Hoşçakal baba evim.. :(

Oyyyy.. Kiyamam..
Ben de nasipse evlenicem ve gercekten cok zor.
Ozellikle babalar cok zorluyo.
Ama ulasim kolaylasti artik.
Yeni bi sehir.
Yeni bi hayat.
Guzel gunler goreceksiniz ailenizle bebeklerinizle hep birlikte insallah.

güzel günler göreceğim inşallah
sevdiğimden eşimden çok eminim...
annem babam gıbı dusunur benı...
tek tesellım bu zaten....

ıste hıc alıstırma olmuyor be tatlım.. unıversıte bıtıpte evıne gelecegını bılıyorsun ya aklına bıle gelmıyor annenden babandan helallık ıstemek.. ben helalık ıstıycem 18 gun sonra.. ay ağlıycam galıba yınee... saol tatlım pozıtıf enerjın bana gectıı

evet o kismini dusununce acikli ama 6 saatlik yol hicbisey degil gercekten :) hem Allah korusun insanlar neler yasiyo ne buyuk acilar yasiyo sevdiklerimiz hayatta bizimle olsunlar da o yeter :) boyle guzel bir ailen ve de mutlu ask dolu bir yuvan olacagi icin cok sanslisin! bunu dusun sukret biseycigin kalmaz dugun gunu aglarsin hem ya o zamana sakla sen simdi

o gun aglayacak goz yasım kalmasın dıye sımdı akıtıyorum... aglarsam makyajım akar...........

Allah çıktığın kapıya geri bırakmasın cnm.

Okuyunca gözlerim doldu yakın zamanda bende yaşıcam bu duyguları Allah izin verirse.

Mutluluklar sana

Allah çıktığın kapıya geri bırakmasın cnm.

Okuyunca gözlerim doldu yakın zamanda bende yaşıcam bu duyguları Allah izin verirse.

Mutluluklar sana

saol tatlım sanada cok mutluluklar ınsallah... 18 gunum kaldı... her esyamı topladım... evde tokalarım bıle kalmadı neredeyse... 3 ay varken hıcbırsey hıssetmıyorsunda.. yumurta kapıya dayanınca.....!!!!!!!!!!

Evlilikten sogudum sayenizde. Bu ne yahu, baba evinden cikisiniz yaprak dokumunde leylanin evden cikisindan daha acikli olmus :18: Zorla mi evleniyorsun? Bu kadar gozyasi neden? hayat donem donem. Bi seylerin zamani biter, digeri baslar. Ama gecis zamaninda bu kadar skinti, bilmem ne fazla. Sizin suan heycanla ve zevkle buyuk gun icin bekliyor olmaniz gerekirdi. ilerde son gunlerinizi boyle gecirdiginiz icin pisman olacaksiniz.

canım ya okudum ve sanki ben gelin oluyormuşum gibi içim burkuldu bir garip oldum
ben de okuyup hayırlı birisiyle evlenip yuva kurmayı o kadar çok istiyorum kiama evleneceğim zaman herhalde çok ağlarım ben de ya. şimdiden düşünüyorum da bir garip oluyorumevimi,annemi,babamı,kardeşlerimi nasıl arkamda bırakıp gideceğim diye düşünüyorum.
ama evlilikte çok güzel canım.bir arkadaşımız da yazmış hep hoşçakalları yazmışsın hoşgeldinler de var diye :)
düşünsene mutlu bir yuva kuruyorsun,her şey senin istediğin gibi düzenlenecek bu yuvada :) sevdiğin adam ve sen olacaksın içinde :) sonra minicik yavrularınız olacak :) ikinizden bir parça olacak :) mutlu yuvanız onunla daha da şenlenecek :)
Allah çıktığınız bu yolda sizi utandırmasın canım. Kuracağınız yuvanızdan bolluk,bereketen ve mutluluk hiç eksik olmasın inşallah

ayyy nasıl duygulandırdın beniiii kıyamamm ben sana yaaa .. RAbbim ailenide senide utandırmasın canım... sen mutlu ol yeter ailenide görürsün.insan nelere alışmıyoki.olsun uzakda olsunlar canları sagolsun yeter bitanemm.. nasıl yüregimii yaktın yaa( ben evleniyorm sandım.. yürekden istiyorm mutlu olmanı çünkü sen çok temiz kalplisin

iyi dileklerin içimi öyle bir rahatlattıki... allah sanada nasıp etsın ınsallah boyle guzellıkle yuva kurmayı...evet hoşgeldınler var... ama ıste ınsanı evlılıkten korkutuyor cevredekıler... elın adamı dıyorlar kocana.. elın adamı boyle yatırmaz senı.. elın adımı kalk yemegımı yap dıye emır verır...
benım evllılıgım oyle omuycak ınsallah...cok tesekkur edıyorum yorumun ıcın

o senın kalbının temızlıgınde kuzum.. yanmasın ıcın... cok mutluyum ama aynı sırada cok burugum....

birde o ana gel tatlım... sevdıgın adamla evlenıyorsun ama ıcın buruk.. annem babam sankı gıtme tamam dıyecekmıs gıbı hıssedıyorum

Allah'ımm çok karısık duygular bunlar.Rabb'imm mutluluk huzur versin size
6 saat varmış aranızda,imkanınız varsa sık sık gidersin.Hatta uçakla gidersin cok kısa sürer

evlenmiyorum ben vazgeçtiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm

Allah'ımm çok karısık duygular bunlar.Rabb'imm mutluluk huzur versin size
6 saat varmış aranızda,imkanınız varsa sık sık gidersin.Hatta uçakla gidersin cok kısa sürer

uçakla gıdıp gelemem tatlım ama tek umudum hızlı tren kuruluyormus o..... ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur edıyorum bıtanem..
allah senınde gonlune gore versın bu kandıl gununde

evlenmiyorum ben vazgeçtiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm

vazgeçmeee ..evlılık cok guzel aslında... evlılık muhtesem... ama sana tek tavsıyem annenle babanın degerını bıl... ben hıc bılemedım degerlerını.. sımdı ıcten ıce cehennem azabı cekıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…