farkındayım adam öldü cenaze namazı kılındı. ama ben hala bir umut var mı? nefes alıyor mu? diye mezarın başına gidip geliyorum :)
boşanmak değil derdim. çocuğumun babası . aklı başında yaşamak ve kararlar vermek zorunda. gitsin evlensin, barklansın. çok güzel. ama becermesi lazım. 2 aydır ayrıyız ama hala her derdinde dit dit mesaj. zır zır telefon. benimle iş çıkışı beraber liseliler gibi takılacak yemek,sinema,gezme ama akşam anasında yatacak. birde ailesine boşanacağız dilekçe verdik diye yalan söylemiş. boşanma nağraları atıyordu geçen ay. bu ay sesi kesildi. dur bakalım diyor. kadınla da 1 aylık macerası (sadece telefon ve mesajdan oluşuyordu) ne durumda bilmiyorum. derdim adam gibi işine gücüne baksın. beni de boşasın. bir rahat etsin.
iflah olmaz bir psikopatım sanırım :)
ama çocuğun için ve ilerde pişmanlık duymamak için elinden gelen herşeyi yap....gerisi ALLAH IN TAKDİRİNE KALMIŞ.ANLAYAMADIĞIM ŞU;böyle büyük aşklar nasıl bitiyor?eşinin hayatında başka bir kadın oldugunu hissetmedinmi hiç? nası kopuş noktasına geldiniz???
farkındayım adam öldü cenaze namazı kılındı. ama ben hala bir umut var mı? nefes alıyor mu? diye mezarın başına gidip geliyorum :)
boşanmak değil derdim. çocuğumun babası . aklı başında yaşamak ve kararlar vermek zorunda. gitsin evlensin, barklansın. çok güzel. ama becermesi lazım. 2 aydır ayrıyız ama hala her derdinde dit dit mesaj. zır zır telefon. benimle iş çıkışı beraber liseliler gibi takılacak yemek,sinema,gezme ama akşam anasında yatacak. birde ailesine boşanacağız dilekçe verdik diye yalan söylemiş. boşanma nağraları atıyordu geçen ay. bu ay sesi kesildi. dur bakalım diyor. kadınla da 1 aylık macerası (sadece telefon ve mesajdan oluşuyordu) ne durumda bilmiyorum. derdim adam gibi işine gücüne baksın. beni de boşasın. bir rahat etsin.
iflah olmaz bir psikopatım sanırım :)
çocuğuna baba diye, başkasının peşinden koşan adamı, anasının danasının lafıyla iş yapan adamı, koca diye hayatında tutacak mısın?
boşansan da evladına babalık yapacaksa, yapar
o karakter varsa..
yapmazsa da sal ipini rahvan gitsin
babası ölen çocuklar da büyüyor
boşanmış aile çocukları da
ben peşinden koşmaya değecek bir karakter göremiyorum
zayıf karakterli, başkalarının aklıyla yaşayan, sırf maddi durumu ve statüsü iyi diye seni başkasına tercih eden bir adam
güçsüz erkeği sevmem zaten oldum olası
Bu hikayede kırılan,kandırılan sizsiniz ve evliliğinizin hala nefes alıp almadığını kontrol etmesi gerekende eşiniz(!)
Ailesinin mutlaka etkisi vardır ama eşinizde ilk fırsatta başkasına gidecek kadar zayıf bir karaktere sahipmiş ne yazık ki..
Olayları anlatışınız çok soğukkanlı.Evladını korumaya çalışan bir anne içgüdüsüyle yazıyorsunuz.Belkide bu yaşadığınız anlamsız sürecin bir an önce bitmesi için çabanız.
Böyle bir eşten ne size koca ne çocuğunuza sorumluluk sahibi bir baba olur.
Onun açamadığı davayı aldatmasının kanıtlarıyla beraber siz açın.
Allah'ın adaleti hem eşinizi hem ailesini birgün mutlaka bulacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti yasalarındada haklarınızı aramanızı tavsiye ederim..
Giden 12 yıl için hayıflanmamak elde değil belki ama önünüzdeki bir günü bile harcamayın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?