Oyyyy.. Kiyamam..
Ben de nasipse evlenicem ve gercekten cok zor.
Ozellikle babalar cok zorluyo.
Ama ulasim kolaylasti artik.
Yeni bi sehir.
Yeni bi hayat.
Guzel gunler goreceksiniz ailenizle bebeklerinizle hep birlikte insallah.
amin hepimizin insallah :) gul tabi canim gul! neseniz hep bol olur ins ikinizinde :) cok tatlisiniz ben size cok imrendim sen nerdeyse evlenmekten vazgeciceksinannenlere de sen guc ver sen mutlu ol gul kahkaha at ki onlarda uzulmesinler. sevdigim adamla evleniyorum cok mutluyum daha cok guzel gunlerimiz olcak de :) hem yaz tatili de yakin gelirler yanina. ben universiteye baska ulkeye gidicem.. kimbilir kac ayda bir goruscez ama olsun bana da evlilik oncesi alistirma olur
ıste hıc alıstırma olmuyor be tatlım.. unıversıte bıtıpte evıne gelecegını bılıyorsun ya aklına bıle gelmıyor annenden babandan helallık ıstemek.. ben helalık ıstıycem 18 gun sonra.. ay ağlıycam galıba yınee... saol tatlım pozıtıf enerjın bana gectıı
evet o kismini dusununce acikli ama 6 saatlik yol hicbisey degil gercekten :) hem Allah korusun insanlar neler yasiyo ne buyuk acilar yasiyo sevdiklerimiz hayatta bizimle olsunlar da o yeter :) boyle guzel bir ailen ve de mutlu ask dolu bir yuvan olacagi icin cok sanslisin! bunu dusun sukret biseycigin kalmazdugun gunu aglarsin hem ya o zamana sakla sen simdi
o gun aglayacak goz yasım kalmasın dıye sımdı akıtıyorum... aglarsam makyajım akar...........
cok seker yaamakyajini da dusunurmus simdiden bence aglarsin ama makyaj akmadan siliverirsin biseycik olmaz az agla ha
Allah çıktığın kapıya geri bırakmasın cnm.
Okuyunca gözlerim doldu yakın zamanda bende yaşıcam bu duyguları Allah izin verirse.
Mutluluklar sana
canım ya okudum ve sanki ben gelin oluyormuşum gibi içim burkuldu bir garip oldum
ben de okuyup hayırlı birisiyle evlenip yuva kurmayı o kadar çok istiyorum kiama evleneceğim zaman herhalde çok ağlarım ben de ya. şimdiden düşünüyorum da bir garip oluyorum evimi,annemi,babamı,kardeşlerimi nasıl arkamda bırakıp gideceğim diye düşünüyorum.
ama evlilikte çok güzel canım.bir arkadaşımız da yazmış hep hoşçakalları yazmışsın hoşgeldinler de var diye :)
düşünsene mutlu bir yuva kuruyorsun,her şey senin istediğin gibi düzenlenecek bu yuvada :) sevdiğin adam ve sen olacaksın içinde :) sonra minicik yavrularınız olacak :) ikinizden bir parça olacak :) mutlu yuvanız onunla daha da şenlenecek :)
Allah çıktığınız bu yolda sizi utandırmasın canım. Kuracağınız yuvanızdan bolluk,bereketen ve mutluluk hiç eksik olmasın inşallah
ayyy nasıl duygulandırdın beniiiikıyamamm ben sana yaaa .. RAbbim ailenide senide utandırmasın canım... sen mutlu ol yeter ailenide görürsün.insan nelere alışmıyoki.olsun uzakda olsunlar canları sagolsun yeter bitanemm.. nasıl yüregimii yaktın yaa ( ben evleniyorm sandım.. yürekden istiyorm mutlu olmanı çünkü sen çok temiz kalplisin
benim icin evlenmeye daha 2-3 yıl var benim bile gözlerim doldu
birde o ana gel tatlım... sevdıgın adamla evlenıyorsun ama ıcın buruk.. annem babam sankı gıtme tamam dıyecekmıs gıbı hıssedıyorum
baba evimdeyim ama ...'' misafirim '' artık !!
Annem gözyaşlarını saklıyor benden, usul usul ağlıyor.
Babamın yüzü gülsede, içi kan ağlıyor....
misafirim artık.. eşyalar kutulara yerleşti..
odam hala gideceğimi kabullenemiyor...
sayılı gün kaldı taşınmama... ne zamanki taşıma aracı kapımın önüne gelecek..
bu oda tamamen boşalacak..
İşte o an ıssız kalacak... odamında ağladığını hissedeceğim..
gidiyorum ben başka yuvanın dişi kuşu olmaya..
çook özliycem burayı..burda gülmeyi....burda ağlamayı....
gidiyorum BEN.....
düzenini kendimizin belirlediği kocaman bir eve... hayata mutluluğa....
orada ''BEN'' yokum...'BİZ' varız...
artık iki kişi için yaşıyacağım..
içim acıyor belli etmesemde üzüyor beni gidişim...
gelin oluyorum ben.... HEM AĞLARIM HEM GİDERİM..gibisinden..........
bende senin gibi olucam ANNE..... evimin annesi olmaya gidiyorum....
gitmeme sayılı günler kaldı..herşeyi çok özlüycem..
ANNE terliklerini giy diye bana bağırmanıda...
BABA kızım kahvaltı hazır kalk diyişinide....
hoşçakal odam...
hoşçakal çocukluğum...
hoşçakal annem..
hoşçakal babam...
HOŞÇAKAL BABA EVİM....
Allah'ımm çok karısık duygular bunlar.Rabb'imm mutluluk huzur versin size
6 saat varmış aranızda,imkanınız varsa sık sık gidersin.Hatta uçakla gidersin cok kısa sürer
evlenmiyorum ben vazgeçtiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?