiyorlar bizim evin her yerinde yankılanıyor.inadina inadına yapıyorlar kadın ağzını açıp çoçuklari uyarmıyor neden çünkü altta sessiz 5 senedir sizin kapınıza çıkmayan bütün gürültünüzü çeken enayi var.2 senedir anksiyete başladı.Onlar hopluyor benim aşşağıda elim aýağım zangır zangır titriyor kalbim yerimden çıkacakmış gibi atıyor.

Aynen sizin gibi çok emek vererek aldım ben bu evi ama satmaktan başka çarem kalmadı.Yaşamayan anlamıyor.En son çıktım kapısına ağzıma geleni söyledim.Evimden nefret ettim bu siteden nefret ettim.Satin kurtulun sağlıgınizdan önemli birşey yok bu hayatta sizi anlıyorum.İnsallah evim en kısa zamanda satılır ben katil olmadan.Zira dayanacak gücüm kalmadı.Çok kötü şeyler yapmama onlar sebeb olacak.aKomşulardan yöneticeden falan medet ummayın herkes bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasin derdindeler.

Back