- 3 Nisan 2014
- 36.201
- 147.656
- 798
- Konu Sahibi Liberation
evet bazı özellerde ve fen liselerinde var. belki cağaloğlu anadolu kabataş falanda da vardır bilmiyorum.evet ama az sayıda lisede kaldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bazı özellerde ve fen liselerinde var. belki cağaloğlu anadolu kabataş falanda da vardır bilmiyorum.evet ama az sayıda lisede kaldı.
Başka derdimiz yok elin çocuğunu ikaz ediyorum. Baba yok anne çıktı şu an koşuyor...Bugünü sağ salim atlatalım :)
tam ben yazacaktım ağzımdan aldın D damdan ablavalla size yakında oturup gelmek isterdim evinize
yani kocaman kız evde neden ve nasıl koşar
üç yaşındaki koşar ilkokul 3 e giden koşar hatta ortaokulda da koşsun da liseli kız neden koşar
yani size inanmamak değil de kızı merak ettim en çok
dersler bizim okulda 30 dakika teneffüsler 15
o teneffüslerde spor mu yapıyor
yani online eğitim çağında evde koşması garip
ailesi bir şey demiyor diyorsunuz hala
cidden lise 2 ye giden bir birey annesi "koşma" deyince "aaa tamam koşmayayım" der mi
o yaşa kadar bunu öğrenmiştir ya bilerek isteyerek gürültü yapıyordur ya da o olağan hareketidir
annesinin yapma demesi ikisinde de etkili olmaz
ama ben hala evin içinde hiç durmadan depar atmadığı kanaatindeyim
ha bu arada beden eğitimi dersi saatinde depar atıyor olabilir zira bizimkiler atıyor, ders bu diyoruz zavallı alt komşu ile
yine müzik dersinde melodika ya da piyano çalıyor
bunlar da evin ortasında, zira ders bu
alt komşunun çocuğu da çalıyor
hatta oğlumun antrenmanları da online idi bir süreçte akşam vakti koridorda tepişiyordu ama o zaten pandemi başıydı komşu da idare ediverdi sağ olsun
9 yıldır koşuyor diyorsunuz siz 5 yaşından 14 yaşına kadar evde koşan bir kız çocuğu
gözümde canlanamıyor
yani gençler terlik merlik de giymiyor o kadar gürültü için tek açıklama pat pat basması
Daha sonra karşılaştığımız da, çocuklarımızı ve yaşlarını sordu, öğrenince duvarlarınıza strafor yaptırın ben sesinizi çekemem dedi. Aynen bu kelime ve üslupla. Daha eve bile girmeden, tek sesimizi duymadan, en ufak bir şeyimize tahammül dahi etmeden yaşayacağımız sorunları farkettirdi sağolsun.
Neden gidip cimerden falan yazmıyorsunuz? Bu arad neutral isimli kullanıcı gelmiş herkesi unlike yapıyor muhtemelen sizin komşu.
Karşısındakini düşünmeden dünya benim etrafımda dönüyor mantığıyla hareket eden insanlarla uyuşamam. Herşeyin aşırı ve uç noktası bana ters geliyor.yani aklımdan geçenleri yazamadım
takıntılı galiba diyeceğim
bir de mesela benim çokkk yakınımda var ilginç birisi
üst komşusu gece kurutma makinasını çalıştırıyormuş rahatsızmış
söyledin mi dedim yooo kendi düşünsün, bunu bilebilmeli dedi
neyse, aynı konuşmanın devamında bu sefer alt komşusunun buna "her sabah 6 da duş alıyorsun, ben uyanıyorum, akşam mı alsan duşunu" dediğini, tabii bunu kayle almadığını, kadının takıntılı olduğunu, her sesten rahatsız olduğunu, duş sesinin alt kata nasıl gideceğini vs vs anlattı
sadece suratına baktım
aklımdan geçenleri eğer burada konu açsaydı yazardım dan diye ama onun yüzene diyemedim
hala içimde kaldı
Olmadığım kesin çünkü müstakil bir evde oturuyorum. Evet aşağıda ki yorumlarınızı beğenmedim, içinize oturmuş olmasına üzüldüm.Neden gidip cimerden falan yazmıyorsunuz? Bu arad neutral isimli kullanıcı gelmiş herkesi unlike yapıyor muhtemelen sizin komşu.
Sırf insanları huzursuz etmek için yapılan hareketler. Kaç kişi birbirini öldürdü ve devletin müdahale etmesi için daha kaç kişinin ölmesi lazım merak ediyorum.
Çünkü iletişim şekli şiddet olan avam ve uç bir yorumu beğenmek kadar beğenmemek de benim hakkım. Olmasa onca ikon şeçenek olarak sunulmazdı.Ben de sizle aynı durumdayım. Kendime hakim olamayıp boğazlayacağım adamı. Bunların amacı bize hapse attırmak.
Liseye giden kız koştur mu demişler ama cidden koşturan ip hoplayıp top oynayanlar var bizde çok çektik küçükken nasıl olursa büyüyüncede değişmediler liseye giden komşu çocukları evin içinde top oynayıp ip atladıklarını biliyorum.
Olanı söyledim alınan alınabilirKarşılıklı tartışmak yasak olduğundan çok sakin bir şekilde size yazıyorum. Karşı tarafın size göre üslubunu beğenmemiş olduğunuzu bu kadar "leş" bir dil ile iletmeniz da bana çok "varoş" geldi. Bence fikirlerimizi daha saygılı iletsek çok doğru olacağını düşünüyorum.
yok canim o da su an aramızdan en cok yüksek sesle konusanıdır simdi biz ona söylerizbenim babam da böyle takıntılı bir insandı ama normal değil biraz rahat olun bence artık.![]()
Bu tarz olaylar çok yorucu oluyor .Allah yardımcınız olsun .Merhabalar, sırf bu konuda akla yatkın öneriler almak için üye oldum. Artık sinir hastası olmaktan korkuyorum. Üst katta tek çocuklu bir aile var. Kız çocuğu ve lise 2 ye gidiyor. Geldiklerinde çocuk küçüktü, taa o zamandan beri aynı çileyi çekiyoruz. Velet evin içinde asla yürümüyor koşuyor hem de topuklarına vurarak. Bir odadan diğerine gidiyor sonra başka odaya...Bu böyle biz uyarana kadar devam . Saatin kaç olduğu mühim değil. En çok sinir edense biz hangi odada bulunuyorsak orada güm güm koşması. Pandemiden önce misafir olduğunda zehir zıkkım ederdi, olduğumuz odanın üstünde durmadan sadece koşardı. Anne ve baba biz aşağıdan tepki verirsek kızlarını anca öyle durduruyor. Gençlere verilen sokak izninde asla sokağa çıktığı yok ana-baba evde bırakıyor, şunu çıkartalım enerjisini atsın diye hiç mi düşünmez insan veya çık yürü koş evde yaptığını parkta yeşillikte yap, bahçemiz yeşillik orada koş bari... Hangi lafı edersek edelim 10 dakika sonra yine aynı ses. Artık koşmadığı zaman bile koştuğunu zannediyorum. Güm güm sesleri hep beynimde sese karşı çok duyarlı oldum. Evimizin başka bir sıkıntısı yokken bunu çekmek çok sinir ediyor. Ana haberde komşu cinnet getirdi haberlerine hak veriyorsun bunları yaşayınca. Lütfen akıl verin.
Öok zor durumStandart incelikte duvarlar. O topuk vurma sesini iri yarı bir erkek anca çıkartır : ( Keşke duyabilseniz...
Biz taşındık kurtulduk.Merhabalar, sırf bu konuda akla yatkın öneriler almak için üye oldum. Artık sinir hastası olmaktan korkuyorum. Üst katta tek çocuklu bir aile var. Kız çocuğu ve lise 2 ye gidiyor. Geldiklerinde çocuk küçüktü, taa o zamandan beri aynı çileyi çekiyoruz. Velet evin içinde asla yürümüyor koşuyor hem de topuklarına vurarak. Bir odadan diğerine gidiyor sonra başka odaya...Bu böyle biz uyarana kadar devam . Saatin kaç olduğu mühim değil. En çok sinir edense biz hangi odada bulunuyorsak orada güm güm koşması. Pandemiden önce misafir olduğunda zehir zıkkım ederdi, olduğumuz odanın üstünde durmadan sadece koşardı. Anne ve baba biz aşağıdan tepki verirsek kızlarını anca öyle durduruyor. Gençlere verilen sokak izninde asla sokağa çıktığı yok ana-baba evde bırakıyor, şunu çıkartalım enerjisini atsın diye hiç mi düşünmez insan veya çık yürü koş evde yaptığını parkta yeşillikte yap, bahçemiz yeşillik orada koş bari... Hangi lafı edersek edelim 10 dakika sonra yine aynı ses. Artık koşmadığı zaman bile koştuğunu zannediyorum. Güm güm sesleri hep beynimde sese karşı çok duyarlı oldum. Evimizin başka bir sıkıntısı yokken bunu çekmek çok sinir ediyor. Ana haberde komşu cinnet getirdi haberlerine hak veriyorsun bunları yaşayınca. Lütfen akıl verin.
bizdede vardı böyle bi dert ben ev sahibiyle konuşmuştum en son sonra sesler kesilmiştiMerhabalar, sırf bu konuda akla yatkın öneriler almak için üye oldum. Artık sinir hastası olmaktan korkuyorum. Üst katta tek çocuklu bir aile var. Kız çocuğu ve lise 2 ye gidiyor. Geldiklerinde çocuk küçüktü, taa o zamandan beri aynı çileyi çekiyoruz. Velet evin içinde asla yürümüyor koşuyor hem de topuklarına vurarak. Bir odadan diğerine gidiyor sonra başka odaya...Bu böyle biz uyarana kadar devam . Saatin kaç olduğu mühim değil. En çok sinir edense biz hangi odada bulunuyorsak orada güm güm koşması. Pandemiden önce misafir olduğunda zehir zıkkım ederdi, olduğumuz odanın üstünde durmadan sadece koşardı. Anne ve baba biz aşağıdan tepki verirsek kızlarını anca öyle durduruyor. Gençlere verilen sokak izninde asla sokağa çıktığı yok ana-baba evde bırakıyor, şunu çıkartalım enerjisini atsın diye hiç mi düşünmez insan veya çık yürü koş evde yaptığını parkta yeşillikte yap, bahçemiz yeşillik orada koş bari... Hangi lafı edersek edelim 10 dakika sonra yine aynı ses. Artık koşmadığı zaman bile koştuğunu zannediyorum. Güm güm sesleri hep beynimde sese karşı çok duyarlı oldum. Evimizin başka bir sıkıntısı yokken bunu çekmek çok sinir ediyor. Ana haberde komşu cinnet getirdi haberlerine hak veriyorsun bunları yaşayınca. Lütfen akıl verin.