hoşçakal çocuk için teşekkürler

bayansoa

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
84
2
286
Ankara
12 senelik müthiş bir aşk. 5 senelik evlilik. dünya akıllısı üç yaşında bir çocuk.
bu 12 senede kariyerimi bırakıp devlette memur olan ben. allahın unuttuğu doğu illerinde o zorunlu hizmetlerini yapsın diye sürünen ben. askere gittiğinde kucağımda bebeğimle ona destek olayım diye etrafında fır dönen ben. haftanın beş günü ailesine sofralar hazırlayan ve bundan gerçekten mutlu olan ben.
şimdiyse 2 aydır annesinde yatıp kalkan uzman doktor o. abisinin desteğiyle zengin ve dünya çirkini bi kadının peşinde koşan o. ailesiyle hayatımdan 1 günde buharlaşan o. çocuğunu arayıp sormayan laf olsun diye arayan o.

1 yıldır ana,baba,abi el birliğiyle evliliğimin altını oyarmış meğer. bu boyuna posuna bakınca erkek sandığım adam da onlara çanak tuttarmış. meslektaşı olan dünya çirkini kadına takılmış ve 1 ayda evliliğini ailesinden aldığı destekle yıkacak hale geldi. ne hakaretler ne aşağılamalar. gözümün içine bakan adam canavar oldu 1 ayda.

aile destekliyor. kadın zengin, kadın paralı. belki nasiplenirler. yalılara kız istemeye gidilir. yurtdışında yazlıklarda kalınır.

konuşmaya çalıştım kendisiyle. kocam evet ama 12 senelik arkadaşım. bak zor adamsın. huysuzsun. çekilmezsin. bu heves geçer. seni kimse çekmez bu kadın bırakır. ziyan olursun dedim. dinlemedi. dinletemedim. aile destek çıkıyor ya. arkası sağlam.

2 aydır peşindeyim. konuşuyorum. anlatıyorum. gel gitler içinde.

ama artık yoruldum. pes ediyorum.

bugün kesin kararımı verdim.

hoşçakal çocuk için teşekkürler

yaşadıkların zor

ama giden gitmiş artık geri döneceğini sanmam , döndürmeye de çalışma artık

bu işler uzun senelere bakmıyor sanırım insanın içinde olması gerekiyor

ne kadar da ailesine o kıza kızgın olsan da eşin de iş yokmuş

inşallah çocuğunla çok mutlu olursun

Son düzenleme:
geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum, umarım sana yaşattıklarının acısını çeker, pişman olur, sana bi faydası olurmu sürünmesinin olmaz ama olsun yinede sürünsün diyesim geldi

farkındayım adam öldü cenaze namazı kılındı. ama ben hala bir umut var mı? nefes alıyor mu? diye mezarın başına gidip geliyorum :)
boşanmak değil derdim. çocuğumun babası . aklı başında yaşamak ve kararlar vermek zorunda. gitsin evlensin, barklansın. çok güzel. ama becermesi lazım. 2 aydır ayrıyız ama hala her derdinde dit dit mesaj. zır zır telefon. benimle iş çıkışı beraber liseliler gibi takılacak yemek,sinema,gezme ama akşam anasında yatacak. birde ailesine boşanacağız dilekçe verdik diye yalan söylemiş. boşanma nağraları atıyordu geçen ay. bu ay sesi kesildi. dur bakalım diyor. kadınla da 1 aylık macerası (sadece telefon ve mesajdan oluşuyordu) ne durumda bilmiyorum. derdim adam gibi işine gücüne baksın. beni de boşasın. bir rahat etsin.

iflah olmaz bir psikopatım sanırım :)

ama çocuğun için ve ilerde pişmanlık duymamak için elinden gelen herşeyi yap....gerisi ALLAH IN TAKDİRİNE KALMIŞ.ANLAYAMADIĞIM ŞU;böyle büyük aşklar nasıl bitiyor?eşinin hayatında başka bir kadın oldugunu hissetmedinmi hiç? nası kopuş noktasına geldiniz???

yuva yıkanın yuvası olmaz... sadece buna inan ve yolunda oğlunla yürümeye devam et.

Allah yardımcın olsun.

yuva yıkanın yuvası olmaz... sadece buna inan ve yolunda oğlunla yürümeye devam et.

değmeyen bu insanları geride bırak.

Allah yar ve yardımcın olsun.

Allah yar ve yardımcın olsun Rabbim ona öyle bir pişmanlık versinki önünde diz çöküp yalvarsın affet diye. Bu erkeklerden nefret etmeye başladım ya ne insanlar var. Allahım kalbinmerhamet versin seninde onunda ve sana selamet versin inşallah.
Giden gidiyor geri gelse ne yazar kırılan kalp onarılamzda kolay kolay. Ne diyeceğimi bilemiyorum çok öfkeleniyorum bunları okuyunca Allah yardımcın olsun inşallah.

farkındayım adam öldü cenaze namazı kılındı. ama ben hala bir umut var mı? nefes alıyor mu? diye mezarın başına gidip geliyorum :)
boşanmak değil derdim. çocuğumun babası . aklı başında yaşamak ve kararlar vermek zorunda. gitsin evlensin, barklansın. çok güzel. ama becermesi lazım. 2 aydır ayrıyız ama hala her derdinde dit dit mesaj. zır zır telefon. benimle iş çıkışı beraber liseliler gibi takılacak yemek,sinema,gezme ama akşam anasında yatacak. birde ailesine boşanacağız dilekçe verdik diye yalan söylemiş. boşanma nağraları atıyordu geçen ay. bu ay sesi kesildi. dur bakalım diyor. kadınla da 1 aylık macerası (sadece telefon ve mesajdan oluşuyordu) ne durumda bilmiyorum. derdim adam gibi işine gücüne baksın. beni de boşasın. bir rahat etsin.

dur bakalım mı diyor, ne için dur, o kadın olmazsa evliliğe devam mı
anlamadım valla

çocuğuna baba diye, başkasının peşinden koşan adamı, anasının danasının lafıyla iş yapan adamı, koca diye hayatında tutacak mısın?

boşansan da evladına babalık yapacaksa, yapar
o karakter varsa..
yapmazsa da sal ipini rahvan gitsin
babası ölen çocuklar da büyüyor
boşanmış aile çocukları da

ben peşinden koşmaya değecek bir karakter göremiyorum

zayıf karakterli, başkalarının aklıyla yaşayan, sırf maddi durumu ve statüsü iyi diye seni başkasına tercih eden bir adam

güçsüz erkeği sevmem zaten oldum olası

ama çocuğun için ve ilerde pişmanlık duymamak için elinden gelen herşeyi yap....gerisi ALLAH IN TAKDİRİNE KALMIŞ.ANLAYAMADIĞIM ŞU;böyle büyük aşklar nasıl bitiyor?eşinin hayatında başka bir kadın oldugunu hissetmedinmi hiç? nası kopuş noktasına geldiniz???

"kaynana dolduruşu" derlerdi inanmazdım. nasıl olur??? sarılırsın kocana, öpersin sıcacık barışılır sanardım. cahillik.
"başka kadın" mevzularında erkek hissetirmezmiş. hissetme aşaması artık bitme noktasındaymış. benim akıldan yaya kocam bu alanlarda yeni. o yüzden 1. ayında enseledim adamı telefon mesajlarından. kocam ailesi tarafından çocukken çok ezilmiş. kişiliği çok dengesiz ve sağlıklı değil aslında. abisinin gölgesinde büyümüş. hep bir onaylanma beklentisi içinde. bende çok güzel ve alımlı bir kadınım. bir ortama girince hemen dikkat çekerim. aslında evlenmek için beni seçmesinin ilk nedeni o. sevgiye açtı tanıştığımızda.sarıp sarmalak istedim. adam etmek istedim. dik dursun istedim çok iyi biri aslında özünde.
dedim ya psikopatlık bende. adam kaçtı kurtuldu:)

psikopat değilsin..çocuğunungeleceğini düşünen bir annesin..
böyle durumlarda kişinin kendine dönmesinin faydalı olacağını düşünüyorum.
Bu zaman kadar BİZ olarka yaşadınız Ben olmaya başlamanın tam zamanı
içinize dönün memuriyete geri dönmekle ve yahut uygun başka bir iş bulmakla işe başlayın
bir de zihninizi boşaltacak oğlunuzdan başka uğraş..
zor ama eşinizle ilgili kendisiyle konuşmayın artık
msjlarına aramalarına cevap vermeyin
kendinizi dinleyin süreci gözleyin..
zaten manevi olarak zarar görmüşsünüzdür şimdiye kadar..
daha fazlası hem size hem oğlunuza zarar
bazen yeniden başlamak gereğir..
ve bu şiir sizin için;

serçenin ölmesinde bile bir bildigi vardir kaderin.
şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz,
yarına kalacaksa bugün olmaz.
bütün mesele hazır olmakta.
madem hiçbir insan bırakıp gideceği şeyin gerçekten sahibi olmamış,
erken bırakmış ne çıkar, ne olacaksa olsun!
hamlet'ten
william shakespeare

Allah o kadini da esini de bildigi gibi yapsin gene donup dolasip senin dizlerinde son nefesini versin ay sabah sabah sinir oldum.
:47:

Allah senin yolunu şansını bahtını açık etsin.çocuğundan yüzünü güldürsün inşallah.Allah'a havale et.kimsenin yaptığı yanına kalmaz.

çocuğuna baba diye, başkasının peşinden koşan adamı, anasının danasının lafıyla iş yapan adamı, koca diye hayatında tutacak mısın?

boşansan da evladına babalık yapacaksa, yapar
o karakter varsa..
yapmazsa da sal ipini rahvan gitsin
babası ölen çocuklar da büyüyor
boşanmış aile çocukları da

ben peşinden koşmaya değecek bir karakter göremiyorum

zayıf karakterli, başkalarının aklıyla yaşayan, sırf maddi durumu ve statüsü iyi diye seni başkasına tercih eden bir adam

güçsüz erkeği sevmem zaten oldum olası

çok haklısın. her kelimenin altına imzamı atarım. lakin bu adam benimle evlenmek için annesini karşısına aldı. 12 sene boyunca ah o kaynar kazana düşesice kaynana neler etti neler dedi bana. ama kocam bana hep sarılıp" göz yaşına kıyamam. sen nasıl dersen onu yapalım gülüm" diye teselli etti beni.
"ben halledicem herşey güzel olacak senin bir saniyelik üzüntüne dünyaları yakarım" derdi.

oğlu olmadan yemek yemez, uyumaz. annesine bir saat bırakıp dışarıda gezelim demezdi.

vallahi arkadaşlar bende şaşkınım. bir o kadar da soğuk kanlı. sanki kocam değil de 13 yaşında ergen bir oğlum var. :)

Bu hikayede kırılan,kandırılan sizsiniz ve evliliğinizin hala nefes alıp almadığını kontrol etmesi gerekende eşiniz(!)

Ailesinin mutlaka etkisi vardır ama eşinizde ilk fırsatta başkasına gidecek kadar zayıf bir karaktere sahipmiş ne yazık ki..

Olayları anlatışınız çok soğukkanlı.Evladını korumaya çalışan bir anne içgüdüsüyle yazıyorsunuz.Belkide bu yaşadığınız anlamsız sürecin bir an önce bitmesi için çabanız.

Böyle bir eşten ne size koca ne çocuğunuza sorumluluk sahibi bir baba olur.

Onun açamadığı davayı aldatmasının kanıtlarıyla beraber siz açın.

Allah'ın adaleti hem eşinizi hem ailesini birgün mutlaka bulacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti yasalarındada haklarınızı aramanızı tavsiye ederim..

Giden 12 yıl için hayıflanmamak elde değil belki ama önünüzdeki bir günü bile harcamayın artık:34:

güzel alımlı kadınım diyosun, akıllısın da belli...

o ' dur bakalım ' diyebilen sümsük kocanın kıçına tekmeyi önceden sen bas da neye uğradığını şaşırsın.

başka kadını istemiş işte, sen uğraştığın halde hala dur bakalım diyo, bu cesareti cüreti neden ona veriyosun?

kendine yeni bi hayat kur, adam gibi biri de girer elbet hayatına

Bu hikayede kırılan,kandırılan sizsiniz ve evliliğinizin hala nefes alıp almadığını kontrol etmesi gerekende eşiniz(!)

Ailesinin mutlaka etkisi vardır ama eşinizde ilk fırsatta başkasına gidecek kadar zayıf bir karaktere sahipmiş ne yazık ki..

Olayları anlatışınız çok soğukkanlı.Evladını korumaya çalışan bir anne içgüdüsüyle yazıyorsunuz.Belkide bu yaşadığınız anlamsız sürecin bir an önce bitmesi için çabanız.

Böyle bir eşten ne size koca ne çocuğunuza sorumluluk sahibi bir baba olur.

Onun açamadığı davayı aldatmasının kanıtlarıyla beraber siz açın.

Allah'ın adaleti hem eşinizi hem ailesini birgün mutlaka bulacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti yasalarındada haklarınızı aramanızı tavsiye ederim..

Giden 12 yıl için hayıflanmamak elde değil belki ama önünüzdeki bir günü bile harcamayın artık:34:

tazminatlı boşanma davası açma konusunu hiç düşünmedim. güzelce ayrılalım oğlumu bana versin eğitim masraflarını karşılasın yeter.(çünkü ben türkiyenin en iyi üniversitesinden mezun teknik elemanım. devleti seçmemin sebebi o eşek sıpasının zorunlu hizmeti falan olacak rahatça tayin olurum derdiydi)
o hanımefendi ise sevgili yarım akıllı kocamı kazanarak(!) en güzel cezayı bulacak. dava açıp o kadar kalpsizlik etmeyeyim kadına karşı. yarım akıllı kocamın ondan daha akılsız ailesi ise bu kadıncağız oğullarına tekmeyi basınca onunla uğraşmak zorunda kalacaklar (adamın alkol sorunu vardı ve sayemde çözmüştü 10 yıldır süperdi ama şimdi tekrar başlamış ufak ufak içiyor)

Okudum we dondum kaldım... Allah sabır güç wersin...Emeklerin boşa gitmez üzülme,sadece biraz zaman.Olan biteni izle...

hiç bir erkeğe 3 çocuk doğurmaya değmez ileride ne olaca belli değil ,sanada geçmiş olsun eşin ileride pişman olup geri dönecektir , altına imzamı atarım fazla üzülme!!!

Back
X